Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Uvijek jedan te isti lik piše ove gluposti oko Liverpoola na ssba.Cuj Salahu ce zena presuditi , kad ponudu Al Itihaada odolijeva 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- jasonstatham
- Kontakt:
Pusti krelce.
Tekst o ničemu. Samo daj da se eto nešto objavi.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Da znate da je transfer rok gotov za Liverpool, bar sto se dolazaka tiče.
#FSGOUT
#FSGOUT
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
joj petak vece, mrzi me otvarat twiter od indya. Sutra medicinski pregled nekog igraca sigurno
Stoper i DM, i lagano smo u top4, a ko zna možda i nešto više. Ubija me ova neambicioznost.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nadam se da mozemo izbjeci poraz danas mada poznavajuci ove mesare iz Newcastlea bitnije je da prodjemo bez povreda.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
lagana 3 boda
Jel samo do mene ili je bolje da Gomez pocne ispred Matipa ako Konate ne moze? Matip zadnjih par puta nije mogao ni dodati loptu kako treba.
Danas za titulu.
Ma @nerko iskreno meni je to u pet deka, Matip je grohnuo dobro a Gomez je prirodno šlagiran, elem očekivati je kiks tu danas koji god da bude igrao.
Ma @nerko iskreno meni je to u pet deka, Matip je grohnuo dobro a Gomez je prirodno šlagiran, elem očekivati je kiks tu danas koji god da bude igrao.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
3:2 za nas danas.
Matip....
DAJ DARWINA NACISTO
DAJ DARWINA NACISTO
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sretno trebat ce nam 

Dobra klupa
Ovaj Endo je gledao na odmoru nakon SP Mac Allistera kako igra u finalu SP, da mu je tada neko rekao da će sa njim u vezi startati za Liverpool protiv Al-Upon Tynea ne bi mu vjerovao.
kad bi matip sjebo acl da li bi ih to natjeralo da dovedu stopera
Jedva cekam Europa Ligu da gledam Darwina. Ovo ostalo sve talašika
Imamo Quansaha moze i Endo odigrati bez problema stopera ili pokusati sa Tsimikasom zasto ne

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.