Upravo sam napravio isjecke ponovljenih snimaka i gledao frejm po frejm, jasno se vidi iz svih uglova da ruku sklanja prije udarca lopte, te ga lopta udara u predijelu iznad kuka. Sudija je imao cist pogled prema situaciji, od njihovih igraca Haskic koji je bio najblizi ne trazi penal, svi ostali koji nisu imali najbolji ugao traze penal. Zaista je izgledalo kao penal jer je sklanjao ruku iza svoga tijela neposredno prije kontakta lopte s tijelom sto je dovelo do efekta koji je izgledao da ga je lopta pogodila u ruku kada je ostvarila kontakt s njegovim tijelom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znaci tek na proljece mozemo ocekivati da se vidi napredak po tom pitanju
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dobar.Uinatsvima je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:07Ali penerandin dribling između dva igrača kad je izborio faul na 16 metara![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bio je u VIP-u. Samo mi nije nesto licio sretan kada je sudija svirao kraj

-
- Kontakt:
Kakva je ubica onaj Peneranda sa loptom,prvi korak,lijepi mu se lopta za nogu nema sanse da je uzmes.
- skullcrusher
- Kontakt:
Sad ozbiljno i bez nekog pljuvanja samo realno, momak jos nema kondicije nikako i to se bas vidi ali aBd sto prije da dodje u formu, trenutno je spor.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ovaj Simonov tempo za sad mogu pratit Beganović, Duraković, Buljubašić i ovaj novajlija iz Domžala. Stoperi se manje troše pa može se reć i za njih da mogu ispratit šta se traži.
Skok i dalje kriza, Šahinović i dalje ispucava svaku. Nećemo moć zadržat loptu protiv ekipe sa dobrim presingom, Zrinjski npr.
Raja sršava na Penu, al moje mišljenje da nećemo puno od njega imat koristi, osim malo većeg broja navijača možda, jer ima taj nekii hajp oko njega. Nadam se najiskrenije da griješim.
Skok i dalje kriza, Šahinović i dalje ispucava svaku. Nećemo moć zadržat loptu protiv ekipe sa dobrim presingom, Zrinjski npr.
Raja sršava na Penu, al moje mišljenje da nećemo puno od njega imat koristi, osim malo većeg broja navijača možda, jer ima taj nekii hajp oko njega. Nadam se najiskrenije da griješim.
Samo naprijed Saraj'vo!
A kako bi dobro došla pobjeda protiv Goška, neki iksić u Mostaru Zrinjskog i Ubica i pobjeda Veleža nad konama.
Huh i onda fino na pauzu da se uigramo.
Huh i onda fino na pauzu da se uigramo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Po meni Julardzija nista previse posebno da kazes odma na prvu da nam je trebao, vidjet cemo ima vremena za njega.
Bekovi nam ispadaju strasno bas, pa svako ih izlevati kako hoce.
Buljubasic strasan igrac i potencijal.
Renan pokazao sta je pravi spic, jos da dobije koju loptu vise valjalo bi.
Prvih pola sata dosta dobro ali kao sto Rozman kaze toliko mogu da izdrze dok izvrsavaju ono sto on zeli i trazi od njih.
Bekovi nam ispadaju strasno bas, pa svako ih izlevati kako hoce.
Buljubasic strasan igrac i potencijal.
Renan pokazao sta je pravi spic, jos da dobije koju loptu vise valjalo bi.
Prvih pola sata dosta dobro ali kao sto Rozman kaze toliko mogu da izdrze dok izvrsavaju ono sto on zeli i trazi od njih.
APSULUTNA PODRSKA ROZMANU, I OVO NETREBA GOVORIT JER SMO POBJEDILI SVE 3utakmice vec i kad se poraz COVJEKU MORAMO DAR PODRSKU..
Sledeca utakmica je Gosk, Ekipa za koju je tesko nabrijat igrace, a imaju kvalitet sa kojim te mogu kaznit, plus teren je dole uzasan.. Mislim da Rozman kad bude vidio teren i kad prohoda njime necemu bit jasno, i za trenera kao on koji se nije nikad susreco sa takvim terenima ce bit sok i tesko da ce znat pripremit ekipu za beton, nedo bog poraza u gabeli dolaziti zrinjski koji je favorit i gdje vec u naredna 2 kola budemo poljuljani nedi big, AL IAKO SE TO DESI NEDO BOG MORAMO ROZMANA PODRZAT..
Sto se tice KONDICIJE ROZMAN JE TU VEC mjesec dana (do utakmice sa GOSKOM BICE MJESEC) sto znacu do utakmice sa zrinjskijem bice blizu 1,5 mozda 2 mjeseca..
Ako si doveo ovog tipa iz Domzela, ako je Renee ok sa kondicijom ako znamo da golman stoperi i ne trce nesto puno (ako su i zapustani njih mozes vrlo lahko dovest bar na 80% za 1,5 -2 mjeseca, ako je Buljubasic ok kermach began i klupu koju imas, plus doveosi i Haskica to je vec preko 60% igraca iz prvih 15.. ako dodaa tome VRANCICA PENU VIVAROSA zeljoovic sto nijedna ekipa u pl bh nema bar imenicno i iskustvom
Znaci ziljkic durakovic soldo ancic su igraci koji su zapustani,imas 5 izmjena, mislim nije uredu da ovako lose izgledamo do decembra odnosno da igramo 30 min i da bude opravdanje SEFEROVIC kriv..jer mi ako nebudemo dizaoi formu kako vrijeme bude prolazilo micemo bit u debelom minusu..NARAVNO BILO KAKO BILO MOJA PODRSKA ROZMANU I IBRICICU 100%
Reneu i buljubasicu produzit ugovor
Sledeca utakmica je Gosk, Ekipa za koju je tesko nabrijat igrace, a imaju kvalitet sa kojim te mogu kaznit, plus teren je dole uzasan.. Mislim da Rozman kad bude vidio teren i kad prohoda njime necemu bit jasno, i za trenera kao on koji se nije nikad susreco sa takvim terenima ce bit sok i tesko da ce znat pripremit ekipu za beton, nedo bog poraza u gabeli dolaziti zrinjski koji je favorit i gdje vec u naredna 2 kola budemo poljuljani nedi big, AL IAKO SE TO DESI NEDO BOG MORAMO ROZMANA PODRZAT..
Sto se tice KONDICIJE ROZMAN JE TU VEC mjesec dana (do utakmice sa GOSKOM BICE MJESEC) sto znacu do utakmice sa zrinjskijem bice blizu 1,5 mozda 2 mjeseca..
Ako si doveo ovog tipa iz Domzela, ako je Renee ok sa kondicijom ako znamo da golman stoperi i ne trce nesto puno (ako su i zapustani njih mozes vrlo lahko dovest bar na 80% za 1,5 -2 mjeseca, ako je Buljubasic ok kermach began i klupu koju imas, plus doveosi i Haskica to je vec preko 60% igraca iz prvih 15.. ako dodaa tome VRANCICA PENU VIVAROSA zeljoovic sto nijedna ekipa u pl bh nema bar imenicno i iskustvom
Znaci ziljkic durakovic soldo ancic su igraci koji su zapustani,imas 5 izmjena, mislim nije uredu da ovako lose izgledamo do decembra odnosno da igramo 30 min i da bude opravdanje SEFEROVIC kriv..jer mi ako nebudemo dizaoi formu kako vrijeme bude prolazilo micemo bit u debelom minusu..NARAVNO BILO KAKO BILO MOJA PODRSKA ROZMANU I IBRICICU 100%
Reneu i buljubasicu produzit ugovor
- morsecode
- Kontakt:
Naredne 3 utakmice turneja Hercegovina.
Gosk - Zrinjski - Siroki.
Prezadovoljan sa 6 bodova, a i 5 bi bilo okej. Poslije toga nakon derbija dosta laksi raspored, i laksa gostovanja.
Docekati zimu u top3 idealna situacija.
Gosk - Zrinjski - Siroki.
Prezadovoljan sa 6 bodova, a i 5 bi bilo okej. Poslije toga nakon derbija dosta laksi raspored, i laksa gostovanja.
Docekati zimu u top3 idealna situacija.
"To je jednostavno SARAJEVO"
uzeti gosk i ne mogu zamisliti hajca protiv zrinjskog poslije pauze

Samo Buljubasic kako igra mali. onako treba da igra momak od 19 godina. Hladno momak u Bundesligu moze otici za godinu

Samo Buljubasic kako igra mali. onako treba da igra momak od 19 godina. Hladno momak u Bundesligu moze otici za godinu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Prevazna pobjeda, bravo Rozman i ekipa. Nespremni smo totalno i zato je bitno da ovakvi skupljamo bodove. Samo strpljenne i kontinuitet, podrska, jer Rozman pokazuje da zna. Treba mu vremena i konacno nekome moramo dati priliku. Sto se tice satro penala. Pustite ove navijace Zelheznicara, oni na silu hoce da izjednace svoju pljacku sa nama. Ko je god u zivotu, bar dva puta igrao izmedju dvije vatre, a ne nesto ozbiljnije od toga sa loptom, zna da nema teorije da se onako lopta odbije od ruke. Da ga je udarila u ruku, pala bi ispred njega, jer bi loptu pokret ruke ustopao, pala bi ispred njega, a ne bi se onako jako odbila. Sa tribine se i meni ucinilo da je penal, ali nakon sto se pogleda snimak, nije sigurno ruka.
Zato, samo naprijed i radit, radit i radit.
Zato, samo naprijed i radit, radit i radit.
since 1973
- muhamedhulk
- Kontakt:
svaka cast svima na pobjedi! zasluzeno 1/1.
nadam se da trener nece pregoriti igrace jer ovo sta on hoce da se igra ni Bayern sad ne igra - jbt 90min igrati gore-dole je nemoguce. ali nije toliko ni lose kad se branimo/"odmaramo", krila se vracaju dok imaju snage npr. samo zao mi renana sto se trosi bezze a treba da ima slobodu i da se ne vraca konstantno nazad i da cuva snagu da moze cijelu utakmicu izgurati. opasan je do bola.
nadam se da trener nece pregoriti igrace jer ovo sta on hoce da se igra ni Bayern sad ne igra - jbt 90min igrati gore-dole je nemoguce. ali nije toliko ni lose kad se branimo/"odmaramo", krila se vracaju dok imaju snage npr. samo zao mi renana sto se trosi bezze a treba da ima slobodu i da se ne vraca konstantno nazad i da cuva snagu da moze cijelu utakmicu izgurati. opasan je do bola.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Shategabri
- Kontakt:
Hajmo se dogovoriti je li problem kad mijenja Renana u 65. minuti ili će ih pregoriti ako ne mijenja?!
Ono što ja vidim da čovjek dozira i to pametno radi.
Ono što ja vidim da čovjek dozira i to pametno radi.
Koševo Zapad
Poslije ljetnih tek mozes biti na 100%zagorski je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:40Znaci tek na proljece mozemo ocekivati da se vidi napredak po tom pitanju
Zimske mogu izvuci dostabali ni tu ne smijes ici all in jer moras konstantno dizati granicu lagano, da ne bude preforsiranja. Plus dok njihovi organizmi naviknu na tempo rada. Dakle, na zimu ce biti bolje, na ljego se.moze reci, ok, to je to
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vi vazda nama čestitate kada pobjedimo
Red je da i ja vama čestitam
Iskreno ste nakon 20 minute izgledali jako lose, ali ostaju bodovi na Koševu
Čestitam i sretno dalje !
Red je da i ja vama čestitam
Iskreno ste nakon 20 minute izgledali jako lose, ali ostaju bodovi na Koševu
Čestitam i sretno dalje !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Osttribine
- Kontakt:
Skroz tanko smo nakon pola sata izgledali, ali bitna su tri boda, sto bi rekao Rozman na misice. Jako puno limitiranih igraca imamo, pa gotovo svaki napad Veleza je isao preko Durakovica, bice da je on totalni flop, njega nije probio samo ko nije probao. Penjaranda i Hasic svojim ulaskom nista nisu donijeli u igri tako da nema potrebe odmah svrs bacati na njihova "imena". Buljubasic opet odusevio, mali ima slifa samo da ne poleti nakon ovih nekoliko dobrih partija.