Znaci do ovoga je ipak

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Raja ga hajpa iz njima poznatih razloga , kao onomad Kolašinca. Dečko ima potencijala, no medjutim izgleda je glava previše "vruća".Mow je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:33Hoce li mi iko objasniti kako je ovaj momak dogurao do 95 stranica bolanvi mora da trolate s tim uzdizanjem ga u nebesa. Msm ok, on je sam sebi kriv jer je to sebi dozvolio, ali ruku na srce, bojim se da ce u skorije vrijeme oto trolanje se prervoriti u veliki bijes, da ga raja vise nece moci smisliti, pa ce ga i proklinjati da upamti dan kad je se odlucio igrati fudbala...
Ja mislim da ovoliki forumski hajp nije bio ni tada kod Turkesa dok je se nadavao golova u svicarskoj. Doduse SS ga je gurao, ali ga nikad nije progurao da bude ikome iz saveza iole zanimljiv. Hocu da kazem da dan danas svaki hajp moze naskoditi i hajperima, a pogotovo hajpovanom. Utripat ce sebi momak da je Dzeko jbt, pa poslje ga ne spusti vise niko na zemljuedoox je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:14Raja ga hajpa iz njima poznatih razloga , kao onomad Kolašinca. Dečko ima potencijala, no medjutim izgleda je glava previše "vruća".Mow je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:33Hoce li mi iko objasniti kako je ovaj momak dogurao do 95 stranica bolanvi mora da trolate s tim uzdizanjem ga u nebesa. Msm ok, on je sam sebi kriv jer je to sebi dozvolio, ali ruku na srce, bojim se da ce u skorije vrijeme oto trolanje se prervoriti u veliki bijes, da ga raja vise nece moci smisliti, pa ce ga i proklinjati da upamti dan kad je se odlucio igrati fudbala...
Još ništa konkretno nije pokazao, a toliko se piše da uvijek pomislim da dečko te tekme u tekmu briljira.
Ovo si skroz u pravu da ga pojedini nećemo moći smisliti zbog svog ovog folklora oko njega, a iskreno mu želim karijeru u rangu Džeke.
Turkes je dosao bio na spisak, al je tad dozivio težku povredu...tako da nije bilo "trollanje" po meni...Vrača se u život trenutno, pa čemo vidit koliko može...Mow je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:30Ja mislim da ovoliki forumski hajp nije bio ni tada kod Turkesa dok je se nadavao golova u svicarskoj. Doduse SS ga je gurao, ali ga nikad nije progurao da bude ikome iz saveza iole zanimljiv. Hocu da kazem da dan danas svaki hajp moze naskoditi i hajperima, a pogotovo hajpovanom. Utripat ce sebi momak da je Dzeko jbt, pa poslje ga ne spusti vise niko na zemljuedoox je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:14Raja ga hajpa iz njima poznatih razloga , kao onomad Kolašinca. Dečko ima potencijala, no medjutim izgleda je glava previše "vruća".Mow je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:33Hoce li mi iko objasniti kako je ovaj momak dogurao do 95 stranica bolanvi mora da trolate s tim uzdizanjem ga u nebesa. Msm ok, on je sam sebi kriv jer je to sebi dozvolio, ali ruku na srce, bojim se da ce u skorije vrijeme oto trolanje se prervoriti u veliki bijes, da ga raja vise nece moci smisliti, pa ce ga i proklinjati da upamti dan kad je se odlucio igrati fudbala...
Još ništa konkretno nije pokazao, a toliko se piše da uvijek pomislim da dečko te tekme u tekmu briljira.
Ovo si skroz u pravu da ga pojedini nećemo moći smisliti zbog svog ovog folklora oko njega, a iskreno mu želim karijeru u rangu Džeke.Valja ga poslje hodzama voditi ili sa Rahimicem na sibir u disciplinsku komoru
![]()
Mow je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:33Hoce li mi iko objasniti kako je ovaj momak dogurao do 95 stranica bolanvi mora da trolate s tim uzdizanjem ga u nebesa. Msm ok, on je sam sebi kriv jer je to sebi dozvolio, ali ruku na srce, bojim se da ce u skorije vrijeme oto trolanje se prervoriti u veliki bijes, da ga raja vise nece moci smisliti, pa ce ga i proklinjati da upamti dan kad je se odlucio igrati fudbala...
Ti si se kralju malo previse uzivio u sve to, kao da je fudbal nekome ovdje zivot i sve se vrti oko toga.
Meni je najjaci kad se krene kao ljutiti na saigrace i negodovati kad mu ne dodaju, a i oni profulaju ili pogrijeseArvid je napisao/la: ↑28 avg 2023, 15:23Hajp oko Hamulića je zbog mogućnosti, ne zbog trenutnog stanja. Trenutno nije neko ko popunjava apetite ovolikog hajpa, ali je fora što on stvarno ima sve da daleko dogura u karijeri. Hoće li uspjeti, pred nama je. Meni se iskreno ne dopada baš njegovo ponašanje i temperament i mislim da bi ga mogao dobro koštati, iako je naravno zahvaljujući njemu i došao do ovoga gdje je sad. Samo, to sve treba dozirati.
To kod njega konstantno visi u zrakuFederer17 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 16:08imam osjecaj da bi se potukao da ga nije izveoArvid je napisao/la: ↑28 avg 2023, 15:23Hajp oko Hamulića je zbog mogućnosti, ne zbog trenutnog stanja. Trenutno nije neko ko popunjava apetite ovolikog hajpa, ali je fora što on stvarno ima sve da daleko dogura u karijeri. Hoće li uspjeti, pred nama je. Meni se iskreno ne dopada baš njegovo ponašanje i temperament i mislim da bi ga mogao dobro koštati, iako je naravno zahvaljujući njemu i došao do ovoga gdje je sad. Samo, to sve treba dozirati.![]()
Nisam se ja uzivio jos od SP 2014 vise, jer to nam je bio rezultatski i kadarski vrhunac. Poslje toga sam se samo obradovao Hadzikadunicu, Ahmedhodzicu, Dedicu, Gazibegovicu, Nalicu i Tahirovicu. Sve sto je izmedju doslo nije vrijedno spomena, a sto se tice Hamulica, on ima jos vremena, ali ga treba pustiti kraju da on prvo poradi na sebi. Zato kazem, za sve ovo sto se oko njega desava, hajpuje i uzdize, je on sam kriv sve dok ne poradi na sebi. Kod Kodre ce propasti ako se u klubu ne naigra, isto kao sto je propao Hotic, iako je solidan u svom klubu. Sanicanin je prica za se, on je menadzersko-politicki projekat kao i mnogi prije njega, ali na zalost projekat koji traje. Da su se navijaci pobunili kao kod Vranjesa, ne bi ga vise nit jedan trener zvao. Ovako posto niko od nas s pameti nije skrenuo, daj nam samo hljeba i igara...Federer17 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:23Mow je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:33Hoce li mi iko objasniti kako je ovaj momak dogurao do 95 stranica bolanvi mora da trolate s tim uzdizanjem ga u nebesa. Msm ok, on je sam sebi kriv jer je to sebi dozvolio, ali ruku na srce, bojim se da ce u skorije vrijeme oto trolanje se prervoriti u veliki bijes, da ga raja vise nece moci smisliti, pa ce ga i proklinjati da upamti dan kad je se odlucio igrati fudbala...
Ti si se kralju malo previse uzivio u sve to, kao da je fudbal nekome ovdje zivot i sve se vrti oko toga.
I Hamulic nam se dosad za 50ak odigranih minuta bas zamjerio, inace imamo 6 Ronalda, 3 Mesija, 4 Zlatana u timu, pa je to neuporediva razlika. Vjerovatno lik nema ni zivota i visi 24/7 na bosanskom forumu, a upitno je razumije li bosanski jezik. Inace smo i redovni ucesnici svih takmicenja, bitno za dodati.
Ne pokaze se kao dobar, propadne - ne dobije vise poziv i prica zavrsena. Sanicanin je bez gotovo ijedne utakmice u klubu (liga u 5 deka s nasom) redovno igrao u prvih 11, pa evo nas i dalje, vjerujem niko s pameti nije skrenuo zbog toga.
Trenutno korisnika/ca: Fudbalbr1, Google Adsense [Bot], HariTz, Laudrup, MostarNeretva, Proximic i 44 gosta.