Danas onaj Zukanovic pisao da nije registrovan
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Da je ostao trener teoreticar razumio bih odluku. Jbg 2 godine mu prica pricu, te mlad, te adaptacija.StarmoCity je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:16Raskid, njegova odluka ne kluba.
Ali s novim trenerom ne razumijem odluku.
Jedino, sto mi pada na pamet, da je vidio zbog ogranicenja stranaca da ce vise sjedit na tribinama nego igrati. Medjutim i to se radom moze sprijeciti.
-
- Kontakt:
Da nije Edoardo Reja taj stranac 

Koliko god mi gotivili Leaija ja isto mislim da dečko nije dovoljno dobar da ispuni taktička očekivanja trenera. Naročito kod Feje nije mogao jer je ovaj defanzivno orijentisan. Da je trebao dobiti više prilike i minuta vjerovatno jeste al jbt ga, tražiti raskid u momentima kad imaš priliku dokazivati se novom treneru... nema mi logike al ajd.ljevak je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:23Da je ostao trener teoreticar razumio bih odluku. Jbg 2 godine mu prica pricu, te mlad, te adaptacija.
Ali s novim trenerom ne razumijem odluku.
Jedino, sto mi pada na pamet, da je vidio zbog ogranicenja stranaca da ce vise sjedit na tribinama nego igrati. Medjutim i to se radom moze sprijeciti.
Necemo nikada saznati. Sve ostaje na pretpostavkama.
Ma kakav Leai..on da je fudbaler do sad bi to bio.
Fudbal je igra koja se igra podjednako u dva pravca, naprijed i nazad. U evropskom fudbalu on ovakav nema sanse da uspije. U Aziji moze igrat napadacki i u egzoticnim zemljama.
Nama je simpatican jer je atleta, pravi salta al ne broji se to jeebiga.
Fudbal je igra koja se igra podjednako u dva pravca, naprijed i nazad. U evropskom fudbalu on ovakav nema sanse da uspije. U Aziji moze igrat napadacki i u egzoticnim zemljama.
Nama je simpatican jer je atleta, pravi salta al ne broji se to jeebiga.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Uuu bgm bi ova vijest bila za muštuluka

Onaj što je doživio nervni slom zbog Isića. Štera što nema onog klipa na yt, vrijedi zlata.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ja mislim da jeste?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Hara objavi poslije Sirokog live u kojem pozva Kevelja da da nogu Feji i Alagicu..za dan-dva oba bivsa.
Prvi covjek kluba iz sjene..siva eminencija
Prvi covjek kluba iz sjene..siva eminencija

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Hadzikic
Orec Zvonic Hrkac Domic
Halilovic Kadric
Krajnc Andjusic Dzafic
Haskic
Mislim da sutra se nece nastaviti Fejina retardirana filozofija guranja Andjusica gdje ne moze nista napraviti. Nisam siguran da li ce biti spreman Dzafic? Samo sam upratio da je RAja pisala da nema Sturma i Azura. I jos mislim da bi Haski odgovaralo s 2 ovakva krila, imao bi vise upotrebljivih lopti i mislim da on zabija sutra. Forzaaaa
Orec Zvonic Hrkac Domic
Halilovic Kadric
Krajnc Andjusic Dzafic
Haskic
Mislim da sutra se nece nastaviti Fejina retardirana filozofija guranja Andjusica gdje ne moze nista napraviti. Nisam siguran da li ce biti spreman Dzafic? Samo sam upratio da je RAja pisala da nema Sturma i Azura. I jos mislim da bi Haski odgovaralo s 2 ovakva krila, imao bi vise upotrebljivih lopti i mislim da on zabija sutra. Forzaaaa
-
- Kontakt:
Finalna faza pregovora i odluka o novom treneru danas. Dean Klafurić i Italijan su u trenutnom finalnom krugu. Klub je dobio više od 30 ponuda trenera i njihovih agenata, izbor su bile slatke muke. Većina članaka su bili plaćeni članci agenata ili netačne informacije kako bi se stvorio pritisak na klub zadnjih dana.
Leai ima namjeru da napustiti klub radi nedostatka ukazanih prilika u dosadašnjem periodu. To bi se moglo promjeniti s novim trenerom ukoliko ga odluči sačuvati u timu.
Leai ima namjeru da napustiti klub radi nedostatka ukazanih prilika u dosadašnjem periodu. To bi se moglo promjeniti s novim trenerom ukoliko ga odluči sačuvati u timu.
-
- Kontakt:
Nije, znam da se to odjednom sve odigralo. Niko kisobrana nije imao. U sorcu i majici kratkih rukava bio.zemuntrg je napisao/la: ↑27 avg 2023, 10:58tersnakvadrat je napisao/la: ↑27 avg 2023, 10:07Mislim da je 0:2 bilo i da se nije radilo o Slaviji. Da nije Radnik, ne znam. Davno je bilo. Ne mogu se sjetiti nikako, znam da su nas rutinski rijesili. U neka doba sam bio sam na centralnoj tribini, ko cep mokar kontam sta imam sad od toga da se sklonim.
Da to nije ova tekma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.