AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Tako je, pogotovo Bologna. Solidna i nezgodna ekipa baš.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Portugalski mediji najavljuju sutrašnji sastanak ili kontakt izaslanika Milana i Porta, samo jedna tema na meniju a to je Mehdi Taremi. Čak je moguće da će Furlani otići u Portugal da to završi. Milan ne želi ponuditi više od 17-18M sa bonusima. A igrač svim silama želi u Milan, tako da bi to moglo biti presudno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Iskreno nije mi bio prvi pik za napadača ovo ljeto. Ali vjerujem da bi sa ovakvim krilima bio odličan u Milanu. Giroud ne može sam nema šanse. A Okafor je više krilo nego centralni napadač. Sezona je duga bit će minuta za svakoga i treba održati svježinu ekipe tokom sezone. Sve je to presudno kad dođe odlučujući period mart/maj.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sigurno bih ga radije gledao nego Lakaku ili Moratu. I ja bih Benju Seska, al kurko
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Mehdi Taremi wants to leave Porto and join Milan, he has already told the club several times.
Last night there was another very important meeting between Porto and Taremi’s entourage. The player is reiterating his wish and pushes to leave now. In the next few hours, a part of the Milan board plans to travel to Porto to try to conclude the deal. Decisive hours
Saelemaekers has given his consent to join Bologna. Deal could be finalized during the day
Bayern Munich are considering Kalulu to replace Pavard who is in the process of leaving for Inter Milan. The Bavarians have made inquiries and are considering a loan with option to buy. No contacts between Bayern and Milan yet
Torino have just requested to sign Origi. It’s a possibility for the Belgian forward
The two possibilities for Origi are Torino and Burnley
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan će za sljedeću sezonu izdvajati oko 90M na plate igrača, što je tek četvrti tim po redu u Italiji.
Eventualnim dolaskom Taremija, net potrošnja za ovo ljeto bit će oko 40M. Što je suluda cifra s obzirom na posao koji je urađen.
Eventualnim dolaskom Taremija, net potrošnja za ovo ljeto bit će oko 40M. Što je suluda cifra s obzirom na posao koji je urađen.
Znači sad će se malo zakotrljati stvari u merkatu ovih dan-dva, Salamander i Colombo out, Taremi in.
Origija i Bale se ni bog ne može rješiti, ne uzimam za ozbiljno ove priče kako se neko interesuje za njih. Svaki dan neki drugi klub, a njima se nigdje ne ide.
Više sam volio da se doveo i defanzivni veznjak, ali pretpostavljam da se sa Taremijem završava priča za ovo ljeto.
Origija i Bale se ni bog ne može rješiti, ne uzimam za ozbiljno ove priče kako se neko interesuje za njih. Svaki dan neki drugi klub, a njima se nigdje ne ide.
Više sam volio da se doveo i defanzivni veznjak, ali pretpostavljam da se sa Taremijem završava priča za ovo ljeto.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sale će već danas u Bolognu. Colombo će u Monzu čim se zatvori eventualni transfer Taremija. Origi i Ballo isto odlaze, u to sam siguran.
Ja bih zamjenio Kalulu-a za Pavarda. Ako već Bayern želi poslovati sa Milanom.
Taremi 116 golova i 66 asistencija za Porto i Iran. Jasan pokazatelj da mu nije strano da bude čak i playmaker po potrebi. I dalje bih volio da su mogli dovesti nekog mlađeg. Ali Bože moj, uzmi što se nudi pa makar od toga imao koristi samo sezonu ili dvije.
A sljedeće ljeto zamjeniti Girouda sa mlađim napadačem a Taremi da bude back up.
Ja bih zamjenio Kalulu-a za Pavarda. Ako već Bayern želi poslovati sa Milanom.
Taremi 116 golova i 66 asistencija za Porto i Iran. Jasan pokazatelj da mu nije strano da bude čak i playmaker po potrebi. I dalje bih volio da su mogli dovesti nekog mlađeg. Ali Bože moj, uzmi što se nudi pa makar od toga imao koristi samo sezonu ili dvije.
A sljedeće ljeto zamjeniti Girouda sa mlađim napadačem a Taremi da bude back up.
Ode Sale, al ostaje mlađahni Florenzi i jedan od najjačih desnih bočnih u historiji Serie A
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jbg brate mili, ne može se sve zamjeniti za jedno ljeto. Bilo je otpada u Milanu u velikim količinama. Nakupilo se od prošle uprave.
Znam. Njegov transfer u Milan je meni strašna enigma. Lik koji je bio povrijeđen u Romi, nije nastupo jedno vrijeme, dolazi odjednom i apsolutno ništa nije ponudio. Riješili se ljudi škarta uvalivši Milanu. Bolje od Saleta napraviti desnog bočnog da ne dovidiš kasnije nekoga, pa dok se skonta, uigra, ali....
Sad čitam, navodno data analyst ljudi nisu bili za Origija, i savjetovali su to. Ali Paolo i Massara su ga ipak dovukli. A sad tražimo načina da se riješimo ****.
Bayern hoće Kalulu kao zamjena za Pavarda, jer Pavard ode u merdu. Budale smo ako na to pristanemo. Ja bi idalje više Kalulu na beka nego Calabriju, al zna Pioli.
Taremi, ne znam majke mi. Sjeti te se priče sa Abobukarom i Bakom u ono vrijeme. Sličniji smo za Abobukar, i onda ga masne Atletico i mi moramo dovest Baccu. Na kraju ovaj prvi ništa nije uradio, a Bacca ubio kod nas. Uostalom, 30mu je godina. Ja nisam za ovo, al vidim da većina ovo želi.
Bayern hoće Kalulu kao zamjena za Pavarda, jer Pavard ode u merdu. Budale smo ako na to pristanemo. Ja bi idalje više Kalulu na beka nego Calabriju, al zna Pioli.
Taremi, ne znam majke mi. Sjeti te se priče sa Abobukarom i Bakom u ono vrijeme. Sličniji smo za Abobukar, i onda ga masne Atletico i mi moramo dovest Baccu. Na kraju ovaj prvi ništa nije uradio, a Bacca ubio kod nas. Uostalom, 30mu je godina. Ja nisam za ovo, al vidim da većina ovo želi.
Jbg drug, nikad ne mozes bit 100% siguran s novim igracima,ali Taremi vec par sezona igra i vise nego solidno.enzo777 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:07Sad čitam, navodno data analyst ljudi nisu bili za Origija, i savjetovali su to. Ali Paolo i Massara su ga ipak dovukli. A sad tražimo načina da se riješimo ****.
Prije 10-ak dana sam napisao da imam osjecaj da te uprava placa. Ja ne znam jel koji babo brani dijete kao ti sto branis upravu. Trenutnu...Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 16:26Jbg brate mili, ne može se sve zamjeniti za jedno ljeto. Bilo je otpada u Milanu u velikim količinama. Nakupilo se od prošle uprave.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Ja kontam evo napokon se počelo normalno pisati a oni opet počinju.
- muha milanez
- Kontakt:
Sta je čovjek pogrešno rekao? Pa i od ove garniture pojačanja mora na kraju ispasti neki otpad, ima kandidata i za to. Svako gomilanje igrača mora tako rezultirati.
Bezveze diskusija.
Bezveze diskusija.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Taremi nije za Milana, ali opet bolje i njega probati nego Origija zadržat, belgijanac je dokazao da ne može pomoć ovoj ekipi.
Mislim da bi iranac pristao na značajno nižu platu od Origija, jer je jedan stigao iz PL, a drugi iz lige gdje se igra za kikiriki, uspoređeno sa PL. Nisam za iranca, ali pošto je 5 do 12, daj šta da'š - očekivat da Giroud iznese cijelu sezonu je mahnitluk.
Okafor je najsličniji Leaou, i alternativa njemu, ali ne i Giroudu.
Kad su "spremne" CL grupe, čet ili pet?
Mislim da bi iranac pristao na značajno nižu platu od Origija, jer je jedan stigao iz PL, a drugi iz lige gdje se igra za kikiriki, uspoređeno sa PL. Nisam za iranca, ali pošto je 5 do 12, daj šta da'š - očekivat da Giroud iznese cijelu sezonu je mahnitluk.
Kad su "spremne" CL grupe, čet ili pet?

-
- Kontakt:
Zenga je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:18Taremi nije za Milana, ali opet bolje i njega probati nego Origija zadržat, belgijanac je dokazao da ne može pomoć ovoj ekipi.
Kad su "spremne" CL grupe, čet ili pet?![]()
Origi stvarno nema sta da trazi vise u Milanu
Dajte nam toga Iranca pa cemo vidjeti sta ce biti
Ali preko 15 mil nije vrijedan jer je vec 31 godina i zadnja godina kontrakta!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.