RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Cisti penal i crveni..
- Bazinga12345
- Kontakt:
Je li Haskić opet bojkotuje ili se samo Zajmovićzirao
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Jao jao dvije precke i skida igrac rukom cist gol
Sudije, kakva krađa.
Momci pokazuju da ima tu potencijala. S Domicem i Zvonicem ne primis gol, odmah titulu neka daju.
Idemo dalje
Momci pokazuju da ima tu potencijala. S Domicem i Zvonicem ne primis gol, odmah titulu neka daju.
Idemo dalje

eto si vidio zasto u situaciji kad je morao svirati penal za nasVictoriasFikret je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:31Zna li iko zašto utakmice između Sarajeva i Veleža u 90% slučajeva sudi Dragan Petrović?
Ovo nije humano šta nam savez radi..
može se igrati protiv Sarajeva, samo se nadam da neće biti neke kardinalne greške obrane ili poklonjeni penal za domaćina. Idemooooo Rođeni
može se igrati protiv Sarajeva, samo se nadam da neće biti neke kardinalne greške obrane ili poklonjeni penal za domaćina. Idemooooo Rođeni
Evo što je bio penal nego dva čista faula nije svirao, jedan u kontri na Anđušiću.
Dođe mi da prestanem pratiti ovaj qrac od lige i suđenja samo ću bezveze šećer fasovat
Dođe mi da prestanem pratiti ovaj qrac od lige i suđenja samo ću bezveze šećer fasovat
Nije u formiBazinga12345 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:43Je li Haskić opet bojkotuje ili se samo Zajmovićzirao
U onoj situaciji 3 na 1 u šesnaestercu smo izgledali ko amateri, mada je Krajnc pogriješio ali nije se ni Haskić proslavioAddo1922 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:52Nije u formiBazinga12345 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:43Je li Haskić opet bojkotuje ili se samo Zajmovićzirao
Moraš Haskica trpiti jer nije u formi, jer nemaš klasičnu devetku. Haske budi se molim te!!
-
- Kontakt:
Penal čist.
Mlinarić
Doma brate smiješan si,nije ovo za tebe stvarno
Haskić nije bojkotovao Feju to je već sigurno
RA
Idemo dalje
Mlinarić

Doma brate smiješan si,nije ovo za tebe stvarno
Haskić nije bojkotovao Feju to je već sigurno
RA

Idemo dalje

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Zato sto im Mirvic placa da silje za pitare ,eto sto drug provjereno. Penal i CRVENI KO SUZA. LOPTA U GOL ULAZI.mobih je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:47eto si vidio zasto u situaciji kad je morao svirati penal za nasVictoriasFikret je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:31Zna li iko zašto utakmice između Sarajeva i Veleža u 90% slučajeva sudi Dragan Petrović?
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Kakva krađa, ali nije da nismo navikli..Haskić kriminalan, ne znam šta se dešava sa njim.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Zali Boze Prsesovog potracenog talenta. Daleko je mogao samo da ima nesto u glavi ili da je kojim slucajem struka u klubu. Inace, lose je ovo. Na stranu ove dvije precke i penal.
-
- Kontakt:
Trebat će nam Anton Maglica.Bazinga12345 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:43Je li Haskić opet bojkotuje ili se samo Zajmovićzirao
I jesi za klupe panju.
Koji mu je ovo put ? Goni ga vise iz kluba
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
ima li iko ovog Prsesa zatjerati iz Veleza?
Kako im Prsko pokloni gol , ovo brat bratu nebi ovako poklonio za bajram.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.