Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Trosite **** vam sve
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nisam ovako proslavio golove od Barcelone Allaha mi.
Alissone brate, nisam u svom zivotu boljeg golmana gledao nek prica sta ko hoce
Alissone brate, nisam u svom zivotu boljeg golmana gledao nek prica sta ko hoce
-
- Kontakt:
Kad se mali klub (u odnosu na Liverpool) domogne para pa pokupuje sve uključujući i sudiju suprotstavi velikom pa ih ovi iz dva udarca spuste na zemlju. Neprocjenjivo.
Ali nakon 3 kola mi ostali na Matipu I Gomezu kao stoperima. A prvi ce se.povrijediti do srijede.
Skidam kapu Kloppu s ovim izmjenama, ni sekunde nisam ocekivao Eliotta i Jotu pa tek kasnije Nuneza, jos Salah ostao u igri potpuno nadmudrio Howea

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta vi mislite o ovome?
Moze sve samo ne ona glupava kocka i inverted Trent
Aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa još ne mogu sebi doći
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima nas i bez glasa koji smo ostali.Nije problem kad si loš , kad ne ide , ali nepravde , to ne mogu.Najdraža pobjeda u zadnjih 2 godine.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
A ona kad je Newcastle ležao po podu pola sata, pa Carvalho zabio u '95?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- jasonstatham
- Kontakt:
Ono kad zovneš turu kafani nakon prvog gola. I isto uradiš nakon drugog. 
Nadam se da će ovim Klopp prestati sa TAA sranjima.

Nadam se da će ovim Klopp prestati sa TAA sranjima.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Zbog ovakvih utakmica sam zavolio ovaj klub, vjerujem da ce ova utakmica biti prekretnica za bolje igre u nastavku… i jebt kakva je prgava ekipa ovaj Newcastle, od trenera pa na dalje.
Ja vjerujem u ovu ekipu, jest spor pocetak sezone, pun nekih neocekivanih događanja ali imamo 7 bodova nakon 3 teške tekme I fenomenalne napadače. Da je dovesti nekog bivola da može trčati i skakati I imamo odlicnu ekipu.
Skonto sam te tamo među komentarima na FB koji si

Trebao si me dodati onda

Čak možemo i napraviti neku messenger grupu ako ima zainteresiranih

Ma ajde, šta fali. Sa @cartijem se često čujem, Stevijem ponekad, al se on krije iza discord računa

A i nije da je neka tajna, stavljao sam svoju fotku na chat, pa pisao i ime i prezime kad je neko tražio da me prebije

Budes li listao feed vracas se u dzamiju

It's a deal 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.