GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:31
Pantelija je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:28
Sta se sad zalite na pripreme i mirzu? Sto ste isli na utakmice pi*cke?
Jesu vam horde objasnile da time sttetite klubu?
Jel bilo i coravom jasno da frener koji je iz jedinstva otjeran nakon tri kola ne moze ni u filmu voditi sarajevo, niti da frener koji 4 godine ne radi ne moze sa olimpica doci na sarajevo i odjednom nauciti posao?
Jel pisano danima i mjeecima da smo fizicki, takticki i psiholoski uzasni i samo dupla ztinjskog nas je odvela u evropu?
Jeste li i dalje glumili budale i isli na tekme?
Sad ce svi pisati "nisam ja",... niste jurac, nije se od vas moglo uci na forum
Sad NE SERITE, nego istrpite svoje DJELO, i djelo vaswg majstora mirze, repe, kobca i ostalih vrhunskih strucnjaka koji su fizicki ekipu doveli na nivo neke juniorske ekipe... čestitam...
Sa ovakvim igrackim kadrom koji je ko pusten s lanca i fizicki u kur.cu, ni ferguson ne bi bolje. Sta kaze, dobra atmosfera? Pa nije kafana nwgo fudbalski klub, PROFRSIONALNI
Svaka čast, slažem se. Ja sam to sve govorio, kad me raja koja dolazi na derbi i euro tekme pitala "šta ovi majmuni glume što bojkotuju". Kod nas raja nema i neće da se bori za neki viši cilj.
Ja sam se zaželio tekmi i to je jedini razlog zbog čega sam otišao protiv Torpeda, inače nisam planirao. Vnogo sam pojeo, priznajem.
Kome se bolan pravdaš što si išao na utakmicu protiv Torpeda? Išao si da podržiš svoj klub, kao što svaki pravi navijač treba. Fakat ne znam kako vam se više da vraćati na te teme...
A gledaj ti glupe logike, ovo samo kod nas ima. Ako dolaziš na domaće utakmice = podržavaš Mirzu i upravu, a ako ideš na gostujuće onda ne podržavaš njih nego Sarajevo.
Sad za ove što će reći "bojkot je bio da klub ne prihoduje novac..." klub je do derbija stavio besplatan ulaz samo da pokaže sav besmisao bojkota i koliko su im "bitne" pare od ulaznica. A da ne govorim da su Mirviću prihodi od ulaznica mizerni u odnosu na ono koliko on investira, ni po testisima se nije počešao što ga oštetite za par hiljada svake hefte i nije poslušao zahtjebe grupe. A još jedan razlog koliko je bojkot bio besmislen je što dotične persone nisu napustile klub zbog bojkota nego zbog rezultatskog neuspjeha.
Što se tiče Rožmana, apsolutna podrška, vakat je da se bar jedan trener više ispoštuje i da ga se pusti da radi do kraja. Draže su mi ove utakmice gdje igra i nije čemu ali se uzimaju 3 boda nego milijardu prilika u eri Feđe Dudića a rezultat završi 1:1. Bravo momci!