FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Penjaranda magija. Udaraju ga, čupaju, vuku ali loptu mu uzeti ne mogu. Jednu je izgubio i istrcao igrača i izbio loptubu aut. Na kraju se opružio kao da je igrao 2 sata a ne 20 minuta. Ziljkić dobar dok može. Kad ispuše pravi problem i Durakoviću koji mora tad veći prostor da zatvara i da više trči tako ostaje sam na širokom prostoru pa djeluje da griješi i da je loš. Ziljkic pošteno digao ruku dva tri puta prema klupi dajući znak da ne može tražeći izmjenu. Avramovski zna, ima energiju za sat vremena. Renan pružio ono što se traži od njega - dao go. Vrijeme je za hat trik. Julardzija će biti pravi playmaker ove ekipe. Hasić imao jedan dobar šut. Od svega mi je najdraže da guzi zubanobićevu kćerku. Aničić dobar. Soldo takodje. Beganović snažan ko konj. Vrančić i pametan i dobar igrač. Šahinivića je mene strah. Ne znam kako vama ali meni ne ulijeva povjerenje. Hamza ima energiju, želju ali nesto ga i koči. Žao mi je ako sudija vidio penal pa nije svirnuo - ne treba nama to!
Naša ekipa jedna velika bauštela.
Igrače i talenat imamo, ostalo nemamo.
Ništa ne ide preko noći, pa tako ni naš povratak na mjesto koje svi želimo. Biće ovdje još svega ali lakše je kada znaš da si na pravom putu.
Porazi su sastavni dio igre i kada se dese treba se ustati i krenuti dalje još jače i bolje.
Struka neka analizira kako je ko igrao, a za Avrama respect, halali nam druže radi znaš već čega.
Lijep početak radne hefte, pozdrav bordo braći i idemo jako u Gabelu po pobjedu aBd
Igrače i talenat imamo, ostalo nemamo.
Ništa ne ide preko noći, pa tako ni naš povratak na mjesto koje svi želimo. Biće ovdje još svega ali lakše je kada znaš da si na pravom putu.
Porazi su sastavni dio igre i kada se dese treba se ustati i krenuti dalje još jače i bolje.
Struka neka analizira kako je ko igrao, a za Avrama respect, halali nam druže radi znaš već čega.
Lijep početak radne hefte, pozdrav bordo braći i idemo jako u Gabelu po pobjedu aBd
-
- Kontakt:
ŠTA_JE je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:03Penjaranda magija. Udaraju ga, čupaju, vuku ali loptu mu uzeti ne mogu. Jednu je izgubio i istrcao igrača i izbio loptubu aut. Na kraju se opružio kao da je igrao 2 sata a ne 20 minuta. Ziljkić dobar dok može. Kad ispuše pravi problem i Durakoviću koji mora tad veći prostor da zatvara i da više trči tako ostaje sam na širokom prostoru pa djeluje da griješi i da je loš. Ziljkic pošteno digao ruku dva tri puta prema klupi dajući znak da ne može tražeći izmjenu. Avramovski zna, ima energiju za sat vremena. Renan pružio ono što se traži od njega - dao go. Vrijeme je za hat trik. Julardzija će biti pravi playmaker ove ekipe. Hasić imao jedan dobar šut. Od svega mi je najdraže da guzi zubanobićevu kćerku. Aničić dobar. Soldo takodje. Beganović snažan ko konj. Vrančić i pametan i dobar igrač. Šahinivića je mene strah. Ne znam kako vama ali meni ne ulijeva povjerenje. Hamza ima energiju, želju ali nesto ga i koči. Žao mi je ako sudija vidio penal pa nije svirnuo - ne treba nama to!

NO FEAR
Ziljkić mi je bruku puta živac povukao u drugom poluvremenu jer ne pomaže Durakoviću. Vi ga slobodno pljujte ali skoro uvijek je igrao sam protiv dvojice.
Penaranda je životinja, samo ranjena, baš se vidi da nema snage, kad se završila tekma, pao na travu dobro mu nije. Njega da je spremit, ono ne može ni Cancelo čuvati.
Šahinović mora odlučnije na centaršuteve, mora znati da je on kralj peterca.
Avram ako izgura do polusezone bez povrede, ponuditi mu produženje, igračina.
Onog vjetra u drugom poluvremenu se Rusija ne bi postidila.

Penaranda je životinja, samo ranjena, baš se vidi da nema snage, kad se završila tekma, pao na travu dobro mu nije. Njega da je spremit, ono ne može ni Cancelo čuvati.
Šahinović mora odlučnije na centaršuteve, mora znati da je on kralj peterca.
Avram ako izgura do polusezone bez povrede, ponuditi mu produženje, igračina.
Onog vjetra u drugom poluvremenu se Rusija ne bi postidila.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Pa slusaj sta trener prica, i skontat ces.
Dobio je ekipu fizicki spremnu ko solidna kantonalna ekipa... mogu igrati 20-30 min
Ne smije ih sad ubijati previse jer bi bilo ozljeda...
Mora postepeno do zime a na zimu nadam.se da ce povracati 3x dnevno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sjever
Ziljkić zavaljuje Durakovića da valja treba probati sa Radovićem zatvarati prostor

Ziljkić zavaljuje Durakovića da valja treba probati sa Radovićem zatvarati prostor
-
- Kontakt:
Imal gdje snimka ?
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:50Valjda covjek i jeste trener zbog toga sto zna sta ima na raspolaganju kao i mogucnosti toga, i u konacnici cemu tezi. Svako bi bio trener da se samo ima ideja a ne kako to i sa kakvim igracima uspjeti.badboy je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:57Nakon prosle utakmice nisam nista htio napisati ali sad moram. Ima ovdje vec i do trenera. To sto on zeli da igramo tesko ce ko moci da izdrzi vise od 30 min. Meni je jasno da tako treba da se ganja i trci, da je to pravi moderni fudbal, ali to ovdje nikad niko nije ni radio ni uspio, jednostavno nasa liga i igraci koji tu igraju to nisu sposobni iznijeti 90 min. Ovako 30 min frke trke, onda pocrkaju i gotovo.
Velez podredjen ali konkretniji i lako su mogli dat bar jedan. Kod nas, kritikuje se Kyeremeh, Ziljkic i Anicic a niko ne vidi Avrama i Renana, prvi ne postoji, a od drugog se danas lopte odbijaju ko od balvan.
Toga se i ja bojim. Da ne ocekuje previse jer ti ljudi zaradjuju 30-40k max a ne 250k. Mora se znati prilagoditi a ne kao Dudic da upre
Ne daj Boze. Polahko ima vremena ne moze odmah sve okrenuti 180 stepeni
Vise od ovoga ni mi ne mozemo ocekivati. Seferovic je fkt ubleha pa on sam nije spreman ni u formi kad ga gledas. Treba vremena, ne smijemo izgorjeti u zelji.. treba biti realan i odmjeren.
Idemo dalje
- belosevic23
- Kontakt:
Ne znam sta ste toliko odusevljeni Julardzijom. Ok za debitanta ali nista posebno. Imao par poprecnih lopti gresaka. Sredina sa Vrancicem puno brze prenosi loptu prema naprijed. Miseljenja sam da mora Mario igrati od prve minute
Za ove sto kukumacu kako su oni znali da se pravi steta klubu i da su igraci zbog toga ne spremni samo da kazem, ne se*ite majketi, sa pravom su se sprdali sa vama jer bi bi i dan danas bojkotovali da smo prosli Torpedo jer bi Mirza sjedio i danas na klupi. Dakle vaš bojkot nije doprinijeo nicemu, al ta je tema odavno sazvakana zato je ne povlačite bezveze.
Da krenem od bekova, mislim da Durakovic nije zapravo toliko los koliko on zapravo nema pomoci od Ziljkica. Durakovic ima oko 70 metara liniju kojom se krece sto nije malo i on izgori da to sve stigne. Beganovic je imao nesto vise od Francisa, al ja bih Francisa preselio na klupu, covjek je jednostavno ko paucina i niti jednom nije prosao. Samo cu reci zali Boze Muse. Ziljkic solidan, al ga i cuvaju, dvojica pa cak i trojica mu se lijepe, medjutim treba pogoditi mimenat i na vrijeme se rijesiti lopte kad vidi da je napravio visak. Renan od tri jednu ubaci, nije lose al moglo bi bolje. Julardzija niti smrdi niti mirise vidjet cemo jos, Buljubasic je zaista potencijal samo takav. Avram solidno, moze mnogo bolje. Na kraju Sahinovic, zaista ima problem sa procjenom lopte koja leti u peterac, mene svaki put znoj hladan probije. Ako ne nauci sad i ne stekne taj osjecaj, nece nikad, postat ce linijski golman sto se vec primjecuje, a nema goreg tipa golmana od linijskog!
Ukupni dojam, nije los, kondicije fali to je vidno, do sada svaka ekipa izgleda svjezije pred kraj od nas. Nazire se Rozmanova ruka, treba strpljenja i ovo ce biti iz kola u kolo ja vjerujem sve bolje!!!!
Da krenem od bekova, mislim da Durakovic nije zapravo toliko los koliko on zapravo nema pomoci od Ziljkica. Durakovic ima oko 70 metara liniju kojom se krece sto nije malo i on izgori da to sve stigne. Beganovic je imao nesto vise od Francisa, al ja bih Francisa preselio na klupu, covjek je jednostavno ko paucina i niti jednom nije prosao. Samo cu reci zali Boze Muse. Ziljkic solidan, al ga i cuvaju, dvojica pa cak i trojica mu se lijepe, medjutim treba pogoditi mimenat i na vrijeme se rijesiti lopte kad vidi da je napravio visak. Renan od tri jednu ubaci, nije lose al moglo bi bolje. Julardzija niti smrdi niti mirise vidjet cemo jos, Buljubasic je zaista potencijal samo takav. Avram solidno, moze mnogo bolje. Na kraju Sahinovic, zaista ima problem sa procjenom lopte koja leti u peterac, mene svaki put znoj hladan probije. Ako ne nauci sad i ne stekne taj osjecaj, nece nikad, postat ce linijski golman sto se vec primjecuje, a nema goreg tipa golmana od linijskog!
Ukupni dojam, nije los, kondicije fali to je vidno, do sada svaka ekipa izgleda svjezije pred kraj od nas. Nazire se Rozmanova ruka, treba strpljenja i ovo ce biti iz kola u kolo ja vjerujem sve bolje!!!!
U novi boj ...
Dobro je nece Grahovac kod nas. Medije pise da ide u Borac.
-
- Kontakt:
Da mi je kako ukrast Muhamedov san veceras, a jes se mali istrc'o... u srijedu ce se probudit 

Penala vidjelo nije, kuk ko suza. Od ruku se ne odbija ovako.
Sumirati utiske, samo nek se skupljaju bobe. Sve ostalo ce se u hodu ispravljati.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Ahmoveliki je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:18Da mi je kako ukrast Muhamedov san veceras, a jes se mali istrc'o u srijedu ce se probudit...

Buljubašić, evo ponovit ću to po 10. put, će biti naš idući milionski transfer. Mali je haos talenat. U prijemu lopte izbacuje protivničke igrače, to mogu samo igrači najviše klase. Taj takozvani first touch, nenormalno koja ljepota gledati ga.
Zacementiran je kod Rožmana već sada, svi veznjaci će se mijenjati osim njega. Mnogo veći talenat od Đokanovića npr.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 29 avg 2023, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ni meni nije jasno. Cak sta vise izgleda mi kao greska njegovo pocinjanje od prve minute. Kad zamjenis Vrancica nakon par treninga ocekuje se da letis. Ne znam, vidjet cemo na sta ce izac. Veceras nista posebnobelosevic23 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:14Ne znam sta ste toliko odusevljeni Julardzijom. Ok za debitanta ali nista posebno. Imao par poprecnih lopti gresaka. Sredina sa Vrancicem puno brze prenosi loptu prema naprijed. Miseljenja sam da mora Mario igrati od prve minute
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Avramovskom samo treba da uveže neki kontinuitet nastupa na svojoj poziciji, to mu kod prošlih nekoliko trenerskih ubleha nije bilo omoguceno zbog retardiranog Dala.
-
- Kontakt:
Ljudi mora se istrpiti Rozman još covjek snima tim i u hodu rijesava probleme i na to sve pobjedjujemo, znaci top. Sto se tice fizike baš smo loši, ali cudno da je vecina ovih igraca na proljeca puno bolje izgledala nego sad, ocito da su ljetne pripreme bile promašaj, da li ptetreniranost ili manjak treninga al kako god baš smo loši s trcanjem 30 minuta i rikavele.
Kamera iza gola, ipak pokazuje da lopta pogadja Beganovica u kuk, smanjite brzinu videa vidjet cete.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.