AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

spielführer_21
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la spielführer_21 » 09 mar 2011, 14:23

polga je napisao/la:Po ovome Balea nema ni na klupi?

Zar nije najavljeno da ce igrati?
Pa ima ga na klupi, sigurno je u 18, sad hoće li igrati od početka ne znam...

Kod Milana mi se jedino ne sviđa Robinho u prvih 11, mislim da je on puno bolji kad uđe u drugom pol. Ali možda me i iznenadi večeras, vrijeme mu je da odigra jednu dobru utakmicu..

Zola vjeruje u vaš prolazak:
"Milan ima veliku šansu za plasman u četvrtfinale. Tottenham je sjajna momčad, ali istovremeno i mlada i neiskusna - kazao je 44-godišnji Zola za Gazzettu dello Sport i dao svoj prijedlog treneru vodeće momčadi Serije A Massimilianu Allegriju."

"Igrajte otvoreno jer se oni isto neće braniti, tako da bi moglo biti prostora u njihovoj obrani što treba iskoristiti. Paradoksalno, mislim da će Milanu u taktičkom smislu biti jednostavnije nego u prvoj utakmici na njegovom terenu. Treba se pouzdati u Pata, on može namučiti Engleze svojom brzinom" - objasnio je Zola koji je jedini trenerski angažman dosad imao u West Hamu, tako da je prilično dobar poznavatelj engleskog nogometa
pa vjerujem i ja... :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 09 mar 2011, 14:27

spielführer_21 je napisao/la: Pa ima ga na klupi, sigurno je u 18, sad hoće li igrati od početka ne znam...
Aaa.

Ma zbunilo me ovo Sadrzaji, gdje sam vidio Balea, pa sam to protumacio kao da ce biti u timu kojeg je 'Arry pozvao, ali da ga nece biti na klupi.

Onda sam tek sad vidio da je Izmjene i Sadrzaji jedno te isto, barem po igracima.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 mar 2011, 14:39

@spielführer_21

Brate nema ko drugi umjesto Robinha :roll:

Pirlo,Ambrosini,Inzaghi- povrijedjeni
Bommel,Emanuelson,Cassano - nemogu igrati u LP
Hoce mozda Strasser ili Merkel ?? slika

slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 mar 2011, 14:48

robovi88 je napisao/la:@spielführer_21

Brate nema ko drugi umjesto Robinha :roll:

Pirlo,Ambrosini,Inzaghi- povrijedjeni
Bommel,Emanuelson,Cassano - nemogu igrati u LP
Hoce mozda Strasser ili Merkel ?? slika
Da, mislim da bi upravo jedan od njih trebao u prvih 11, jer T'tham igra praktično s 5 veznjaka i pokušaće što više držati loptu, treba to nadtrčati. Ja mislim Robinho nema snage za svih 90 minuta vrhunskog ritma, a ionako će neko od ove dvojice a možda i oba morati ući s klupe. I zamisli situaciju Milan mora dati gol a u 70 i nekoj Robinho ne može više i umjesto njega mora ući recimo Merkel, bolje bi bilo da je obratno.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 mar 2011, 17:14

Veceras bez nekih prevelikih emocija cu gledati utakmicu. Svejedno mi je da li cemo proci ili ne. Nemamo snage da igramo do kraja a ni kvaliteta pa bi mozda bolje bilo da ispadnemo sad a okrenemo se Seriji A. Ali opet nekako volio bi da prodjemo. Svako voli pobjedjivati.

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 09 mar 2011, 17:45

A_d_0 je napisao/la:Veceras bez nekih prevelikih emocija cu gledati utakmicu. Svejedno mi je da li cemo proci ili ne. Nemamo snage da igramo do kraja a ni kvaliteta pa bi mozda bolje bilo da ispadnemo sad a okrenemo se Seriji A. Ali opet nekako volio bi da prodjemo. Svako voli pobjedjivati.
U potpunosti se slazem ovim.
Neka daju svoj maksimum pa sta bude i samo da se niko ne povrijedi jer se u sljedecih
nekoliko utakmica lomi prvenstvo.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 09 mar 2011, 18:38

realno milan nema ekipu za ligu prvaka. fali tu još 2-3 vrhunska igrača da bude kao 2003. barem jedan ofanzivni vezni i lijevi bek. i ja ne očekujem mnogo od večerašnje utakmice ali ni od lige prvaka generalno, scudetto je prioritet i liga prvaka u mojim očima samo smeta milanu. ali volio bih da milan večeras izbaci ove cigane i da onda prođu i ispadnu od shakhtara samo radi pogane engleske štampe jer su uvjereni da su englezi najbolji fudbaleri iako nisu ništa osvojili sad će 40 godina. realno milan ima tim da pregazi ove engleščiće, da je tu mvb i gattuso bale i lennon bi nakon 2-3 starta ove dvojice malo razmislila šta će i kako u nastavku utakmice. i ovako sa ibrahimovićem i patom mogu padati i mnogo jače odbrane od ove tottenhamove.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 mar 2011, 18:50

Bale na klupi - Potvrdjeno
Boateng, Seedorf i Flamini u Vezi

Seedorf Kapiten 8-)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 mar 2011, 18:54

Sretno večeras, nadam se da Milan ide dalje. Imam osjećaj da će iskustvo Milana presuditi ovu utakmicu, ali naravno i Ibrahimović koji bi večeras napokon trebao pokazati više u LP.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 mar 2011, 18:54

juventus 0244 je napisao/la:Sretno večeras, nadam se da Milan ide dalje. Imam osjećaj da će iskustvo Milana presuditi ovu utakmicu, ali naravno i Ibrahimović koji bi večeras napokon trebao pokazati više u LP.
I ja mislim kao i ti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 mar 2011, 18:55

normalno da je sedorf kapiten, najduže je u ovom timu od ovih 11, i uz nestu i najviše dao milanu, na stranu to što više nije ni sjenka onog starog sedorfa ali neke se stvari ipak moraju poštovati.
inače kao i većina ovdje gledaću utakmicu opušteno, milan nemože nešto veliko napraviti u LP to je jasno svima i tom logikom bi možda najbolje bilo da sad ispadnu i koncentrišu se na seriju a, ali opet uvijek želim da milan pobjeđuje :D
tako da kako god završi ok je-
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 mar 2011, 19:00

Prije svega očekujem dobru utakmicu i nadasve efikasnu Milan će morati krenuti naprijed a to će ostaviti dosta prostora za krila Lennona i Balea uglavnom težak je zadatak pred Alegrijem..prognoza 3:1.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 mar 2011, 19:06

Saurman je napisao/la:Prije svega očekujem dobru utakmicu i nadasve efikasnu Milan će morati krenuti naprijed a to će ostaviti dosta prostora za krila Lennona i Balea uglavnom težak je zadatak pred Alegrijem..prognoza 3:1.. :)
Bale na klupi, a i nasi bekovi nisu toliko losi koliko ih omalovazavaju ... ipak mi imamo najmanje primljenih golova u Seriji A :roll:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 mar 2011, 19:07

robovi88 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Prije svega očekujem dobru utakmicu i nadasve efikasnu Milan će morati krenuti naprijed a to će ostaviti dosta prostora za krila Lennona i Balea uglavnom težak je zadatak pred Alegrijem..prognoza 3:1.. :)
Bale na klupi, a i nasi bekovi nisu toliko losi koliko ih omalovazavaju ... ipak mi imamo najmanje primljenih golova u Seriji A :roll:
To ovdje nista ne znaci. Schalke je npr. uzasan u Bundesligi a opet igra dobro u Ligi Sampiona. A i Serie A je daleko ispod Lige Sampiona.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 mar 2011, 19:09

Nail for Real je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:
To ovdje nista ne znaci. Schalke je npr. uzasan u Bundesligi a opet igra dobro u Ligi Sampiona. A i Serie A je daleko ispod Lige Sampiona.
Hoces reci da Napoli,Juve,Inter nemaju dovoljno dobre napadace da dadnu gol nama ?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 mar 2011, 19:11

Nije u tome poenta, kad cete naleteti na npr. ekipu Tottenhama u LS sa odlicnim krilima i odma' ste u prilicno losoj situaciji jer su vam bekovi losi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 09 mar 2011, 19:17

imam osjecaj da prolazite...a i igro sam vas na kladionici :D

sretno ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 mar 2011, 19:23

I mene obuzima neki dobar filing', al plasim se hladnog tusa :?

Al' nadam se da ce Seedorf ozbiljno shvatiti kapitensku traku i igrati kako treba, te da ce trio Ibra-Pato-Binho' napokon proraditi :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 mar 2011, 19:25

Ako Ibra bude raspolozen svasta moze biti...samo on moze rossonere odvesti dalje 8-) 8-)

Predominantan je... :lol: 8-)

Prognoza: 1-1
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 09 mar 2011, 19:28

sarajlija89 je napisao/la:Ako Ibra bude raspolozen svasta moze biti...samo on moze rossonere odvesti dalje 8-) 8-)

Predominantan je... :lol: 8-)

Prognoza: 1-1
ma kakav Ibra,Pato odlucuje utakmicu veceras...(2,80 kvota da daje go :mrgreen: )

u slabijoj je formu u zadnje vrijeme Ibra :oops:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Biscione, galia95 i 1 gost.