Iako je imao dvije jako teške povrede, ne bih ja baš otpisao Bajrića... Momak je solidan stoper, još je dosta mlad i na toj poziciji desnog stopera može biti dosta dobra rezervna opcija. Vidjeti ćemo kakva je vizija novog trenera, onda bi se moglo malo više znati.1922VFC1981 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 15:17Hajmo malo o visku igraca, dolaskom novog trenera ocekujem da ce biti i takvih:
Muminovic,Bajric,Peco..
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Sto se uopce dovodio Peco? Nije mu kasno upisati fakultet.
-
- Kontakt:
Sta izvesti veceras, falit ce nam jedini pouzdan U21 igrac, ovako cemo morati kosu cupati gledajuci Sikala ili Kadrica.
Pored toga, fali nam jedini lijevi bek kojeg imamo u ekipi. Moze li Jaro uskociti ako je spreman? Je li ga gledao iko na treningu, kakav je?
Treba mozda razmisliti i o Ribicu kao U21 igracu veceras a gore gurnuti sve sto imas da valja.
………………………Ribic
…………Zvonic - Hrkac - Domic
Orec - Vehabovic - Mlinaric - Krajnc
……………………Andjusic
………………Haskic - Dzafic
………………Hadzikic
Orec - Hrkac - Domic - Jaro
……….Sikalo - Vehabovic
……Krajnc - Andjusic - Dzafic
………………Haskic
Ne mozes ga sastavit da negdje ne skripi da ga yebes. Imamo 4 igraca u ekipi za koja nemas zamjenu
1. Haskic
2. Hasanovic
3. Sturm
Steta sto ne mozemo racunati veceras na Guliashvilija, valjao bi jos jedan prema naprijed.
S klupe Halilovic umjesto Andjusica na desetku, Prses umjesto Ede, Leai ili Peco na desno krilo a Krajnca prebaciti na lijevog beka umjesto Jare, Vukcevica probat negdje i Zvonica umjesto Domica
Pored toga, fali nam jedini lijevi bek kojeg imamo u ekipi. Moze li Jaro uskociti ako je spreman? Je li ga gledao iko na treningu, kakav je?
Treba mozda razmisliti i o Ribicu kao U21 igracu veceras a gore gurnuti sve sto imas da valja.
………………………Ribic
…………Zvonic - Hrkac - Domic
Orec - Vehabovic - Mlinaric - Krajnc
……………………Andjusic
………………Haskic - Dzafic
………………Hadzikic
Orec - Hrkac - Domic - Jaro
……….Sikalo - Vehabovic
……Krajnc - Andjusic - Dzafic
………………Haskic
Ne mozes ga sastavit da negdje ne skripi da ga yebes. Imamo 4 igraca u ekipi za koja nemas zamjenu
1. Haskic
2. Hasanovic
3. Sturm
Steta sto ne mozemo racunati veceras na Guliashvilija, valjao bi jos jedan prema naprijed.
S klupe Halilovic umjesto Andjusica na desetku, Prses umjesto Ede, Leai ili Peco na desno krilo a Krajnca prebaciti na lijevog beka umjesto Jare, Vukcevica probat negdje i Zvonica umjesto Domica
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 28 avg 2023, 17:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja bih radije krenuo sa Domićem kao lijevim bočnim nego rizikovati sa Ribićem na golu i Edo u prvih 11 ako ništa bolji je defanzivno od Emira
-
- Kontakt:
Domić može ali zaboravim onda išta po toj strani naprijed. Čovjek nije bek, a nije ni stoper. Iole normalan trener će ga otjerati. Ako je Jaroslav spreman i registrovan, bolje krenuti s njim i Orečom kao školovanim bekovima, nego s ovim samo zato što je ljevak.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Talijan Marco Simone na pregovorima danas za novog trenera. Nekadasnji igrac Milana i Monaca. Dean Klafuric je usmeno dogovorio s upravom, ostale su neke sitnice i mislim da je on najblizi. 3 kandidata koja su u uzem izboru su Simone, Akrapovic i Klafuric
Ajmo rodjeni!
Ajmo rodjeni!
Ja sam taman završio analizu utakmice protiv Širokog (za svoju dušu radio, vjerovatno ću objaviti na YouTube) Valjalo bi ako neko zna dobar app za 'text to speech', jer mi je trenutno skoro pa neizvodivo snimati svoj glas bez mikrofona.VictoriasFikret je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:28Velež bi mogao razmisliti o angažovanju video analitičara (Match Analyst). Mislim da imamo jednog našeg navijača koji se time bavi.
- GrimReaper
- Kontakt:
Murf AI ( Murf Reader), Natural Reader, TTSReader, bilo koji od tih mozes iskoristiti jer su free. Za snimanje glasa svaki novi telefon ( 2015 na ovamo) ima novi Sonyev sistem za snimanje zvuka tako da vecina telefona moze solidno zvucati kao da snimas mikrofonom samo naravno moras naci mjesto gdje imas najmanje buke.Pasharoni je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:08Ja sam taman završio analizu utakmice protiv Širokog (za svoju dušu radio, vjerovatno ću objaviti na YouTube) Valjalo bi ako neko zna dobar app za 'text to speech', jer mi je trenutno skoro pa neizvodivo snimati svoj glas bez mikrofona.VictoriasFikret je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:28Velež bi mogao razmisliti o angažovanju video analitičara (Match Analyst). Mislim da imamo jednog našeg navijača koji se time bavi.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
- GrimReaper
- Kontakt:
Zar Akrap nije otpao (Uvijek mi je njegovo prezime bilo godra da ga zovem Akrap jer je ruzan ko lopov hahhaha). Ova dvojica ne znam koga bih prije izabrao da li Simeona ili Klafu ali mi nekako Dean vise zvuci ono spremno ali ni Simeone nije ni malo los ipak voditi Monaco nije mala stvar jest da je prije 12 godina ali svejedno.Bjeribola je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:06Talijan Marco Simone na pregovorima danas za novog trenera. Nekadasnji igrac Milana i Monaca. Dean Klafuric je usmeno dogovorio s upravom, ostale su neke sitnice i mislim da je on najblizi. 3 kandidata koja su u uzem izboru su Simone, Akrapovic i Klafuric
Ajmo rodjeni!
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Pa reci da nemaju pravo....
17. najveći derbi na svijetu...
https://hercegovina.in/izbor-poznatog-e ... MBG74_c44M
17. najveći derbi na svijetu...
https://hercegovina.in/izbor-poznatog-e ... MBG74_c44M
-
- Kontakt:
Hadžikić, Domić, Hrkać, Zvonić, Oreč, Mlinarić, Pršeš, Kadrić, Anđušić, Haskić, Kranjc.
Hvala brate, kod prva dva, čini mi se, nema naših jezika. Treći ima, ali i limit od 300 karaktera dnevno. Pokušat ću snimiti glas, ili ako ne bude valjalo uzet ću neki koji se plaća jbgGrimReaper je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:26Murf AI ( Murf Reader), Natural Reader, TTSReader, bilo koji od tih mozes iskoristiti jer su free. Za snimanje glasa svaki novi telefon ( 2015 na ovamo) ima novi Sonyev sistem za snimanje zvuka tako da vecina telefona moze solidno zvucati kao da snimas mikrofonom samo naravno moras naci mjesto gdje imas najmanje buke.Pasharoni je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:08Ja sam taman završio analizu utakmice protiv Širokog (za svoju dušu radio, vjerovatno ću objaviti na YouTube) Valjalo bi ako neko zna dobar app za 'text to speech', jer mi je trenutno skoro pa neizvodivo snimati svoj glas bez mikrofona.VictoriasFikret je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:28Velež bi mogao razmisliti o angažovanju video analitičara (Match Analyst). Mislim da imamo jednog našeg navijača koji se time bavi.
- GrimReaper
- Kontakt:
Imas isto Googleov AI Text to speech ali za nase uslove je preskup mislim da je oko 150 dollara. Ako trazis sa nasim jezikom probaj mozda Narakeet znam da i on postoji. Ali uvijek glas na telefon pa onda mozes tipa u Audacity ili nekom tako programu malo to "Uljepsat".Pasharoni je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:42Hvala brate, kod prva dva, čini mi se, nema naših jezika. Treći ima, ali i limit od 300 karaktera dnevno. Pokušat ću snimiti glas, ili ako ne bude valjalo uzet ću neki koji se plaća jbgGrimReaper je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:26Murf AI ( Murf Reader), Natural Reader, TTSReader, bilo koji od tih mozes iskoristiti jer su free. Za snimanje glasa svaki novi telefon ( 2015 na ovamo) ima novi Sonyev sistem za snimanje zvuka tako da vecina telefona moze solidno zvucati kao da snimas mikrofonom samo naravno moras naci mjesto gdje imas najmanje buke.
P.S. Nista brate

FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Pasharoni je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:08Ja sam taman završio analizu utakmice protiv Širokog (za svoju dušu radio, vjerovatno ću objaviti na YouTube) Valjalo bi ako neko zna dobar app za 'text to speech', jer mi je trenutno skoro pa neizvodivo snimati svoj glas bez mikrofona.VictoriasFikret je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:28Velež bi mogao razmisliti o angažovanju video analitičara (Match Analyst). Mislim da imamo jednog našeg navijača koji se time bavi.
Obavezno link ostavi ovdje (ili pp)

Idemoooo Rođeni samo hrabro !!
Losa postava, moglo je ovo bolje se postaviti.
- GrimReaper
- Kontakt:
Znaci istina je da Grande Rafa napusta Velez ? Jer evo protiv Sarajeva ga nema na klupi e sad koliko je vjerovati SSu. Ali mi je strasno zao ako je to istina da nema Rafe 

FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Ova postava mi nedjeluje ofanzivno!Mislim da je Džafić morao igrati uz Haskića. 

-
- Kontakt:
Hajde majstore, pokaži večeras šta znaš i umiješ. Široko ti Koševo. Pogodi i asistiraj za tri boda. Naš Rafinja! Raphael Ohanua Leai Jr.
Objavi ga Bise, njega ni na klupi aaa

Objavi ga Bise, njega ni na klupi aaa

-
- Kontakt:
Dejan novi trener .. zavrseno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.