tersnakvadrat je napisao/la: ↑27 avg 2023, 10:07Mislim da je 0:2 bilo i da se nije radilo o Slaviji. Da nije Radnik, ne znam. Davno je bilo. Ne mogu se sjetiti nikako, znam da su nas rutinski rijesili. U neka doba sam bio sam na centralnoj tribini, ko cep mokar kontam sta imam sad od toga da se sklonim.Neutral je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:32Ako pronadjes slike, posalji mi ih, da vidim mogu li sebe pronaci na tribine. Slagirao se umali nisam od zime, kise i vjetraminimalist je napisao/la: ↑26 avg 2023, 11:11
Bio na centralnoj s dva prijatelja. Došao kući mokar ko čep. Jedna od najdepresivnijih utakmicapljusak se ne smiruje, 100-150 ljudi na stadionu, veteran Spalević nas razvaljuje... Sjećam se da smo i mi probali iz prolaza gledat, pa se vratili opet gore. Imam i ja negdje slike tribine s te utakmice.
Ima još jedna iz ove sezone koju nerado pamtim. Protiv Slobode, koja se bori za sami vrh, a mi na dnu sa nekoliko slučajnih bodova, već ispali. Sjećam se da smo poveli, mislim da je Papaz bio strijelac. Poslije Sloboda izjednačila, pa je bio neki prekid zbog RA, nastavilo se i poslije Zeba zabio nekad u 100+teška vremena.
![]()

Da to nije ova tekma