RŠD Velež Mostar
-
Direktorcic
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Je li nam se ovo Andjusic pojavio na kraju klipa

-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Klafurić je ove sedmice na pregovorima sa čelnicima kluba iz Mostara koji su održani u Splitu, dogovorio sve detalje ugovora, a on bi, ako se šta ne promijeni u posljednjim trenucima, zvanično trebao biti potpisan u utorak.
Kako saznajemo, sa njim bi trebala u Mostar stići i dva pomoćnika, ali nisu nam potvrđena njihova imena.
Kako saznajemo, sa njim bi trebala u Mostar stići i dva pomoćnika, ali nisu nam potvrđena njihova imena.
-
Mostarac45
- Kontakt:
Jel sletio taj vahin u split ?
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Znam drug, pisem iz razloga jer kad otvoris ovaj spisak najmanji broj ljudi koji su sponzori mimo UO dolazi iz Mostara.Cernica22 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 14:59Imas na zvanicnoj sve sponzore.1922VFC1981 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 14:56Apel da dobijemo spisak sponzora naseg kluba, pa da vidimo koliko ljudi iz Mostara ima na tom spisku i ko su oni.![]()
https://fkvelez.ba/sponzori/
#musvdg
Ybg brate mostarcine nece da daju pare dok se ne pitaju oko svega. Znamo gdje smo bili dok su se ti tipovi vrtili oko kluba. Licno ne mogu da shvatim pojedine ljude koliko god sam im zahvalan za sve sto su za Velez uradili. Konkretno na bivsi sastav UO mislim s obzirom da osim Husnica (koji se najvise na zub uzeo od njih u jednom periodu) niko nije ostao ni kao sponzor. Kao sto neko gore napisa iznad cim je prva prepreka izmedju njih iskrsla tj. promjena stranackih dresova razisli su se i stavili svoje stranacke interese ispred interesa Veleza.1922VFC1981 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:10Znam drug, pisem iz razloga jer kad otvoris ovaj spisak najmanji broj ljudi koji su sponzori mimo UO dolazi iz Mostara.Cernica22 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 14:59Imas na zvanicnoj sve sponzore.1922VFC1981 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 14:56Apel da dobijemo spisak sponzora naseg kluba, pa da vidimo koliko ljudi iz Mostara ima na tom spisku i ko su oni.![]()
https://fkvelez.ba/sponzori/
19V22
Kad slušam ovog Klafurića kao da slušam Ibru Rahimića.
Ne bi mrava zgazio čini mi se.
Izgleda da su tražili nekog ko ne psuje
Ne bi mrava zgazio čini mi se.
Izgleda da su tražili nekog ko ne psuje
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Na linku bh.liga kad sad otvorite utakmicu Široki:Gošk, pojavi se na ekranu utakmica Velež:Gošk...E jesu profesionalni u p.m.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
StarmoCity
- Kontakt:
Izgleda Leai napušta Velež.
-
ZauvijekSamoVelez
- Kontakt:
Posudba ili raskid?
-
StarmoCity
- Kontakt:
Raskid, njegova odluka ne kluba.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sretno momku. Ne znam samo što su ga dovodili i zajebavali se sa njim bezveze.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
StarmoCity
- Kontakt:
Sutra nema Leaia, Sturma i Mahmica
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Ako dodje Klafuric, steta sto decko nece imati priliku raditi s ozbiljinijim trenerom koji govori engleski i od kojeg bi sigurno mogao nauciti. Steta stvarno, jer ovakvi igraci su trazeni a momku je samo trebao neko da mu objasni kretnje na terenu i dovede disciplinu igranja pozicije na veci nivo. A mi smo ga potrosili sa raspalim Fejom zvanim dobra atmosfera
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu. Jesu li Sturm i Mahmic povrijedjeni, i ko je zamjena za Sturma ako ne igra sutra(na Transfermarktu je samo on lijevi bek).
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Lakše povrede kod obadvojice.
Klasična zamjena za Šturma ne postoji, možda Ćuković ili Yaroslav da odigraju tu.
Ili možda Halilović i on je igrao na lijevom beku
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Cukovic jedino iz Litve ako doletiEspiritosanto je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:49Lakše povrede kod obadvojice.
Klasična zamjena za Šturma ne postoji, možda Ćuković ili Yaroslav da odigraju tu.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:51Cukovic jedino iz Litve ako doletiEspiritosanto je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:49Lakše povrede kod obadvojice.
Ili možda Halilović i on je igrao na lijevom beku![]()
Onaj drugi brat mu Domić,nije velika razlika
I Mostarske kiše kao da su stale
Oliveira moze na beka ako se ne varam
Doleti li taj u Split?
Doleti li taj u Split?
Halilović na lijevom beku u derbiju FKŽ - FKS 0:3 je jedna od najboljih partija nekog lijevog beka Sarajeva u zadnjih 5-6 godina.Espiritosanto je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:49Lakše povrede kod obadvojice.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.