Dabogda ja ne doceko zore ako nije istina, a ti isto ako je istina.zeljovolimte je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:23Druze.. kako vas nije stid lagati to za Hujku.Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:18Ma jok gdje ce biti, ne bi vi to, ja sam ocigledno sanjao kad se orilo Grbavicom "ustaske picke", sanjao sam i psovanje Hujke(ovo doduse pojedinci, kao i za Sraljka)zeljovolimte je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:12
Bio do RA. Bilo je dovikivanja, ja to licno za Praljka nisam cuo i dosta ljudi vam je to ovdje isto napisalo. Nama bar takve stvari nisu svojstvene. Stavovi grupe su bar kad smo mi u pitanju ociti, cak se u vise navrata pjevalo izronit ce Stari.
Uvreda je bilo kao i sto kod vas bude kad mi dodjemo, ali za ratne zlocince grupno, orkestrirano nije bilo.
To sto ces hiljadu puta ponoviti nece postati istina.
Pa vi to za hrvatstvo i ustastvo nama godinama servirate na svim mjestima, zajedno sa pitarima. Sad smo i reintegrisani, c igani, cetnici jer za vas je Grbavica dio RS-a.. pa nisam vidio da placemo. Hz godinama pale Grbavicu, koreografije prave kako gori stadion, ne sjecam se da vam to smeta picka vam materina.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bravooo, zasluzio si bananu.
Strasan humor. Strasan.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Legendo, vjerovao ti ili ne puno se gore podnosi kad nas pokradu Sarajevski klubovi nego Borac, i na stadionu i ovako inace. Borac je u zadnje vrijeme aktualan i ucestao pa je zato pik na njemu. Borca trebaju ovako gurati jos godinama da stignu lopovluk Zeljeznicara. Kakvi su to kriminalci bili i kako je to senlucilo u svoj vakatexFighter1926 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:39Zamisljam forum da se ovo desilo Veležu protiv Borca![]()
-
Mostarac45
- Kontakt:
Bekric izgleda ne propusta utakmice sarajeva

Vi ste jedini klub protiv kojeg je Borac pokraden.
Gubite se u uvlačenju pitarima. Ne znate više kud bi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj cuj komsinice, ala fora...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Kakvo ponizenje bit filijala smecara i jos se uvlacit u sup.ak nakon sto te pokradu krvnicki
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tupko opet spominjes Zeljenzicar a bar 3x vise ste imali sumnjivih situacija u utakmicama sa Sarajevom.Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:56Legendo, vjerovao ti ili ne puno se gore podnosi kad nas pokradu Sarajevski klubovi nego Borac, i na stadionu i ovako inace. Borac je u zadnje vrijeme aktualan i ucestao pa je zato pik na njemu. Borca trebaju ovako gurati jos godinama da stignu lopovluk Zeljeznicara. Kakvi su to kriminalci bili i kako je to senlucilo u svoj vakatexFighter1926 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:39Zamisljam forum da se ovo desilo Veležu protiv Borca![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
19vendetta87
- Kontakt:
Yebes mi sve ako ste vi rođeni normalni i ako imate bar malo samopostovanja...Sarajevo vam uz pomoć sudija izbije ciste bodove veceras, a vi i dalje po Zeljeznicaru, niko ruznu rijec ne uputi Pitarima.Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:56
Legendo, vjerovao ti ili ne puno se gore podnosi kad nas pokradu Sarajevski klubovi nego Borac, i na stadionu i ovako inace. Borac je u zadnje vrijeme aktualan i ucestao pa je zato pik na njemu. Borca trebaju ovako gurati jos godinama da stignu lopovluk Zeljeznicara. Kakvi su to kriminalci bili i kako je to senlucilo u svoj vakat![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Muki, ode li se kad na Grbavicu? Znam da do prije nekoliko mjeseci nisi nikad bio, pisao na vašoj temi.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
20 stranica od početka utakmice…
Golemo Sarajevo !
Golemo Sarajevo !
Nikad poraz, samo lekcija.
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
I ja citam i ne vjerujem. Veoma tuzno.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:05Yebes mi sve ako ste vi rođeni normalni i ako imate bar malo samopostovanja...Sarajevo vam uz pomoć sudija izbije ciste bodove veceras, a vi i dalje po Zeljeznicaru, niko ruznu rijec ne uputi Pitarima.Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:56
Legendo, vjerovao ti ili ne puno se gore podnosi kad nas pokradu Sarajevski klubovi nego Borac, i na stadionu i ovako inace. Borac je u zadnje vrijeme aktualan i ucestao pa je zato pik na njemu. Borca trebaju ovako gurati jos godinama da stignu lopovluk Zeljeznicara. Kakvi su to kriminalci bili i kako je to senlucilo u svoj vakat![]()
1921
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Fiijala brate
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
I onda mitomani pričaju kako se samo o njima piše.
Jadovi jadni.
Nikad poraz, samo lekcija.
Al gledaj ti o čemu ono piše u noći kad mu klub brutalno pokradoše
Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:56Legendo, vjerovao ti ili ne puno se gore podnosi kad nas pokradu Sarajevski klubovi nego Borac, i na stadionu i ovako inace. Borac je u zadnje vrijeme aktualan i ucestao pa je zato pik na njemu. Borca trebaju ovako gurati jos godinama da stignu lopovluk Zeljeznicara. Kakvi su to kriminalci bili i kako je to senlucilo u svoj vakatexFighter1926 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:39Zamisljam forum da se ovo desilo Veležu protiv Borca![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Muki, jel ti se ispunila želja da posjetiš Grbavicu? Ne preskači pitanje. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:15Al gledaj ti o čemu ono piše u noći kad mu klub brutalno pokradoše![]()
Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:56Legendo, vjerovao ti ili ne puno se gore podnosi kad nas pokradu Sarajevski klubovi nego Borac, i na stadionu i ovako inace. Borac je u zadnje vrijeme aktualan i ucestao pa je zato pik na njemu. Borca trebaju ovako gurati jos godinama da stignu lopovluk Zeljeznicara. Kakvi su to kriminalci bili i kako je to senlucilo u svoj vakatexFighter1926 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:39Zamisljam forum da se ovo desilo Veležu protiv Borca![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 34 gosta.