Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljetovanje/Putovanja
Takođe ovo ljeto bio u Albaniji, sve pohvale, sledeće godine opet planiram.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
U kojem mjestu si bio?VensanKasel je napisao/la: ↑26 avg 2023, 12:47Jutros stigao iz Albanije , opet oduševljen . Za razliku od prošle godine vidno više ex-Yu ljudi . Bio sam i u Tirani jedan dan , sve same pohvale![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bavariapivo
- Kontakt:
Kakve su domaće trebe tamo?
Misliš braću, pet,šest komada. Živa istina.

Također pohvale za Albaniju, čista petica, bio sam u Draču 7 dana drugi put.
Ima li ko iskustva sa Pragom ? To imam želju iduće godine odraditi. Samo ne znam kad, na ljeto ili jesen.

it's football day
Imal se sta vidjet u gracu, jel bio neko?
Moram ic tamo oko bozic 2 dana pa usput ak se sta ima vidjet da obidjem
Moram ic tamo oko bozic 2 dana pa usput ak se sta ima vidjet da obidjem
- bavariapivo
- Kontakt:
Bio par puta pretežito jesen i zima. Ljeti kontam biće previše turista, tako da jesen. Ima se šta za vidjet a isto tako ekstra je za provod.Baboon je napisao/la: ↑26 avg 2023, 16:48Misliš braću, pet,šest komada. Živa istina.![]()
Ima li ko iskustva sa Pragom ? To imam želju iduće godine odraditi. Samo ne znam kad, na ljeto ili jesen.![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Živio sam ja dvije i po godine, a Epidaurus je još uvijek tamo. Zavisi šta te zanima i šta želiš da vidiš. Javi se u inbox pa ti mogu pomoći oko manje više svega.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
Durres ili ti ga Drač .harden je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:36U kojem mjestu si bio?VensanKasel je napisao/la: ↑26 avg 2023, 12:47Jutros stigao iz Albanije , opet oduševljen . Za razliku od prošle godine vidno više ex-Yu ljudi . Bio sam i u Tirani jedan dan , sve same pohvale![]()
Jedino je put naporan , 7 do 8 sati treba . Po noći vozim , preko mrtvog Šćepana .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa dobar si bgm. I ja tebe upitah za put onda, ti reče da zaobidjem Šćepana. Ne poslušah te bgm i nije mi krivo. Kad skontaš nije ni preko Svitave puno bolje, još je duža dionica yebade, a vozilo se i tu.VensanKasel je napisao/la: ↑27 avg 2023, 11:32Durres ili ti ga Drač .harden je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:36U kojem mjestu si bio?VensanKasel je napisao/la: ↑26 avg 2023, 12:47Jutros stigao iz Albanije , opet oduševljen . Za razliku od prošle godine vidno više ex-Yu ljudi . Bio sam i u Tirani jedan dan , sve same pohvale![]()
Jedino je put naporan , 7 do 8 sati treba . Po noći vozim , preko mrtvog Šćepana .
Osim Schlossberga da se kafica popije nema ništa specijalno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Imal makar oko bozica ono adventske carolije. Oni kiosci, gdje ima se sta kupit za popit i pojest i ako da, gdje budu
Sad tek skonta da si za božić pitao, za božić ima svega da, pun grad bude, a detaljnije gdje šta i kako ne znam, to ti mogu bolje reći ovi što tamo žive kao @Epi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- VensanKasel
- Kontakt:
Znao sam ja da ti mene nećeš poslušati , hoćemo mi u kontruMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 avg 2023, 11:36Pa dobar si bgm. I ja tebe upitah za put onda, ti reče da zaobidjem Šćepana. Ne poslušah te bgm i nije mi krivo. Kad skontaš nije ni preko Svitave puno bolje, još je duža dionica yebade, a vozilo se i tu.VensanKasel je napisao/la: ↑27 avg 2023, 11:32Durres ili ti ga Drač .

U Draču u kafiću kafa , flaširana voda i piva Korca 3 eura

Korca je top piva , uzeo sam gajbu maksuz da imam u Sarajevu .
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jeftino isto ko u HrvatskojVensanKasel je napisao/la: ↑27 avg 2023, 12:30U Draču u kafiću kafa , flaširana voda i piva Korca 3 eura![]()

Kod nas čokoladica Mars marka, negdje 1.20, maloprije gledam ovdje u Plodinama 1.30 Eura

Znam ja da su ovo turističke cijene, ali da im je sve duplo skuplje nego kod nas, nidje veze...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa u Crnoj Gori na pumpama takve cijenekraljttbvb je napisao/la: ↑27 avg 2023, 13:23Jeftino isto ko u HrvatskojVensanKasel je napisao/la: ↑27 avg 2023, 12:30U Draču u kafiću kafa , flaširana voda i piva Korca 3 eura![]()
![]()
Kod nas čokoladica Mars marka, negdje 1.20, maloprije gledam ovdje u Plodinama 1.30 Eura
Znam ja da su ovo turističke cijene, ali da im je sve duplo skuplje nego kod nas, nidje veze...

- kraljttbvb
- Kontakt:
Crna Gora je ludilo što se tiče cijena i smještaja i hrane, ali nikako ga ubodem neko mjesto sa dobrom plažom.VensanKasel je napisao/la: ↑27 avg 2023, 13:27Pa u Crnoj Gori na pumpama takve cijenekraljttbvb je napisao/la: ↑27 avg 2023, 13:23Jeftino isto ko u HrvatskojVensanKasel je napisao/la: ↑27 avg 2023, 12:30U Draču u kafiću kafa , flaširana voda i piva Korca 3 eura![]()
![]()
Znam ja da su ovo turističke cijene, ali da im je sve duplo skuplje nego kod nas, nidje veze...![]()
Kad sam god otišao, gofno sam pojeo

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jbt, cijene su baš top. Još ako su ostale stvari ok, da se onda čovjek ne yebe gdje ići na more ubuduće.VensanKasel je napisao/la: ↑27 avg 2023, 12:30Znao sam ja da ti mene nećeš poslušati , hoćemo mi u kontruMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 avg 2023, 11:36Pa dobar si bgm. I ja tebe upitah za put onda, ti reče da zaobidjem Šćepana. Ne poslušah te bgm i nije mi krivo. Kad skontaš nije ni preko Svitave puno bolje, još je duža dionica yebade, a vozilo se i tu.VensanKasel je napisao/la: ↑27 avg 2023, 11:32
Durres ili ti ga Drač .
Jedino je put naporan , 7 do 8 sati treba . Po noći vozim , preko mrtvog Šćepana .Ove godine sam uzeo od firme auto , nova Škoda Octavija pa mi nekako lakše bilo , ali opet Šćepan mrtvi je katastrofa . Volio bih da ga izbjegnem ...
U Draču u kafiću kafa , flaširana voda i piva Korca 3 eura![]()
Korca je top piva , uzeo sam gajbu maksuz da imam u Sarajevu .
A nije bgm da te nisam htio poslušati, nego drugi dan iz noćne smjene odmah otišao na odmor, gdje ću se reko yebavati da idem ono "okolo guyice, pa u džep". A složit ćeš se da nije baš tolika katastrofa put. Pogotovo ova desna strana puta kad ideš iz BIH.
Ja bio u Junu ove godine, turizam vrvi samo tako. Mozda ipak bolje otici onako na jesen ili cak zimu jer je grad sam od sebe tmuran i siv, pa se vise uklapa u ta doba godine. Ima se dosta toga vidjeti, cijene su im onako "turisticke", dakle kao u svakom glavnom gradu unutar EU. Gradski prevoz je bagatela i imas tramvaj i podzemni na svakom cosku. Tako da se isplati uzeti karta za citav dan. Cuvati se treba dzeparosa, ako ces na produzen vikend onda ti je dovoljno da imas nekih 2500 kruna (oko 100 eura) dzeparca jer se pretezno kod svakog moze platiti karticom, sem kod manjih kafica i suvernirnicama.Baboon je napisao/la: ↑26 avg 2023, 16:48Misliš braću, pet,šest komada. Živa istina.![]()
Ima li ko iskustva sa Pragom ? To imam želju iduće godine odraditi. Samo ne znam kad, na ljeto ili jesen.![]()
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.