NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Lose brate nema igre povezanosti da su ovi malo jaci pregazili bi nas kao plitak potok.
Ovo su jedina 3 boda na gostovanju ,negdje se posreci mozda x i to je to
Ovo su jedina 3 boda na gostovanju ,negdje se posreci mozda x i to je to
- samoposteno
- Kontakt:
Ovo je do Duvnjaka postavljanje ekipe mu je velika nula on jos osto u drugoj ligi pa misli samo ih uvedi neka trckaraju i pobijedit ce na ime bogami ovdje mora mnogo bolje
-
- Kontakt:
Ne treba kukati.Nismo ni ocekivali da ce u federalnoj biti med i mlijeko.Mi smo tu da podrzavamo upravu i klub generalno i sto manje ogovaranja i tracova.....
Čestitke igračima, stručnom štabu i navijačima na prvoj pobjedi u 1LF. Kada bi dosao jedan kvalitetan veznjak gdje bi nam bio kraj.
Robijaši postali gostujuća navijačka grupa. Rijetko ko u Bosni radi ovakva gostovanja 300+ u nizu vec 2 godine.
Plus 90 minuta bez trunke stajanja izuzetno zvučno na +40...Respect.
Zamjerke necu tražiti jer nisu bili humani uslovi za igru, teško je sjediti i gledati a kamoli trčati.
Robijaši postali gostujuća navijačka grupa. Rijetko ko u Bosni radi ovakva gostovanja 300+ u nizu vec 2 godine.
Plus 90 minuta bez trunke stajanja izuzetno zvučno na +40...Respect.
Zamjerke necu tražiti jer nisu bili humani uslovi za igru, teško je sjediti i gledati a kamoli trčati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Uhh veoma važna pobjeda, ali jedva jedva.Braniš se protiv najlošije ekipe u ligi skoro cijelo drugo poluvrijeme, ali i mi smo tu sa njima po kvaliteti nista bolji.Visio je go u zraku u par navrata i malo bolja ekipa ce to kazniti i iskoristit.Ovo je mučno gledati patnja živa.Više od pola igrača će otići kad se najavi borba za PL, tako da ne fali jedan samo igrač, ali jedan kvalitetan igrač bi malo dao sigurnost kakvu takvu.
Ima ovde i grešaka Duvnjaka, da li je ovo njegov max vidjet cemo, ostao je on negdje u DLC.
Volio bi da ovjere ovu pobjedu protiv Goražda radi ove raje koja došlo u velikom broju.
Daleko smo mi još...
Ima ovde i grešaka Duvnjaka, da li je ovo njegov max vidjet cemo, ostao je on negdje u DLC.
Volio bi da ovjere ovu pobjedu protiv Goražda radi ove raje koja došlo u velikom broju.
Daleko smo mi još...
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 27 avg 2023, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pirova pobjeda, bodove pisi igru brisi..
Opet isti igraci kikseve prave sve isto, Karalic mora na klupu, Međuseljac je los koliko god bio nase dijete ne ide ga u ovoj ligi, Mehic je dobar danas bio.
Drugo poluvrijeme katastrofa, istina imali smo 3 4 prilike sto su otisle pored gola i onaj sut jedan sto je odbranio njihov golman ali sve ostalo velika nula.
Opet smo samo napamet nabijali loptu i branili se protiv ovakve Mladosti. Od 75. do 85. minute mi nismo 10 dodira sa loptom imali, samo odbrana i povlacenje...
Ovo nije dobro nikako. Imamo toliko siroku ekipu i toliko se igraca dovelo mi ne micemo sa iste tacke. Mijenjaj formaciju mijenjaj nesto ne ide ovako brate mili. Ne mogu da vjerujem da nam Horic rjesava utakmicu. Ovo je samo pokazatelj koliko su ekipe u Drugoj Federalnoj lose, da nasi igraci poslije onakve sezone i onoliko datih golova u tri kola ovdje imaju 3 gola. Jedan gol slobodnjak, drugi gol u zadnjim sekundama na srecu usla i ovaj današnji. Katastrofa.
Dosta je vise bilo i onih koji ce sada pisati "nekima nista ne valja", "uclanili ste se i mislite da mozete pametovati". Ko je gledao ovu utakmicu moze vidjeti kako lose i bezidejno igramo. Za mene u fudbalu postoji samo ovaj klub ali brate ako nesto nije u redu nije. Ne mozemo se svako kolo tjesiti i zadovoljavati jednim golom. Ako se Uprava nije mijesala u izbor igraca neka se sada malo umijesaju. Odrzati sastanak sa igracima i stabom i reci da ovo ne valja i da se treba uozbiljiti. Nadam se samo da cemo ostati ove sezone u ligi..
Opet isti igraci kikseve prave sve isto, Karalic mora na klupu, Međuseljac je los koliko god bio nase dijete ne ide ga u ovoj ligi, Mehic je dobar danas bio.
Drugo poluvrijeme katastrofa, istina imali smo 3 4 prilike sto su otisle pored gola i onaj sut jedan sto je odbranio njihov golman ali sve ostalo velika nula.
Opet smo samo napamet nabijali loptu i branili se protiv ovakve Mladosti. Od 75. do 85. minute mi nismo 10 dodira sa loptom imali, samo odbrana i povlacenje...
Ovo nije dobro nikako. Imamo toliko siroku ekipu i toliko se igraca dovelo mi ne micemo sa iste tacke. Mijenjaj formaciju mijenjaj nesto ne ide ovako brate mili. Ne mogu da vjerujem da nam Horic rjesava utakmicu. Ovo je samo pokazatelj koliko su ekipe u Drugoj Federalnoj lose, da nasi igraci poslije onakve sezone i onoliko datih golova u tri kola ovdje imaju 3 gola. Jedan gol slobodnjak, drugi gol u zadnjim sekundama na srecu usla i ovaj današnji. Katastrofa.
Dosta je vise bilo i onih koji ce sada pisati "nekima nista ne valja", "uclanili ste se i mislite da mozete pametovati". Ko je gledao ovu utakmicu moze vidjeti kako lose i bezidejno igramo. Za mene u fudbalu postoji samo ovaj klub ali brate ako nesto nije u redu nije. Ne mozemo se svako kolo tjesiti i zadovoljavati jednim golom. Ako se Uprava nije mijesala u izbor igraca neka se sada malo umijesaju. Odrzati sastanak sa igracima i stabom i reci da ovo ne valja i da se treba uozbiljiti. Nadam se samo da cemo ostati ove sezone u ligi..
- Zenicanin988
- Kontakt:
Primjeti se mali napredak u odnosu na prva dva kola.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Nece ti niko naspisati ako kritikujes igru koja je u k.kirat410 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 19:18Pirova pobjeda, bodove pisi igru brisi..
Losa igra, losa nasa djeca to svi znamo.
Igramo uzasno ali djeci **** mozak nije produktivno.
Slazem se da treba neka sjednica uprave i trenera i igraca. Ovo kurcu nevalja
To će ti reći nepismena buranija koja je ostala mozgom u DLC i negdje prije 20 godina, gdje im je nemoguce primjeniti banalne stvari koje se koriste u 3. Kazahstanskoj ligi, a to je za njih SciFi.Vjerujem da i Duvnjak primjenjuje na treningu isto sto su njega prije 20 godina ucili ovi starosjedioci koji uništavaju djecu u omladinskom pogonu.Slažem se s tobom što si sve napisao.Ima ovde dosta da uce svi od uprave, strucnog staba gdje je to još daleko od tima strucnog staba pa do igraca.Gledati da se nekako učvrstimo na sredini tabele i da zavrsimo ovu sezonu, da se vrate dugovanja i onda ce biti posla.Vidices da vise od pola igraca nece biti ovdje iduce sezone.kirat410 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 19:18Pirova pobjeda, bodove pisi igru brisi..
3 bobe iz komsiluka, niz se nastavlja, dugovi se tope Bronja ce uskoro moci zaigrat. Sljedeca na BP pod reflektorima i nadat je se malo ugodnije vremenske uslove danas je bilo pakleno.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Cestitke na pobjedi prvo Robijasima pa a igracima i svima vama ostalima.Nisam uspio gledati utakmicu danas od obaveza Ali citao sam ovdje postove da i po svemu procitanom mozemo biti presretni sa ovom pobjedom.Nadam se da cemo dovesti nekoga malo kvalitetnijeg u vezni red jer bez nekoga ko zna stati na loptu i razigravati cijeli tim tesko cemo dolaziti do pobjeda
Celik Zenica
-
- Kontakt:
kirat410 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 19:18Pirova pobjeda, bodove pisi igru brisi..
Ne slazem se ni za Karalica ni za Medjuseljca danas su super bili. Vama su dobri samo ako zabiju go il asisitrijaru, a ne vidite kakav doprinos daju ekipi presingom,istrcavanjima, izvlacenjem protivnicke odbrane itd. Sta su samo loptu sacuvali posebno Karalic za kojeg kazes da treba na klupu, skokova koje je uzeo, izboreni faulovi u opasnoj zoni, pomaganje odbrani, svaku beka ispratio i izgurao. Danas mi je posebno djelovao kreativno i kad je prilazio stoperu okrene se usme loptu razgleda, napravio dvije sanse istina sansa za Masica sekundu unazad al odlicna akcija bila. Ali je takodje imao par dobrih pokusaja. Po onakvim uslovima, dzehenemskim njih dvojica koje pljujes su bili TOP, ali naravno ni jedan od njih nije danas dao go ni asistirao pa i ne valjaju treba ih mjenjat ostalo se nista ne gleda.
Sta je sa Hreljom hoce li iducu konkurisati, kakva je to povreda ili je i on u glavi Arežina?
Sta reci, mogu samo reci da je ovo mala pobjeda i sve je savrsenooooooo...
- prisonbreak
- Kontakt:
Vardo nas najbolji igrac uz Horic, kako je presao na stopera tako je i igra pala. Jedini koji ima hrabrsoti da povuce loptu a i podvali. Robijas 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Hvala MDK za onaj slauf na tribini
Napredak u odnosu na prve dvije utakmice. Masic 2 100% prilike u golmana, Karalic je mogao bolje centrirati u drugom poluvremenu. Jos jednu je kontru Mashke ukakio, vrlo lose izdanje danas.
Zakljucak za Duvnjaka: Hora i Babuka Aladin moraju biti stoperski par, Vardo mora igrati u vezi. Napredak sa njim, jos upariti njega i skolsa i bit ce to dobro.
Jos se trazimo i dok se trazimo skupljamo bodove sto je odlicno. Na silu uzeti gorazde i podizati formu i ustabiliti prvih 11.

Napredak u odnosu na prve dvije utakmice. Masic 2 100% prilike u golmana, Karalic je mogao bolje centrirati u drugom poluvremenu. Jos jednu je kontru Mashke ukakio, vrlo lose izdanje danas.
Zakljucak za Duvnjaka: Hora i Babuka Aladin moraju biti stoperski par, Vardo mora igrati u vezi. Napredak sa njim, jos upariti njega i skolsa i bit ce to dobro.
Jos se trazimo i dok se trazimo skupljamo bodove sto je odlicno. Na silu uzeti gorazde i podizati formu i ustabiliti prvih 11.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 10:19Mislim da ćete bolje igrati u gostima nego kući.
Uzeti bod u Olovu nije mala stvar, možda ćete biti jedini koji su to uradili![]()
Tu ste pokazali da tu ima osnova za borbu za PL. Kiks sa Hadžićima ne mora ništa značiti, trebali ste dobiti kad se pogleda broj šansi...
Tako da, puno bolja ekipa od MDK, veći klub, navijači ovo-ono, danas 0-1 ili 0-2...![]()
Citiraj me poslije...

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Convicts je napisao/la: ↑27 avg 2023, 20:18Sky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 10:19Mislim da ćete bolje igrati u gostima nego kući.
Uzeti bod u Olovu nije mala stvar, možda ćete biti jedini koji su to uradili![]()
Tu ste pokazali da tu ima osnova za borbu za PL. Kiks sa Hadžićima ne mora ništa značiti, trebali ste dobiti kad se pogleda broj šansi...
Tako da, puno bolja ekipa od MDK, veći klub, navijači ovo-ono, danas 0-1 ili 0-2...![]()
Citiraj me poslije...![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.