English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Navijači Shefielda 

Al gaze Haalnda
Kakvi mesari i sumohrvači u Sgeheffilfdu sta je ovo upm
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- feniksptica
- Kontakt:
Sve normalno.
Kad ubijaju Saku ovamo bude da je on sam kriv..tako je i sad.
Sam je sebi kriv
Kad ubijaju Saku ovamo bude da je on sam kriv..tako je i sad.
Sam je sebi kriv
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ubiše čojka a sudija ne jbe ni 2 posto, zakuhali Anel i Braut pravo
Inače igra očekivano za kite, sterilno do bola, povraća mi se od Grilišovog i Bernardovog peglanja, daj Dokua da malo razdrma ovo
Inače igra očekivano za kite, sterilno do bola, povraća mi se od Grilišovog i Bernardovog peglanja, daj Dokua da malo razdrma ovo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Haaland je trebao dobiti barem jedan penal. Ali nadam seda nece ni u drugom. Kad promašiš penal a fudbal ti jedina profesija odmah izadji sam iz igre.
4-IN-A-ROW
Kakva je ciganija ovo od Erlinga, bukvalno vuce za dres svakog igraca I pada na pod trazi penal.
City opet ima sudije na svojoj strani, koliko su faulova napravili u odbrani nad igracima Sheffielda I nijedan nije sviran.
City opet ima sudije na svojoj strani, koliko su faulova napravili u odbrani nad igracima Sheffielda I nijedan nije sviran.
Oj ja halanda i djubreta, vuce protivnike i rusi ih pa trazi penal, yebao li on svoje svinjsko lice.
A sudac ko kakva pichkica, podjelise zute u prvin kolima ka d se igraci bude jer ih tuku a on ovdje prica po sata a sudac ni mukajet.
A sudac ko kakva pichkica, podjelise zute u prvin kolima ka d se igraci bude jer ih tuku a on ovdje prica po sata a sudac ni mukajet.
CPOJ
Gledaj ovih objektivnih forumaša iznad. Izgubili pola jetre godinama čekajuci kiks City-a. Sad gube drugu polovicu a nisu opametovali.
4-IN-A-ROW
Grealishov fudbal je jako dosadan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sterilan
Dobar bi bio u nekom sportu gdje treba sto duze drzat loptu ,palicu, majzlo kod sebe
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Kad nema prostora da, smarator teški, dobar je u jačim tekmama protiv većih protivnika koji ostave više prostora ko Real, Bajern, Liverpool, Arsenal itd, tu njegove kvalitete dolaze do izražaja, ovo na bunker ne valja ništa, konstantno su dvojica na njemu.
Džaba ćelavom kad ne konta da mu ovakve tekme sad kad nema KDBa jedino Foden može otključati, Alvarez je isto 0 bodova na ovoj poziciji desetke
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ruka se sudi kao penal samo kad shity igra
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bit ce ovo izgleda two horse race ove godine.
Izmedju liverpula i celsija.
Izmedju liverpula i celsija.
Ovaj Šefild ispada sigurno, ja nisam vidio gore ekipe još da je igrala sa Cityem, barem dok Luton ne vidim
Centra prešli nisu čitavu utakmicu, a kamoli šut uputili
Centra prešli nisu čitavu utakmicu, a kamoli šut uputili
Šta je ovo odjednom niko City ne gleda 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- NerminFatic
- Kontakt:
Kakva dominacijs Shity, zasluzili su sto jedt jest. Anel vrlo solidan protiv zivotinje iz Norveske.
Ko ne vidi da sudije favorizuju City taj je slijep. Godinama imaju odluke male ili velike koje su na kraju donosile I titule.