Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arsenalisation
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arsenalisation » 09 mar 2011, 17:48

Sljedeca tekma protiv Manchestera jednostavno "to be or not to be",ako izgubimo nas i onako poljuljani "mental strenght" ce bit' u minusu jer ne pobijedit zadnje 3-4 veoma vazne tekme je veliki knock down ali otom potom...Mozda ce sada biti nabrijani pravo jer nakon kradje protiv Newcastlea smo "razbili" Barcu..U spremnost nasih ne sumnjam jer su nakon 70.minute odmarali....Dok su Cigan i RvP NA 90% bili odma poslije tekme...To ce biti tekma 2 ekipe koje su u zadnjim tekmama dosta razocarale svoje fanove pa eventualnim narednim kiksom bilo bi svasta... :roll:

P.S.navijam za Manure i Real u LP da odu do kraja ... :mrgreen: Za prve jer ce bit umorni jako za tekme EPL-a :lol: ,a za Real zbog Josea... 8-)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 mar 2011, 17:51

Evo vam tekst od jednog Bosanca iz Londona koji ima priliku da živi vrlo blizu Emiratesa, evo vam njegovo mišljenje pa se naslađujte i hvalite statistikom idućih 5 godina, nije me briga.

http://arsenal-bih.com/glas-topnika-mai ... e-lee.html

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 mar 2011, 17:56

Od kako se vode zvanicne CL statistike (2003.) Arsenal je prvi tim koji nijednom nije šutnuo na gol za 90 minuta. :mrgreen:

Mislim da se to odnosi čak i na utakmice u grupi. :roll:

Dominacija je neminovnost.

:lol: :lol: :lol:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 mar 2011, 17:57

Bosco je napisao/la:Evo vam tekst od jednog Bosanca iz Londona koji ima priliku da živi vrlo blizu Emiratesa, evo vam njegovo mišljenje pa se naslađujte i hvalite statistikom idućih 5 godina, nije me briga.

Hehe,dobar text bgm.

Ko je def out za tekmu s nama??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 09 mar 2011, 17:59

MaGiCa je napisao/la:Od kako se vode zvanicne CL statistike (2003.) Arsenal je prvi tim koji nijednom nije šutnuo na gol za 90 minuta. :mrgreen:

Kako nisu? zabili su gol :lol:
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 mar 2011, 18:01

De napiši to još koji put u slučaju da prethodnih 15 puta nismo uspjeli to da pročitamo.

UEFA je saopštila da je pokrenula disciplinski postupak protiv menadžera Arsenala Arsene Wengera i fudbalera te ekipe Samira Nasrija zbog komentarisanja suđenja sinoćnjem porazu od Barcelone.
Barcelona je u okviru osmine finala rezultatom 3:1 savladala Arsenal na Nou Campu i tako se plasirala u naredni krug takmičenja u okviru Lige prvaka.

UEFA je postupak pokrenula pošto je analizirala izveštaje glavnog sudije susreta Massima Busacce i delegata utakmice Daneta Josta.

Wenger je bio ljut na sudiju jer je u 56. minutu isključio Robina van Persia, a kasnije dosudio i penal u korist Barcelone.

Francuski stručnjak je po završetku meča u tunelu koji vodi sa terena ušao u verbalni okršaj sa Busaccom, a negativne komentare o suđenju imao je i Nasri, zbog čega je UEFA pokrenula postupak protiv ove dvojice Francuza u redovima Arsenala.

Žalosno, ali nek su rekli sve što imaju, dosta je šutnje i spuštanja gaća ljudima u Uefi.

@majestic
Theo,Vermaelen,Szczesny, Song nije siguran

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 mar 2011, 18:01

MaGiCa je napisao/la:Od kako se vode zvanicne CL statistike (2003.) Arsenal je prvi tim koji nijednom nije šutnuo na gol za 90 minuta. :mrgreen:

Nemoguce, NBA klubovi dominiraju. Mora da je neka greska.

Navijao sam za Arsenal jucer ali zasluzeno su ispali.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 18:09

Bosco je napisao/la:Evo vam tekst od jednog Bosanca iz Londona koji ima priliku da živi vrlo blizu Emiratesa, evo vam njegovo mišljenje pa se naslađujte i hvalite statistikom idućih 5 godina, nije me briga.

ovaj text samo pokazuje velicinu katalonskog kluba....
Ne pokazuje ono na sta ti preudiciras!
Navijau svi uzrasti za Barcu , Barca je od vjeka gigant iz katalonije, i uvjek ce biti! Kao sto je Milan , United , Real , Bayern itd itd...Uvjek su bili ili najppularniji klub radi silnih zvjezda i madzionicara koji su tu igrali ili pak radi nacina igre ili neke trece stvari..
Ja sam 22 i navijam za Barcelonu jer moja citava porodica je navijala za njih...Naucen sam da gotivim taj klub i tak oce ostati...Od kad sam svoje prve fudbaske korake napravio oblacio sam dresove Barcelone od vremena Ronalda pa nadalje.ja sam svjesta da barca ima najvise tih tzv: Kvazi fanova koji nisu opredjeljeni nego navijaju za nesto sto je dminantno ili pak za nesto sto ima neku vele ikonu...Ja nisam od onih koji se dic da je Messi ovakakv onakav..On je definitivno daleko najbolji individualac na svijetu mozda i svih vremena...
Moj pulen je Andres Lujan Iniesta, to je covjek kojeg kad sam prvi put vidio u tom dresu i vidi njegove sposobnosti smatrao za genijalca...Njegove karatkterisitke su nevjerovatne a nabrajat ih nije potrebno...
Text ti ima smisla i logican je...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 mar 2011, 18:17

Vidim neki luzeri ovdje izjednacavaju sinocnju kradju sa utakmicom na Emiratesu gdje je gol bio iz apsolutnog ofsajda sto se moglo cak golim okom na tvu vidjeti, kazu igranja rukom hahaha pa da je onde bilo igranje rukom opet nije penal jer je vani bilo a i pustena je prednost, Arshavinovo igranje rukom je smijesno za to se ne sviraju penali jer je isti promasio loptu glavom i namjestio Alvesu sansu. Mi smo sinoc drasticno osteceni zuti kartoni za svaki kontakt a nedosudjivanje zutih Alvesu i Abidalu od kojih je dva trebao dobiti Alves. Penal nad messijem nije postojao kao ni onaj dosudjeni jer su oba navrata igraci Barcelone padali kada nije bilo ni minimalnog kontakta i jedno od ta dva simuliranja sudija je dosudio penal. Sve u svemu plan je bio da prvo poluvrijeme odigraju cvrsto odbranu bili su sjajni i jedan flop gol je usao nakon poklona fabregasa. Ja sam znao da cemo izjednaciti jer sam ocekivao nasu ofanzivniju igru ali eto gol nam je dosao i prije nego sto smo napali i bio sam ubjedjen u prolaz jer sam znao da njihov tim koji nije za 45 minuta stvorio nijednu jedinu priliku 11 na 11 nikad ne bi mogao dati gol, prevario sam se jer je tu bio joker smrdljivog kluba zvani busaca koji je izbacivanjem van persija potpuno promjenio tok utakmice i izbacio nas iz lige prvaka.

Barcelona smrdi!
Dio Arsenala

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 mar 2011, 18:19

SUTNO SAMO JEDNOM I DOBIO CRVENI HAHAHAHHAHA
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 09 mar 2011, 18:20

bparena je napisao/la:

SUTNO SAMO JEDNOM I DOBIO CRVENI HAHAHAHHAHA
Joj smisla za humor yhebote.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 mar 2011, 18:21

"Zašto fudbalske sudije moraju da 'ubiju' utakmicu svaki put!!???" Novak Djokovic preko Twittera :D

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 18:23

Wilshere: Sudac je bio dobar

Arsenalov menadžer Arsene Wenger i nizozemski veznjak Robin van Persie osuli su paljbu po sucu Massimu Busacci koji je vodio uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka između Barcelone i Arsenala na Nou Campu...

Švicarski arbitar u 56. minuti je, kod rezultata 1-1, isključio Van Persieja (drugi žuti), jer je Nizozemac pucao na gol nakon njegovog zvižduka.

Van Persie je grmio kako nije mogao čuti zvižduk od velike buke, te je svoj crveni karton okarakterizirao kao ''smiješnu odluku''. Wenger je, pak, rekao da je sudac bio ''sramota za nogomet''.

No, nisu svi u Arsenalu to tako vidjeli. Vezni igrač Jack Wilshere je napisao na svom Twitter-profilu:

''Arsenalovi navijači su bili sjajni, kao i uvijek. Žao nam je zbog rezultata. Barceloni puno sreće, velika su momčad. I da, usput govoreći, sudac je bio dobar.''

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 mar 2011, 18:24

Hahahahahah, koji glupani od novinara slika slika slika slika slika slika

Zar niko ne konta sarkazam ovdje ??????

E moj Andresu, sve si rekao sad.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 mar 2011, 18:26

-Paja je napisao/la:Vidim neki luzeri ovdje izjednacavaju sinocnju kradju sa utakmicom na Emiratesu gdje je gol bio iz apsolutnog ofsajda sto se moglo cak golim okom na tvu vidjeti, kazu igranja rukom hahaha pa da je onde bilo igranje rukom opet nije penal jer je vani bilo a i pustena je prednost, Arshavinovo igranje rukom je smijesno za to se ne sviraju penali jer je isti promasio loptu glavom i namjestio Alvesu sansu. Mi smo sinoc drasticno osteceni zuti kartoni za svaki kontakt a nedosudjivanje zutih Alvesu i Abidalu od kojih je dva trebao dobiti Alves. Penal nad messijem nije postojao kao ni onaj dosudjeni jer su oba navrata igraci Barcelone padali kada nije bilo ni minimalnog kontakta i jedno od ta dva simuliranja sudija je dosudio penal. Sve u svemu plan je bio da prvo poluvrijeme odigraju cvrsto odbranu bili su sjajni i jedan flop gol je usao nakon poklona fabregasa. Ja sam znao da cemo izjednaciti jer sam ocekivao nasu ofanzivniju igru ali eto gol nam je dosao i prije nego sto smo napali i bio sam ubjedjen u prolaz jer sam znao da njihov tim koji nije za 45 minuta stvorio nijednu jedinu priliku 11 na 11 nikad ne bi mogao dati gol, prevario sam se jer je tu bio joker smrdljivog kluba zvani busaca koji je izbacivanjem van persija potpuno promjenio tok utakmice i izbacio nas iz lige prvaka.

Barcelona smrdi!

slika

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 mar 2011, 18:27

zar stvarno neko misli da je arsenal ispao zbog crvenog kartona persiju?
nevjerovatno, pa šta wenger je očekivao još jedan autogol barse jel, pošto ni dok je imao 11 igrača nije imao ni poluprilike, sam ovaj podatak da je arsenal prva ekipa u LP bez šuta je dovoljno ponižavajuća, čemu se još dalje blamirati kako je sudac sve kriv, čestitajte boljem (puno boljem), malo se primirite koji dan i što prije zaboravite ovu tekmu i okrenite se EPL ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 mar 2011, 18:31

-Paja je napisao/la:Suti, njega postuj sergej barbarez :lol:

Pticiji mozak andres ocigledno ne konta hahahaha pa zato je i navijac Barcelone ne bi bio da je inteligentan :lol:

Andres bicu iskren sa tobom, ti si Flop!

arsenal - sutevi na gol 0, sutevi pored gola 0

ovakva statistika nikad nije zabiljezena otkad se to racuna u ligi prvaka, cak su i ekipe kao debrecen, widzew lodz i slice imale uvijek poneki sut

hahahahahaha, podvi pajo repinu i suti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 mar 2011, 18:34

Nikad nije zabiljezeno da jednom klubu sudije osiguravaju prolaz i to par godina zaredom, ti bi trebao da se poklopis Rome Arijo.
Dio Arsenala

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 mar 2011, 18:41

Pajac pokloni se dominaciji Barcelone vođa je sinoć pokazao svu svoju nemoć ganjajući sudije po tunelu.. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 mar 2011, 18:43

-Paja je napisao/la:Nikad nije zabiljezeno da jednom klubu sudije osiguravaju prolaz i to par godina zaredom, ti bi trebao da se poklopis Rome Arijo.

slika
slika
slika

Dominiraj

slika

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.