FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 28 avg 2023, 23:38

Pantelija je napisao/la:
28 avg 2023, 23:28
Sta se sad zalite na pripreme i mirzu? Sto ste isli na utakmice pi*cke?
Jesu vam horde objasnile da time sttetite klubu?
Jel bilo i coravom jasno da frener koji je iz jedinstva otjeran nakon tri kola ne moze ni u filmu voditi sarajevo, niti da frener koji 4 godine ne radi ne moze sa olimpica doci na sarajevo i odjednom nauciti posao?
Jel pisano danima i mjeecima da smo fizicki, takticki i psiholoski uzasni i samo dupla ztinjskog nas je odvela u evropu?

Jeste li i dalje glumili budale i isli na tekme?
Sad ce svi pisati "nisam ja",... niste jurac, nije se od vas moglo uci na forum
Sad NE SERITE, nego istrpite svoje DJELO, i djelo vaswg majstora mirze, repe, kobca i ostalih vrhunskih strucnjaka koji su fizicki ekipu doveli na nivo neke juniorske ekipe... čestitam...
Sa ovakvim igrackim kadrom koji je ko pusten s lanca i fizicki u kur.cu, ni ferguson ne bi bolje. Sta kaze, dobra atmosfera? Pa nije kafana nwgo fudbalski klub, PROFRSIONALNI
:bow: :bow:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 28 avg 2023, 23:39

Pantelija je napisao/la:
Jel bilo i coravom jasno da frener koji je iz jedinstva otjeran nakon tri kola ne moze ni u filmu voditi sarajevo, niti da frener koji 4 godine ne radi ne moze sa olimpica doci na sarajevo i odjednom nauciti posao?
Jel pisano danima i mjeecima da smo fizicki, takticki i psiholoski uzasni i samo dupla ztinjskog nas je odvela u evropu?

Sad NE SERITE, nego istrpite svoje DJELO, i djelo vaswg majstora mirze, repe, kobca i ostalih vrhunskih strucnjaka koji su fizicki ekipu doveli na nivo neke juniorske ekipe... čestitam...
Sa ovakvim igrackim kadrom koji je ko pusten s lanca i fizicki u kur.cu, ni ferguson ne bi bolje. Sta kaze, dobra atmosfera? Pa nije kafana nwgo fudbalski klub, PROFRSIONALNI
Što ti i ostali niste došli na utakmicu i tjerali Mirzu? Jel stvarno misliš, ali iskreno, da je Mirza otjeran bojkotom i ne dolaskom na utakmice? Samo reci iskreno kad već popuješ i držiš pridike. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 28 avg 2023, 23:39

Mi svaku utakmicu, u zadnje vrijeme, prekucamo do 35 .min i onda stanemo.
Koliko smo mi bili bolji i superiorniji prvih 35 min, toliko je Velez bio bolji zadnjih 25.

Puno puno ovdje jos rada treba.
- FKS -

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 28 avg 2023, 23:40

Solidna posjeta za radni dan i najavljeno nevrijeme. :salut: :salut: :salut:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 28 avg 2023, 23:40

Ovo mi sve miriše na dolazak jednog odličnog defanzivca
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 28 avg 2023, 23:41

Nirton je napisao/la:
28 avg 2023, 23:36
Ima li igdje brojka na Koševu večeras?
8450 po NFSBIH
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 avg 2023, 23:41

Amcho1 je napisao/la:
28 avg 2023, 23:39
Pantelija je napisao/la:

Što ti i ostali niste došli na utakmicu i tjerali Mirzu? Jel stvarno misliš, ali iskreno, da je Mirza otjeran bojkotom i ne dolaskom na utakmice? Samo reci iskreno kad već popuješ i držiš pridike. Poz
Stav grupe je bila borba bojkotom. Vi koji ste dolazili ste trebali da tjerate, a posto niste, znaci da ste podrzavali zalizanog. Evo nam sad svima, ima da strepimo sat vremena svake utakmice.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 28 avg 2023, 23:48

Al stvarno ne vidim poentu natezanja oko prošlosti. Baš nikakve svrhe nema jbt.
The saddest thing in life is wasted talent.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 28 avg 2023, 23:49

napoleon72 je napisao/la:
28 avg 2023, 23:41
Amcho1 je napisao/la:
28 avg 2023, 23:39
Pantelija je napisao/la:

Stav grupe je bila borba bojkotom. Vi koji ste dolazili ste trebali da tjerate, a posto niste, znaci da ste podrzavali zalizanog. Evo nam sad svima, ima da strepimo sat vremena svake utakmice.
Za tjeranje treba organizacija a ne gomila ljudi na stadionu gdje se ne zna ko pije, a ko plaća, stav je trebao biti drugačiji da svi ko jedan tjeraju, a ne da ko nekakve babe jedni na druge prebacuju ja neću na tekme, ja hoću na tekme. Koliko se god prebacuje ovim što su dolazili na tekme da su krivi za spremu, tako se može jednostavno i pošteno prebaciti i ovima što su bojkotovali i nisu dolazili na utakmice i što nisu brzo i efikasno otjerali koga je trebalo otjerati. Bojkot je mogao trajati još godinu, da je Mirza ubo nekakav rezultat i sada bi sjedio na klupi. To je surova istina.

A da te pitam, jesi li siguran da nisi i ti došao na neku utakmicu :hmmmmm: poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2023, 23:49

Cudan naslov al ok :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 avg 2023, 23:50

Ma Pena ce haos biti, samo mu kondicije nabiti, niko ono u ligi ne moze cuvati

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 28 avg 2023, 23:50

badboy je napisao/la:
28 avg 2023, 21:57
Nakon prosle utakmice nisam nista htio napisati ali sad moram. Ima ovdje vec i do trenera. To sto on zeli da igramo tesko ce ko moci da izdrzi vise od 30 min. Meni je jasno da tako treba da se ganja i trci, da je to pravi moderni fudbal, ali to ovdje nikad niko nije ni radio ni uspio, jednostavno nasa liga i igraci koji tu igraju to nisu sposobni iznijeti 90 min. Ovako 30 min frke trke, onda pocrkaju i gotovo.
Velez podredjen ali konkretniji i lako su mogli dat bar jedan. Kod nas, kritikuje se Kyeremeh, Ziljkic i Anicic a niko ne vidi Avrama i Renana, prvi ne postoji, a od drugog se danas lopte odbijaju ko od balvan.
Toga se i ja bojim. Da ne ocekuje previse jer ti ljudi zaradjuju 30-40k max a ne 250k. Mora se znati prilagoditi a ne kao Dudic da upre
Ne daj Boze. Polahko ima vremena ne moze odmah sve okrenuti 180 stepeni

Vise od ovoga ni mi ne mozemo ocekivati. Seferovic je fkt ubleha pa on sam nije spreman ni u formi kad ga gledas. Treba vremena, ne smijemo izgorjeti u zelji.. treba biti realan i odmjeren.

Idemo dalje
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Kenozoik87
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik87 » 28 avg 2023, 23:53

GalileoGalilei je napisao/la:
28 avg 2023, 23:31
Pantelija je napisao/la:

Svaka čast, slažem se. Ja sam to sve govorio, kad me raja koja dolazi na derbi i euro tekme pitala "šta ovi majmuni glume što bojkotuju". Kod nas raja nema i neće da se bori za neki viši cilj.

Ja sam se zaželio tekmi i to je jedini razlog zbog čega sam otišao protiv Torpeda, inače nisam planirao. Vnogo sam pojeo, priznajem.
Kome se bolan pravdaš što si išao na utakmicu protiv Torpeda? Išao si da podržiš svoj klub, kao što svaki pravi navijač treba. Fakat ne znam kako vam se više da vraćati na te teme...

A gledaj ti glupe logike, ovo samo kod nas ima. Ako dolaziš na domaće utakmice = podržavaš Mirzu i upravu, a ako ideš na gostujuće onda ne podržavaš njih nego Sarajevo.

Sad za ove što će reći "bojkot je bio da klub ne prihoduje novac..." klub je do derbija stavio besplatan ulaz samo da pokaže sav besmisao bojkota i koliko su im "bitne" pare od ulaznica. A da ne govorim da su Mirviću prihodi od ulaznica mizerni u odnosu na ono koliko on investira, ni po testisima se nije počešao što ga oštetite za par hiljada svake hefte i nije poslušao zahtjebe grupe. A još jedan razlog koliko je bojkot bio besmislen je što dotične persone nisu napustile klub zbog bojkota nego zbog rezultatskog neuspjeha.

Što se tiče Rožmana, apsolutna podrška, vakat je da se bar jedan trener više ispoštuje i da ga se pusti da radi do kraja. Draže su mi ove utakmice gdje igra i nije čemu ali se uzimaju 3 boda nego milijardu prilika u eri Feđe Dudića a rezultat završi 1:1. Bravo momci!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 avg 2023, 23:54

Cuj mozga, sto niste dolazili da ga tjerate ???
Halo, grupa je ZAMOLILA sve navijace da u cilju BOLJEG SUTRA kluba bojkotuju se utakmice da ne dodje do ovoga do cega je doslo!!!
Vi ste mislili da ste pametniji, sprdali se po forumu sa HZ kad je doslo 20 ooo vas da gleda mirzu i havere kako unistaavaju ekipu i renome kluba
Sad ko kujice rezite kako je ekipa nespremna, pa nisu se probudili ujutro i postali nespremni
ssa ekipom se lose radi od 11. Mjeseca 2022!!!
Ovo sad je rezultat vasih majstora i havera sa kafa...
Rozman mora prilagoditi treninge da 90% ekipe ne zavrsi s ozljedom od preopterecenja jer je bila bas bas dobra atmosfera u ekipi, svi trcali mirzi u zagrljaj hahhahhaa **** vas vase poznavanje fudbala

Normalno da je dobra atmosfera, umjesto da dodjes kuci mrtav umoran, iscrpljen, slomljen i da ti se samo lezi i spava ti s treninga dodjes , istusiras se i ides na kafu s rajom a neko i na vopi i šišu... i szo ne bi volio takvog?
Objasni ti glupom bosnji... on je najpametniji sve zna...

Cocjek kad je vidio rezultate katapulta zavrsio na apaurinima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 28 avg 2023, 23:55

leo1946 je napisao/la:
28 avg 2023, 22:24
Joj ziljkica bjezi od svake lopte zadnjih 10 min
I drama daleko od igraca stojimo kada nas napadaju dok smo ledjima okrenuti svom golu, i nemaju hrabrosti ni momenat da krenu na loptu pa ih citavu tekmu sabijali u 16. Bekovi pogotovo moraju ranije napasti loptu, pa ne moze samo misliti na to - sta ako ispadnem jbm fudbal..
- 1 9 4 6 -

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 28 avg 2023, 23:58

Cinjenica je da nas je naguzio, kako svojim neznanjem tako i neznanjem "strucnog" staba. Syebao je dvomec protiv Torpeda, a i za Slogu je on odgovoran i niko vise. Fizicka sprema je odgovornost njegovog "strucnog" staba. Sve kad se sabere nije kriv cak ni Mirza, ni "strucni stab" vec Mirvic sto ih nakon Igmana nije sve u kompletu nabio nogom. Dakle Mirvic je krivac, a ne ljudi koji su/nisu isli na utakmice. Mirzu i Ajlu nije otjerao bojkot ni "Mirza odlazi" vec uzasni rezultati.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 28 avg 2023, 23:58

mosarajvosa83 je napisao/la:
28 avg 2023, 22:43
Fudo je napisao/la:
28 avg 2023, 22:41
Dosta bolji velez od 20min utakmice.

Bekovi su nam za povratiti
Kazem ti ovaj Orec je za nase bekove mu ja ili onaj Sturm na klupi. Lijepi Musa je za ove bolide Roberto Carlos
Bekovi po znanju i karakteru kantonalna liga ali tamo negdje tuzlanski kanton. Nevjerovatno…
- 1 9 4 6 -

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2023, 23:59

Ali zivo me zanima jesu li ovi igraci fkt ovoliko lose fizicki spremljeni odnosno zapustani ili su fizicki limitirani ili trener od njih trazi nesto sto oni fizicki ne mogu ispratiti???
Ako ima iko dovoljno strucan da mi ovo objasni.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 29 avg 2023, 00:00

Ziljkic se pretvorio u Suljića zadnjih 30 minuta
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 29 avg 2023, 00:02

miky_hz je napisao/la:
28 avg 2023, 22:57
Meni ovo nije uredu sto vadi Renana trecu uzastopnu utakmicu,pogotovo ovako rano u 60 min kao ove dvije a ni u Tuzli ni veceras nismo ništa postigli tom rokadom,naprotiv bili smo bezopasni sa pozicije napadaca.

Utjeha mi je sto on djeluje kao veliki profesionalac pa nece popizdit ali vidilo se koliko mu teško pada izlazak koji opet kazem je stvarno nepotreba,nemozes se tu vaditi ni da nema snage a još manje kvaliteta.

Pitanje je hocemol ikad više imati ovakvog spica i grijeh mu je u dvije utakmice uzeti sat vremena igre.

+1000 Renan je mogao jos koji put zatresti mrezu, iz nicega se nadje u sansi. Grijesi Simon za njega, slazem se..
zasluzuje Rene vise
- 1 9 4 6 -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”