Sudije će nas povaliti danas...
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Mislim da ćete bolje igrati u gostima nego kući.
Uzeti bod u Olovu nije mala stvar, možda ćete biti jedini koji su to uradili

Tu ste pokazali da tu ima osnova za borbu za PL. Kiks sa Hadžićima ne mora ništa značiti, trebali ste dobiti kad se pogleda broj šansi...
Tako da, puno bolja ekipa od MDK, veći klub, navijači ovo-ono, danas 0-1 ili 0-2...

Citiraj me poslije...
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 27 avg 2023, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Vladimir Grahovac > Selim Žuna, Mahir Mehić, Talha Tabaković i Ali Međuseljac
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Vlado je prošle godine imao strašnu povredu ligamenata i mislim da ne bi bio nikakvo pojačanje.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pa taj nije igrao u Premijer ligi kako treba sad da bude dobar nakon što je skršio sve u koljenu

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Mladost ispada iz lige 100%, nadam se da mi necemo biti ti debili kojima ce otkinuti bod/ove. Maksimalno ozbiljno, dva razlike za nas danas
Danas Mashke kara nejach
Sivac 3 asistencije

Danas Mashke kara nejach

Sivac 3 asistencije

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mladost ostaje 100%
Danas ide pobjeda svakako. Maske vrijeme je da jos koji zabijes
- BatistutA19
- Kontakt:
Sto kazu stari ljudi hrdjavom qurcu i dlake smetaju tako i ovde sve neke gluposti.Ko nije zadovoljan radom uprave taj je ili lud ili bezobrazan ili nije pojma nema.
Kod nas je cim da neko gol da li je dobar za Celik ili reprezentaciju eo ga novi Dzeko,dalje ko god je treniro zna se i na treningu i posvadjat i opsovat i cak udarit nekog ali sve to bude ok ako je to istina za Sivca,to pres konferencije itd je po meni odlican marketing rade.
Sto se tice tekme danas pobjeda donosi i 3 boda i 3000 navijaca opet ,nedo bog ostalo maximum 1000 to je realnost..
Liga je po meni ok,pogledo sam pomalo neke tekme isjecke ,sudjenje moze proci vidi se da to nije vise domacinski ni blizu kao prije po rezultatima,puno je ova liga dignuta a pogotovo sad i ovim prenosima direktnim ,.Svaki klub se nekako bori to obezbjidit ,tako da nije liga u mraku kako sam mislio.Ima tu nezgodnih ekipa sigurno doktorskih za ovu ligu,nece bit lahko ali i nama treba vremena da se adaptiramo malo i opet se nadam nekako da ce mo bit blize vrhu nego dnu a o PL treba ljude ubjedjivat u prioritete vise jer mi realno nemamo taj kvalitet za PL trenutno.SRETNO DANAS SVIMA IGRACIMA I ROBIJI I SVIM OSTALIM NAVIJACIMA...
Kod nas je cim da neko gol da li je dobar za Celik ili reprezentaciju eo ga novi Dzeko,dalje ko god je treniro zna se i na treningu i posvadjat i opsovat i cak udarit nekog ali sve to bude ok ako je to istina za Sivca,to pres konferencije itd je po meni odlican marketing rade.
Sto se tice tekme danas pobjeda donosi i 3 boda i 3000 navijaca opet ,nedo bog ostalo maximum 1000 to je realnost..
Liga je po meni ok,pogledo sam pomalo neke tekme isjecke ,sudjenje moze proci vidi se da to nije vise domacinski ni blizu kao prije po rezultatima,puno je ova liga dignuta a pogotovo sad i ovim prenosima direktnim ,.Svaki klub se nekako bori to obezbjidit ,tako da nije liga u mraku kako sam mislio.Ima tu nezgodnih ekipa sigurno doktorskih za ovu ligu,nece bit lahko ali i nama treba vremena da se adaptiramo malo i opet se nadam nekako da ce mo bit blize vrhu nego dnu a o PL treba ljude ubjedjivat u prioritete vise jer mi realno nemamo taj kvalitet za PL trenutno.SRETNO DANAS SVIMA IGRACIMA I ROBIJI I SVIM OSTALIM NAVIJACIMA...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trebao ga je nakautirati, cisto nek sebi malo dodje kad nema kome.
Cuj igrac da treneru kaze ti si otjerao tog i tog. Pa taj vise nikad ne bi trebao igrati za Celik.
Cuj igrac da treneru kaze ti si otjerao tog i tog. Pa taj vise nikad ne bi trebao igrati za Celik.
Celik!3,2,2.
Tako je drug .AllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 avg 2023, 13:00Trebao ga je nakautirati, cisto nek sebi malo dodje kad nema kome.
Kakvi likovi pisu tacno treba naplacivati komentare.
JOS JEDNOM DA POTCRTAM. NIKO NIJE DUZAN DA PLACA KARTE ,CLANSKE ITD. TO SE RADI IZ LJUBAVI.
Ako ce te platiti i ovde srati nemojte placati nista. Nemojte navijati za Celik eno fortuna brate,rReal M na tv i sta znam.
Kritike su dobrodosle ali srati i pametovati,psovati i sl po forumu ,na stadionu itd velko Ne
-
- Kontakt:
Objektivna zeniĆka Ćaršija
Pa je li vas neko tjera da pratite klub/trosite pare na isti, ili vi taj klub i to sto on predstavlja volite i dozivljavate kao svoje??
Najveci klosari i seljaci na svijetu su ostali da zive u ovoj kasabi nazalost, kakve se sve gluposti i lazi nece cuti, samo da bi neko 'opravdao' sebe sto od pocetka/nikako ne prati i podrzava klub.. klasicna zenicka suplja, ako ja ili neko iz mog okruzenja to nismo smislili/uradili to onda ne moze valjat nikad i nikako!! Ostaje zal sto ce samo ovo postajati gore i gore kako se klub bude dizao, jer ce onda sve vise ovog sljama isplivavati iz svojih wc skoljki...

Pa je li vas neko tjera da pratite klub/trosite pare na isti, ili vi taj klub i to sto on predstavlja volite i dozivljavate kao svoje??
Najveci klosari i seljaci na svijetu su ostali da zive u ovoj kasabi nazalost, kakve se sve gluposti i lazi nece cuti, samo da bi neko 'opravdao' sebe sto od pocetka/nikako ne prati i podrzava klub.. klasicna zenicka suplja, ako ja ili neko iz mog okruzenja to nismo smislili/uradili to onda ne moze valjat nikad i nikako!! Ostaje zal sto ce samo ovo postajati gore i gore kako se klub bude dizao, jer ce onda sve vise ovog sljama isplivavati iz svojih wc skoljki...
- limvolikce1945
- Kontakt:
Tačno je to i bit će sve gore kako budemo jačali. U ovo vrijeme rijalitija mnogi bi postavili kamere igračima na treningu, u svlačionici u kući pa da prate šta ko kaže ili misli.
Šta je to uprava trebala da napiše za Mehića koji je odradio 2 treninga, boga vam? Da mu se zahvali i sl? Pa neke stvari jesu za javnost, neke nisu ako će štetiti ugledu kluba. Kakve gluposti pišete i pominjete S. Koreju isl, šta treba klub svakom debilu da se pravda šta i kako je uradio? Imaju mehanizmi po kojima svaki član kluba može dobiti bilo koju inf. ako to želi, sad da je nekima (a siguran sam da takvi nisu ni članovi) znati sve da imaju više inf. za pljuvanje, vjerovatno.
Uprava, ova ili bilo koja druga na svijetu - nebitno, nije bez grešaka i objektivne kritike su ok, ne treba ići ni u tu drugu krajnost pa reći da se ne treba ništa kritikovati. Treba, ali da tražite da vas klub nazove i objašnjava vam šta i kako o tome što ste vi kao načuli za neki trač je besmisleno.
Evo recimo po meni je bilo greška dovesti nekog poput Bronje, a nemaš ga nekoliko kola zbog registracije, i to je to, kritika, iznio mišljenje i idemo dalje. Ne tražim da mi se neko pravda zbog toga. Radili su u najboljem interesu za klub.
Šta je to uprava trebala da napiše za Mehića koji je odradio 2 treninga, boga vam? Da mu se zahvali i sl? Pa neke stvari jesu za javnost, neke nisu ako će štetiti ugledu kluba. Kakve gluposti pišete i pominjete S. Koreju isl, šta treba klub svakom debilu da se pravda šta i kako je uradio? Imaju mehanizmi po kojima svaki član kluba može dobiti bilo koju inf. ako to želi, sad da je nekima (a siguran sam da takvi nisu ni članovi) znati sve da imaju više inf. za pljuvanje, vjerovatno.
Uprava, ova ili bilo koja druga na svijetu - nebitno, nije bez grešaka i objektivne kritike su ok, ne treba ići ni u tu drugu krajnost pa reći da se ne treba ništa kritikovati. Treba, ali da tražite da vas klub nazove i objašnjava vam šta i kako o tome što ste vi kao načuli za neki trač je besmisleno.
Evo recimo po meni je bilo greška dovesti nekog poput Bronje, a nemaš ga nekoliko kola zbog registracije, i to je to, kritika, iznio mišljenje i idemo dalje. Ne tražim da mi se neko pravda zbog toga. Radili su u najboljem interesu za klub.
Juče Fenan dosao na trening i natjero sve da abdeste i klanjaju prije treninga, Hora odbio i dobio šamaru.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Poceli ste bas mahalisat, ako je nesto i bilo, to klub interno treba rijesiti. Hvala Bogu, pa se forum i fb komentatori nista ne pitaju.
Sve manje i manje diskutujem ovdje, jer postaje bas toksicno okruzenje. Jel se mora svaka sitnica odmah na noz docekat, ponistite u sekundi sve do sad sto je uradjeno.
Sve manje i manje diskutujem ovdje, jer postaje bas toksicno okruzenje. Jel se mora svaka sitnica odmah na noz docekat, ponistite u sekundi sve do sad sto je uradjeno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Je.bo vas Mehic. **** bio u pripremnim, uzeo papire, otisao u bihacko Jedinstvo, pa se ni kod njih nije proslavio. Otisao u SimBau jer je vec igrao kod njih, pa se snasao. Dao gol, big deal.
Kanite se mahalisanja i toksicnosti. Ocito neki su jedva docekali da nesto hraknu i pljunu po klubu i ljudima u njemu. Nesto slicno se desavalo po FB kad su neka "zenicka djeca", koja realno kvalitetom ne mogu odgovoriti Prvoj Federalnoj, dobila papire. I tad je kuknjava bila, pa nijedan od njih nije nasao klub u ovom rangu takmicenja.
Naprijed Če! Svi iza gola! Svi u crnom!
Kanite se mahalisanja i toksicnosti. Ocito neki su jedva docekali da nesto hraknu i pljunu po klubu i ljudima u njemu. Nesto slicno se desavalo po FB kad su neka "zenicka djeca", koja realno kvalitetom ne mogu odgovoriti Prvoj Federalnoj, dobila papire. I tad je kuknjava bila, pa nijedan od njih nije nasao klub u ovom rangu takmicenja.
Naprijed Če! Svi iza gola! Svi u crnom!
-
- Kontakt:
Pratio sam malo posljednje treninge mada ne mora nista da znaci ali postava koja je bila prvih 11 na treningu je:
Durmo
Sivac Horic Bajramovic Arnautovic
Zuna Begic
Salkanovic
Karalic Masic Saric
Sta mislite ?
Durmo
Zuna Begic
Salkanovic
Karalic Masic Saric
Sta mislite ?
Saric mora startat zadnji put je po meni prevagu donjeo vidi se islustvo iz viseg ranga ostalo mozeNekiForumas je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:22Pratio sam malo posljednje treninge mada ne mora nista da znaci ali postava koja je bila prvih 11 na treningu je:
Durmo
Zuna Begic
Salkanovic
Karalic Masic Saric
Sta mislite ?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Bajramovic, Salkanovic i Saric su zasluzili da budu starteri, barem ono sto smo vidjeli u prve dvije utakmice. Dosta energije i zivosti su unosili sa klupe.NekiForumas je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:22Pratio sam malo posljednje treninge mada ne mora nista da znaci ali postava koja je bila prvih 11 na treningu je:
Durmo
Zuna Begic
Salkanovic
Karalic Masic Saric
Sta mislite ?
Begic cini mi se 4ti pokusaj na 6tici, valjda upali.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 13 gostiju.