FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Masch je svjež, jer uglavnom sjedi na klupi, mene je oduševio ove zadnje 2 utakmice s požrtvovnost i agresivnost, vidi se u njemu velika želja za igrom, igra kao pušten s lanca . Nadam se da će ostat barem do ljeta 2012.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Romario buraz, kontam ja šta si ti mislio...malo te zezam ba
Ali ekipa poput Barcelone mora imati dva jaka DM u ekipi radi širine igrackog kadra jer se svake godine juriša na 3 fronta (Primera,Kup kralja i Liga Prvaka), povrede se neminovne u takvom slucaju i mora biti jaka i klupa.
Sinoc je Mascherano bio, uz Iniestu, ponajbolji igrac Barce...kad smo vec kod Inieste ,taj momak je sudbinski predodređen za velike stvari na velikim utakmicama...pocevši od 2006 kad ga je Rajkard ubacio u finalu protiv Arsenala i kad je ekipa bila preporođena njegovim ulaskom, preko gola Čelziju u sudijskom vremenu, pa do pobjednickog gola u finalu SP (mislim još bruku važnih utakmica je odigrao fenmenalno ali ovih nekoliko mi trenutno padaju na pamet).

Ali ekipa poput Barcelone mora imati dva jaka DM u ekipi radi širine igrackog kadra jer se svake godine juriša na 3 fronta (Primera,Kup kralja i Liga Prvaka), povrede se neminovne u takvom slucaju i mora biti jaka i klupa.
Sinoc je Mascherano bio, uz Iniestu, ponajbolji igrac Barce...kad smo vec kod Inieste ,taj momak je sudbinski predodređen za velike stvari na velikim utakmicama...pocevši od 2006 kad ga je Rajkard ubacio u finalu protiv Arsenala i kad je ekipa bila preporođena njegovim ulaskom, preko gola Čelziju u sudijskom vremenu, pa do pobjednickog gola u finalu SP (mislim još bruku važnih utakmica je odigrao fenmenalno ali ovih nekoliko mi trenutno padaju na pamet).
posto ste svi ovdje katalonci i govorite MI katalonci
Felicidades por la victoria sobre el Arsenal. El partido fue genial ver. Usted tiene un gran equipo. Espero que Usted ganará CL
Felicidades por la victoria sobre el Arsenal. El partido fue genial ver. Usted tiene un gran equipo. Espero que Usted ganará CL
Thomas Müller - Fußballgott
hvala punodon_burza je napisao/la:posto ste svi ovdje katalonci i govorite MI katalonci

adam se i ja , momci zasluzuju sve sto se moze osvojiti...
Od kako se vode zvanicne CL statistike (2003.) Arsenal je prvi tim koji nijednom nije šutnuo na gol za 90 minuta. 
Mislim da se to odnosi čak i na utakmice u grupi.
Dominacija je neminovnost.

hahahahahahahahaahaaMaGiCa je napisao/la:Od kako se vode zvanicne CL statistike (2003.) Arsenal je prvi tim koji nijednom nije šutnuo na gol za 90 minuta.
![]()
![]()
ma hajd sto nisu sutnuli na gol, nisu ni pored gola, nijedan sut ni ovako ni onako, doduse bio je jedan Van Persijev koji nije upisan u statistiku, ali jeste u biljeznicu hahaha
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
[youtube][/youtube]
:ugeek:
PASSES COMPLETED
Barcelona 724 (84%)
Arsenal 199 (59%)
Pregazili ekipu koja može osvojiti PL. Ne vidjeh neku bitnu razliku između Arsenala i neki ekipa iz Primere koje su gostovali na Camp Nou. Čak je Betis (2. ligaš) pružio jači otpor...a da ne pričam o Mallorci ili o Herculesu
:ugeek:
PASSES COMPLETED
Barcelona 724 (84%)
Arsenal 199 (59%)

Pregazili ekipu koja može osvojiti PL. Ne vidjeh neku bitnu razliku između Arsenala i neki ekipa iz Primere koje su gostovali na Camp Nou. Čak je Betis (2. ligaš) pružio jači otpor...a da ne pričam o Mallorci ili o Herculesu

HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- Nail for Real
- Kontakt:
To su NBA klubovi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ali neki arsenal koji "dominira" 0 suteva protiv "politickog kluba"-Paja je napisao/la:Sta i tom Betisu niste mogli stvoriti sanse 11 na 11 kad su pruzili takav otpor?![]()
Pamecu limitirani fanovi Barcelone!

btw:Gdje je EDIN reko je da ce provocirati poslje utakmice ?
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 09 mar 2011, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Barca je dobila i LA Lakerse, pa čuj, iznenađenja se dešavaju.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
evo nesto nevezano za fudbal, al sto govori da nasa zemlja i katalonija imaju nesto zajednicko:
... Alkalaj je kazao kako je nemoguće da država BiH finansira odbranu generala Divjaka ali da su se već javili pojedinci kao i grad Barcelona koji bi željeli učestvovati u tome.
... Alkalaj je kazao kako je nemoguće da država BiH finansira odbranu generala Divjaka ali da su se već javili pojedinci kao i grad Barcelona koji bi željeli učestvovati u tome.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Pripremne utakmice<Utakmice najviseg nivoa.Rizah je napisao/la:Barca je dobila i LA Lakerse, pa čuj, iznenađenja se dešavaju.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Pa desavaju se iznenađenja,ali kad klub pobjedis 4 puta,a ona tebe samo 1 to nije iznenađenje.Tj iznenađenje je bilo kada je arsenal dobio barcu.Rizah je napisao/la:Barca je dobila i LA Lakerse, pa čuj, iznenađenja se dešavaju.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Pa upravo je započeta turneja NBA klubova u Španiji, najvjerovatnije će sada Chelsea gostovati.Nail for Real je napisao/la:Pripremne utakmice<Utakmice najviseg nivoa.Rizah je napisao/la:Barca je dobila i LA Lakerse, pa čuj, iznenađenja se dešavaju.
Ne kontam koga je to Barca dobila 4 puta Villa?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vidjeli smo to u nedjelju kada je Liverpool pobijedio Manchestera. To je iznenađenje, ono sinoć je demonstracija sile i poigravanje kakvo dugo nismo imali priliku gledati.Rizah je napisao/la:Barca je dobila i LA Lakerse, pa čuj, iznenađenja se dešavaju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Poigravanje nakon isključenja van Persieja, bilo bi fino da to naglasiš.Monolog je napisao/la:Vidjeli smo to u nedjelju kada je Liverpool pobijedio Manchestera. To je iznenađenje, ono sinoć je demonstracija sile i poigravanje kakvo dugo nismo imali priliku gledati.Rizah je napisao/la:Barca je dobila i LA Lakerse, pa čuj, iznenađenja se dešavaju.
Tu si sasvim upravu, 3-1 u nedjelju je i za mene bilo iznenađenje. Trebalo je biti 5,6 - 2.Monolog je napisao/la:Vidjeli smo to u nedjelju kada je Liverpool pobijedio Manchestera. To je iznenađenje, ono sinoć je demonstracija sile i poigravanje kakvo dugo nismo imali priliku gledati.Rizah je napisao/la:Barca je dobila i LA Lakerse, pa čuj, iznenađenja se dešavaju.
Napokon da i ti napišeš pametan post.
- -Paja
- Kontakt:
Normalno da mrzitelji Arsenala pricaju o nekim poigravanjima svako ko ima oci i objektivan je vijedio je da dok je Arsenal ima 11 igraca Barcelona nista nije napravila mi smo imali rezultat i zasluzili smo prolaz koji nam je sudija oteo.
Dio Arsenala
Arsenala.Rizah je napisao/la:Ne kontam koga je to Barca dobila 4 puta Villa?Nail for Real je napisao/la:Pripremne utakmice<Utakmice najviseg nivoa.Rizah je napisao/la:Barca je dobila i LA Lakerse, pa čuj, iznenađenja se dešavaju.
08.03.2011 FC Barcelona FC Arsenal UEFA Champions League 3:1
16.02.2011 FC Arsenal FC Barcelona UEFA Champions League 2:1
06.04.2010 FC Barcelona FC Arsenal UEFA Champions League 4:1
31.03.2010 FC Arsenal FC Barcelona UEFA Champions League 2:2
17.05.2006 FC Barcelona FC Arsenal UEFA Champions League 2:1
19.10.1999 FC Arsenal FC Barcelona UEFA Champions League 2:4
29.09.1999 FC Barcelona FC Arsenal UEFA Champions League 1:1
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Arsenal je bolji to je i demonstrirao !
Uvjek gube ne zasluzeno. Uvjek su dominantni....
Iali su cak 199 passova. WOW
Uvjek gube ne zasluzeno. Uvjek su dominantni....
Iali su cak 199 passova. WOW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.