English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Da je TAA uradio ono sto je Walker u odbrani, 5 dana bi se snimak vrtio
FULL-TIME Sheff Utd 1-2 Man City
The champions leave it late with a Rodri winner to go top
The champions leave it late with a Rodri winner to go top
- skullcrusher
- Kontakt:
Pa ko ce evo ove sezone im nesto uradi, Arsenal ako ovaj raspored prezivi pa mozda se opet mogu do pred kraj boriti ali tesko bas
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Njima je KDB pola tima..danas su igrali protiv najlosijeg tima u epl
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Niko... Arsenal je propustio sezonu kad su trebali uzet i teško da se ponovi ovi ostali Lpool Utd Chealsea borba za top 4 realno...skullcrusher je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:04Pa ko ce evo ove sezone im nesto uradi, Arsenal ako ovaj raspored prezivi pa mozda se opet mogu do pred kraj boriti ali tesko bas
Arsenal All The Way !
Liverpool je u borbi za konferencijsku. Najmanje 7 boljih ekipa ima trenutno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bez obzira ljudi sa 50% napora riješavaju tekmu i imaju dvije ekipe na klupi
Jest pocetak tek al eto neka moja procjena citiraj me na kraju

Arsenal All The Way !
Bice zanimljiva borba sa Arsenalom za 7mo mjesto.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Rodri šampiončina, lik se već nadavao pun ku.rac ovih bitnih golova za pobjede, titule, finale LP, itd, clutch pravi 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A evo igra vam i Foden ko lud, 8 stvorenih prilika kako je naslijedio KDBa. A mislio sam da cete bar malo zastekat.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Da se city skine trebace bar nekih 85 bodova...ja ne vidim koja ekipa moze to ostvarit, vjerovstnije mi je da ce titula bit gotova u 20om kolu, nego da ce se neka borba vodit
Osvojili sto trofeja zadnjih 5 godina i opet pristupaju ozbiljnije utakmicama od Arsenalovih sarlatana koji su sebi nesto umislili od igraca do trenera pa se ponasaju kao da su im pobjede Bogom dane
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ajoj ljudi august je mjesec, pobogu.
Brokula care dijelimo istu bol

Arsenal All The Way !
Ma džaba Fodenu da je stvorio i 50, i zabio 10 golova, ne voli ga Pep i gotovo, da sam na njegovom mjestu tražio bi transfer, ovo je za zatvora što ga je danas klupirao. Još da ga nisu primili ne bi ga ni uveo, i opet mu mali napravi 2 zicera saigračima u 5 minuta što je odigrao. A iduću opet klupa garant.
Jbo li mu Bernardo, Griliš, i Alvarez onu kćerku Mariu
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 27 avg 2023, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I to sto kazes Arvide, 3 kola prosla a sampioni se proglasavaju a i oni koji ko biva ispadaju.
Ivaj sefild nije losa ekipa uopste, i nije realno ni bilo da uzmu danas bilo sta, a o tome jel city sa 50% ili nije znaju oni kako je bilo dobiti ovakvu tekmu.
Ivaj sefild nije losa ekipa uopste, i nije realno ni bilo da uzmu danas bilo sta, a o tome jel city sa 50% ili nije znaju oni kako je bilo dobiti ovakvu tekmu.
CPOJ
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rodri najbolji veznjak na svijetu već 2-3 godine. Na sve to starašn clutch igrač. Ima sve što može imati jedan veznjak iz elitne klase.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hoćel iko spustiti na zemlju ovog ped.era na klupi Newcastlea
Pišemo oprošten crveni karton Trentu.
Gura se Liverpool.
Gura se Liverpool.
Trenutno korisnika/ca: EBSCO, Quartararo i 12 gostiju.