P.S.navijam za Manure i Real u LP da odu do kraja ...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Hehe,dobar text bgm.Bosco je napisao/la:Evo vam tekst od jednog Bosanca iz Londona koji ima priliku da živi vrlo blizu Emiratesa, evo vam njegovo mišljenje pa se naslađujte i hvalite statistikom idućih 5 godina, nije me briga.
http://arsenal-bih.com/glas-topnika-mai ... e-lee.html
Kako nisu? zabili su golMaGiCa je napisao/la:Od kako se vode zvanicne CL statistike (2003.) Arsenal je prvi tim koji nijednom nije šutnuo na gol za 90 minuta.![]()
Mislim da se to odnosi čak i na utakmice u grupi.![]()
Dominacija je neminovnost.
![]()
![]()
Nemoguce, NBA klubovi dominiraju. Mora da je neka greska.MaGiCa je napisao/la:Od kako se vode zvanicne CL statistike (2003.) Arsenal je prvi tim koji nijednom nije šutnuo na gol za 90 minuta.![]()
![]()
![]()
ovaj text samo pokazuje velicinu katalonskog kluba....Bosco je napisao/la:Evo vam tekst od jednog Bosanca iz Londona koji ima priliku da živi vrlo blizu Emiratesa, evo vam njegovo mišljenje pa se naslađujte i hvalite statistikom idućih 5 godina, nije me briga.
http://arsenal-bih.com/glas-topnika-mai ... e-lee.html
SUTNO SAMO JEDNOM I DOBIO CRVENI HAHAHAHHAHAMaGiCa je napisao/la:Od kako se vode zvanicne CL statistike (2003.) Arsenal je prvi tim koji nijednom nije šutnuo na gol za 90 minuta.![]()
![]()
![]()
Joj smisla za humor yhebote.bparena je napisao/la:SUTNO SAMO JEDNOM I DOBIO CRVENI HAHAHAHHAHAMaGiCa je napisao/la:Od kako se vode zvanicne CL statistike (2003.) Arsenal je prvi tim koji nijednom nije šutnuo na gol za 90 minuta.![]()
![]()
![]()
-Paja je napisao/la:Vidim neki luzeri ovdje izjednacavaju sinocnju kradju sa utakmicom na Emiratesu gdje je gol bio iz apsolutnog ofsajda sto se moglo cak golim okom na tvu vidjeti, kazu igranja rukom hahaha pa da je onde bilo igranje rukom opet nije penal jer je vani bilo a i pustena je prednost, Arshavinovo igranje rukom je smijesno za to se ne sviraju penali jer je isti promasio loptu glavom i namjestio Alvesu sansu. Mi smo sinoc drasticno osteceni zuti kartoni za svaki kontakt a nedosudjivanje zutih Alvesu i Abidalu od kojih je dva trebao dobiti Alves. Penal nad messijem nije postojao kao ni onaj dosudjeni jer su oba navrata igraci Barcelone padali kada nije bilo ni minimalnog kontakta i jedno od ta dva simuliranja sudija je dosudio penal. Sve u svemu plan je bio da prvo poluvrijeme odigraju cvrsto odbranu bili su sjajni i jedan flop gol je usao nakon poklona fabregasa. Ja sam znao da cemo izjednaciti jer sam ocekivao nasu ofanzivniju igru ali eto gol nam je dosao i prije nego sto smo napali i bio sam ubjedjen u prolaz jer sam znao da njihov tim koji nije za 45 minuta stvorio nijednu jedinu priliku 11 na 11 nikad ne bi mogao dati gol, prevario sam se jer je tu bio joker smrdljivog kluba zvani busaca koji je izbacivanjem van persija potpuno promjenio tok utakmice i izbacio nas iz lige prvaka.
Barcelona smrdi!
-Paja je napisao/la:Suti, njega postuj sergej barbarez
Pticiji mozak andres ocigledno ne konta hahahaha pa zato je i navijac Barcelone ne bi bio da je inteligentan
Andres bicu iskren sa tobom, ti si Flop!
-Paja je napisao/la:Nikad nije zabiljezeno da jednom klubu sudije osiguravaju prolaz i to par godina zaredom, ti bi trebao da se poklopis Rome Arijo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.