FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2011, 14:07

Damir_BvB je napisao/la:Arturo Vidal ? Hocel bit sta od tog koliko je to tacno ne tacno ? zasto ce vam pored L.G. ? a moze i ovako nije lose , ma da potrebniji su stoperi ali i ovo bi bilo predobro ovaj
To je zato kaj se ŠPEKulira o tome da bi Heynckess mogao preuzeti Bayern te bi tako mogao odmah i Vidala povući za sobom. teško da ćemo mi njega dovesti kad smo doveli L.G, iako se nebi bunio da i on dođe jer je **** igrač, al opet pitanje kam sa njim jer nevjerujem da bi se Gustava sam tak bacilo na klupu, a kao lijevog beka slijedeće sezone ga valjda nebumo gledali, pogotovo ne zato kaj van Gaal neće biti rener.

Kod Vidala je problem kaj ima ugovor samo do 2012 i tek treba poptisati novi do 2014, ali kao da oklijeva...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 mar 2011, 14:20

anton 1983 je napisao/la:Ja sad samo oću reč slijedeće, ste vidli koliko se jučer Villa napromašivao? :mrgreen: :lol: ;)
A opet je asistir'o za pogodak Xavi-ja. Nije valjda da je sad Gomez bolji od Ville, @Antone? :lol: Pa i Messi je protiv Arsenala u prvom meču propustio 3 100% prilike, da l' i to zaslužuje po jedan :mrgreen: i :lol: ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2011, 14:24

Monolog je napisao/la: A opet je asistir'o za pogodak Xavi-ja. Nije valjda da je sad Gomez bolji od Ville, @Antone? :lol: Pa i Messi je protiv Arsenala u prvom meču propustio 3 100% prilike, da l' i to zaslužuje po jedan :mrgreen: i :lol: ?
Dobim dojam kao da LJUDI žele krivo shvatiti kaj čovjek napiše. Kunete se da bi sa takvom vrstom napadača nio bolji, kunete se da samo Gomez promašuje, a sada sam vam dao **** primjer - PROGLEDAJTE!!!! ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 mar 2011, 14:27

Joj što ti banalizuješ, to je za ne povjerovati. Dakle, ako Villa na jednom meču propusti 3 gol šanse, onda je to dokaz da Bayern ne bi treb'o dovesti brzonogog napadača, već ostaviti Gomeza. Strašno, moram priznati. Strašno. Ja nigdje nisam naveo da SAMO Gomez promašuje, već da bi Bayern bio ubojitiji sa napadačem koji je šilo, a ne stožina, al' ljudi tumače stvari onako kako to oni žele.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2011, 14:31

Monolog je napisao/la:Joj što ti banalizuješ, to je za ne povjerovati. Dakle, ako Villa na jednom meču propusti 3 gol šanse, onda je to dokaz da Bayern ne bi treb'o dovesti brzonogog napadača, već ostaviti Gomeza. Strašno, moram priznati. Strašno. Ja nigdje nisam naveo da SAMO Gomez promašuje, već da bi Bayern bio ubojitiji sa napadačem koji je šilo, a ne stožina, al' ljudi tumače stvari onako kako to oni žele.
Kao što kažem ti čitaš ono kaj želiš čitati ;)

Ovo bi trebao čitati - i ostali promašuju prilike a ne samo Gomez. Gomeza se razapinje kaj previše promašuje, žikiš?

Ma BMK više, ja sam za Gomeza u Bayernu i više me ništa nezanima 8-)

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 14:34

Bravo Monolog....Konacno neko razuman.....
Kakav gomess..
Bayernu treba brzi igrac koji ce se izvlaciti i suradjivat sa robberyem a ne čekati da ga ovi gadjaju loptama....
Pa mi nemamo klasicnu 10 pa bi to trebao da dopunjava napadac koji ce se vracati da pomaze mileru i da malo rastereti robberya....
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2011, 14:35

eurofighter typhoon je napisao/la:Bravo Monolog....Konacno neko razuman.....
Kakav gomess..
Bayernu treba brzi igrac koji ce se izvlaciti i suradjivat sa robberyem a ne čekati da ga ovi gadjaju loptama....
Pa mi nemamo klasicnu 10 pa bi to trebao da dopunjava napadac koji ce se vracati da pomaze mileru i da malo rastereti robberya....
daj ime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko je taj brzanac, o kojem svi pričate??????????????????????!!!!!!!!!????????????????

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 mar 2011, 14:37

anton 1983 je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:Bravo Monolog....Konacno neko razuman.....
Kakav gomess..
daj ime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko je taj brzanac, o kojem svi pričate??????????????????????!!!!!!!!!????????????????
Možel Hulk? Samo predlažem 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 mar 2011, 14:49

[youtube][/youtube]

@Anton

Evo ti igrača koji posjeduje brzinu tehniku i realizaciju...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2011, 14:54

Saurman je napisao/la:
@Anton

Evo ti igrača koji posjeduje brzinu tehniku i realizaciju...
Vrijedi li 30 milja kolko će Inter dati za njega i kolko udinese traži za njega? Vjerujete li vi da ta nacionalnost u NJEMAČKOJ može odigrati pristojno a ne da propadne zato kaj se nemre prilagoditi? jedno je kad takav igrač igra u talijanskim, Španjolskim portugalskim ligama, a drugo je kad dođe u švabiju ;)

Gadi mi se što se toliko drka na igrače koji znaju drkati sa loptom...

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 15:11

ma nije nama potrebna neka super zvijezda nego napdac koji bi imao brtzinu i tehniku.....
Nebitno ko je to jer se uvijek moze pronaci par takihv igraca(barrios,klose...)
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2011, 15:13

eurofighter typhoon je napisao/la:ma nije nama potrebna neka super zvijezda nego napdac koji bi imao brtzinu i tehniku.....
Nebitno ko je to jer se uvijek moze pronaci par takihv igraca(barrios,klose...)
:lol:

A zakaj vi mislite da ti igrači imaju brzinu i tehniku? :lol:

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 15:19

ne moraju to biti nuzno ovi igraci al hocu da kazem da se vrlo lahko moze nabavit takav igrac pogotovo sto je bayern u pitanju !!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Klare

Post Postao/la Klare » 09 mar 2011, 15:46

J.ebali vas više brzonogi napadači i drugorazredni igrača tipa Hulk, Suarez, Aguero... Pa kod njih je realizacija katastofalna. Smuči mi se kad njih postavljate u poziciju da bi više dali Bayernu, nego što to sada čini Gomez.
Kažu Klose bolji, Gomez upropastio Bayerna... A gdje je taj Klose bio na početku sezone, kada je bio prvi napadač. Pa ljudi moji igrali smo sa igračem manje, jer se taj nije vidio.
Gomez je number 1, ma koliko to vama bilo krivo. Moraćete ga gledati još dugo na djelu. Veselim se tome.
Uh što mi je drago kada Mario promaši 100% priliku, tome se radujem kao i golu. A to samo iz razloga da ovi dušmani pocrkaju od bijesa, nervoze i drugih zahebnancija.
Meni je dovoljno da se Uli, Rumenige, Gaal slažu sa mnom, a vas amaterske kritičire ko hebe, samo nastavite lajati, ali koristi od toga nećete imati.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 mar 2011, 15:50

Izgleda ovdje svi otpisali Olića,posavskog gonića :lol: :lol: ,taj se nametnuo prošle godine Gaalu iako je tek bio 4. napadač,a nametnut će se i bilo kojem drugom treneru,jer svaki voli imat takvog igrača.Samo da se vrati u formu nakon ozljede.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 mar 2011, 16:26

Bilal je napisao/la:Seco sta ti mislis, ko bi po tebi najbolji bio osim Mourinha
ko bi bio najbolji :? hmmm, iskreno receno, boli me qrac. oni su su-rali motku ostavljajuci smusenog gaala do kraja sezone iako se moralo djelovati bas sad, tako da mi je svejedno koga ce dovesti na ljeto.
Sta mislis o Hiddinku
vrhunski strucnjak.
effe-seffe je napisao/la:Ovo je najbolja taktika koja postoji u trenutnom nogometu. Za nijansu je bolja od 4-2-3-1. Moj odabir je ova taktika. Jednostavno imaš sve, od obrane do napada sve je balansirano i nema greške. Jednostavno odlična taktika.
ne treba biti iskljuciv. ta ´najbolja taktika´ je obican qrac ako u ekipi imas klasicnu desetku.
eto, moglo bi se napisati par redaka o tim formacijama ;) jbg., o tome sam procitao toliko strucne literature, koliko ne bi moglo stati u dajca s prikolicom.
ako izuzmemo one prahistorijske i davno izumrle formacije necemo pogrijesiti ako kazemo da postoje samo dvije formacije i to ona klasicna 4-4-2 i nesto modernija 4-3-3. iz te dvije formacije treneri izvlace sve ono sto imamo priliku vidjeti.
takodjer necemo pogrijesiti ako kazemo da ne postoji 4-2-3-1 formacija jer za trenere je to 4-3-3 koja se, ovisno o potrebi, transformise u te koje si nabrojao. sto se tice murinja, pa on je protiv barce u barceloni postavio 4-3-3 gdje su kambiaso, zaneti i mota igrali ispred lusija, samuela, majkona i civu-a.
Ali da li si uvidio da Mourinho svom silom igra 4-2-3-1.
mislis, postavlja nesto ofanzivniju 4-3-3 :D
On je donio tu formaciju u nogometni svijet 2004
hmmm :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2011, 16:39

Klare je napisao/la:J.ebali vas više brzonogi napadači i drugorazredni igrača tipa Hulk, Suarez, Aguero... Pa kod njih je realizacija katastofalna. Smuči mi se kad njih postavljate u poziciju da bi više dali Bayernu, nego što to sada čini Gomez.
Kažu Klose bolji, Gomez upropastio Bayerna... A gdje je taj Klose bio na početku sezone, kada je bio prvi napadač. Pa ljudi moji igrali smo sa igračem manje, jer se taj nije vidio.
Gomez je number 1, ma koliko to vama bilo krivo. Moraćete ga gledati još dugo na djelu. Veselim se tome.
Uh što mi je drago kada Mario promaši 100% priliku, tome se radujem kao i golu. A to samo iz razloga da ovi dušmani pocrkaju od bijesa, nervoze i drugih zahebnancija.
Meni je dovoljno da se Uli, Rumenige, Gaal slažu sa mnom, a vas amaterske kritičire ko hebe, samo nastavite lajati, ali koristi od toga nećete imati.
:lol: :lol: :lol: :lol:

BRAVO! Znači Klare, effe_sa i ja "isto" razmišljamo :mrgreen:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 16:44

Gomez je trenutno najbolji napadac u Bundesligi....
Odlican je igrac...zna fulit ali fulaju svi...
Poredit ga sa Suarezom i Kunom je malo tesko, jer su ovo igraci koji prave veliku razliku i koji su individualno mnogo jaki dok je Mario klasicni gol igrac ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 mar 2011, 17:00

Klare je napisao/la:Gomez je number 1, ma koliko to vama bilo krivo. Moraćete ga gledati još dugo na djelu
varas se, varas. nikada ne treba biti iskljuciv, pogotovo ne u fudbalu. danas si tito, sutra si na transfer listi ;)
Klare je napisao/la:Veselim se tome
vjerujem. bosanceros su poznati po tome sto najvise uzivaju kad komsiji crkne krava.
Klare je napisao/la:Uh što mi je drago kada Mario promaši 100% priliku, tome se radujem kao i golu.
opet vjerujem. ti i slicni tebi bi prije zapalili i rodjenu kucu nego se odrekli gloooopih predrasuda. il´ da ponovo spominjem komsijinu kravu :? :?
Klare je napisao/la:Meni je dovoljno da se Uli, Rumenige, Gaal slažu sa mnom
naravno. vi cete i sa prokletim djavolom samo ako propovjeda slicno vama.
uli i gaal su dokazali o kakvim se neljudima i fudbalskim neznalicama radi pa mi je bas drago vidjeti kako sam sebe stavljas tamo gdje ti je mjesto. nema, hoce jezik pravo :)
Klare je napisao/la:a vas amaterske kritičire ko hebe
hvala.
Klare je napisao/la:amo nastavite lajati
ne, mi govorimo/pisemo, a ako ti te nebuloze koje izgovaras nazivas lajanjem, ja ti ne mogu pomoci.

za one normalne 8-)
ja bih vam preporucio da jos jednom pogledate zadnjih par minuta utakmice barca-inter i da obratite paznju na bentija ;) imao je veliku sansu da obezbjedi cetvrtfinale, sansu kakva se ne dobija cesto, pogotovo ne na tako visokom nivou protiv vrhunskih ekipa. e, gomez je ta sorta ako ne i gori ;)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 mar 2011, 18:03

Monolog je napisao/la:Joj što ti banalizuješ, to je za ne povjerovati. Dakle, ako Villa na jednom meču propusti 3 gol šanse, onda je to dokaz da Bayern ne bi treb'o dovesti brzonogog napadača, već ostaviti Gomeza. Strašno, moram priznati. Strašno. Ja nigdje nisam naveo da SAMO Gomez promašuje, već da bi Bayern bio ubojitiji sa napadačem koji je šilo, a ne stožina, al' ljudi tumače stvari onako kako to oni žele.
villa jest vrhunski napadac i po meni jedan od najbolji napadaca uopste...slicno misljenje imam o eto'o-u, iako je mozda malo pao u zadnje vrijeme....mislim da vise anton govori o tome da se kod gomeza nalaze promasaji koji nekad ne postoje....npr. gomez zabije gol i eventualno pored tog gola ima jednu-dvije sanse koje nije iskoristio, a ostali igraci na drugim pozicijama nikakav ucinak ne ostvare i onda mario bude kriv....mislim to tako bude na ovom forumu , na vecini njemacki foruma sam vidio da su navijaci prezadovoljni gomezom.....al hocu da ti kazem da meni licno nije nikad u interesu da igra u bayernu neki napadac koji ce super atraktivne poteze izvodit, za mene je bitno da ga napadac zabija, jer posao je napadaca da upakuje loptu u gol..on ne mora nista vise uradit....a jos jedan dodatni napadac bi mogao uvijek godit bayernu, spomenuo sam da bi jako, jako volio vidjet cavanija u redovima bayerna
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.