Znam drug, pisem iz razloga jer kad otvoris ovaj spisak najmanji broj ljudi koji su sponzori mimo UO dolazi iz Mostara.Cernica22 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 14:59Imas na zvanicnoj sve sponzore.1922VFC1981 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 14:56Apel da dobijemo spisak sponzora naseg kluba, pa da vidimo koliko ljudi iz Mostara ima na tom spisku i ko su oni.![]()
https://fkvelez.ba/sponzori/
Ybg brate mostarcine nece da daju pare dok se ne pitaju oko svega. Znamo gdje smo bili dok su se ti tipovi vrtili oko kluba. Licno ne mogu da shvatim pojedine ljude koliko god sam im zahvalan za sve sto su za Velez uradili. Konkretno na bivsi sastav UO mislim s obzirom da osim Husnica (koji se najvise na zub uzeo od njih u jednom periodu) niko nije ostao ni kao sponzor. Kao sto neko gore napisa iznad cim je prva prepreka izmedju njih iskrsla tj. promjena stranackih dresova razisli su se i stavili svoje stranacke interese ispred interesa Veleza.1922VFC1981 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:10Znam drug, pisem iz razloga jer kad otvoris ovaj spisak najmanji broj ljudi koji su sponzori mimo UO dolazi iz Mostara.Cernica22 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 14:59Imas na zvanicnoj sve sponzore.1922VFC1981 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 14:56Apel da dobijemo spisak sponzora naseg kluba, pa da vidimo koliko ljudi iz Mostara ima na tom spisku i ko su oni.![]()
https://fkvelez.ba/sponzori/
Posudba ili raskid?
Raskid, njegova odluka ne kluba.
Izvinjavam se na upadu. Jesu li Sturm i Mahmic povrijedjeni, i ko je zamjena za Sturma ako ne igra sutra(na Transfermarktu je samo on lijevi bek).
Lakše povrede kod obadvojice.
Cukovic jedino iz Litve ako doletiEspiritosanto je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:49Lakše povrede kod obadvojice.
Klasična zamjena za Šturma ne postoji, možda Ćuković ili Yaroslav da odigraju tu.
Ili možda Halilović i on je igrao na lijevom beku
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:51Cukovic jedino iz Litve ako doletiEspiritosanto je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:49Lakše povrede kod obadvojice.
Klasična zamjena za Šturma ne postoji, možda Ćuković ili Yaroslav da odigraju tu.
Ili možda Halilović i on je igrao na lijevom beku![]()
Halilović na lijevom beku u derbiju FKŽ - FKS 0:3 je jedna od najboljih partija nekog lijevog beka Sarajeva u zadnjih 5-6 godina.Espiritosanto je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:49Lakše povrede kod obadvojice.
Ili možda Halilović i on je igrao na lijevom beku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.