AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 avg 2023, 00:04

Mislim da je Taremi najbliže Milanu od svih imena koja su se spominjala, ali nikad se ne zna.

Pioli na pitanje novinara o Krunicu, je rekao da Rade ostaje. Ali čisto sumnjam da su glavni ljudi Lyona došli na meč da bi podržali Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 avg 2023, 00:06

Ne bih se zalio ni da Benjamin Sesko dodje iz RBL, mislim da ce to biti odlican napadac. Samo sto je i on neiskusan i ne znam koliko bi pomogao u ovom trenutku.
Nama treba gotov proizvod, ali ako ce to biti Taremi, onda bih radije i Seska pa ga istepio uz Girouda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 avg 2023, 00:16

Romagnoli13 je napisao/la:
26 avg 2023, 23:38

Pulišić je ovdje od strane nekih opisan kao propali fudbaler i polovnjak. A lik kad je zdrav i fokusiran samo na fudbal je hladno uz Leao-a i Kvaru najbolje krilo u ligi.
23 jun 2023, 00:15

Ako je Pulišić opcija za krilu, pa bolje ostaviti Messiasa, makar je zdrav često. Onom liku treba uručiti penzionu knjižicu i plaćati invalidninu. Gotov igrač sa svojih 25 godina.
Jest vala bas :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 avg 2023, 00:24

milanist je napisao/la:
27 avg 2023, 00:16

Pulišić je ovdje od strane nekih opisan kao propali fudbaler i polovnjak. A lik kad je zdrav i fokusiran samo na fudbal je hladno uz Leao-a i Kvaru najbolje krilo u ligi.

Ako je Pulišić opcija za krilu, pa bolje ostaviti Messiasa, makar je zdrav često. Onom liku treba uručiti penzionu knjižicu i plaćati invalidninu. Gotov igrač sa svojih 25 godina.
Na sebe sam prvog i mislio ako ćeš iskreno. :mrgreen:

Tijjani 12.3km večeras. Opet najviše. Ne zaostaje ni Rade puno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 avg 2023, 00:32

Posteno :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Rosson3r

Post Postao/la Rosson3r » 27 avg 2023, 01:50

27 avg 2023, 00:24
milanist je napisao/la:

Na sebe sam prvog i mislio ako ćeš iskreno. :mrgreen:

Tijjani 12.3km večeras. Opet najviše. Ne zaostaje ni Rade puno.
Nije bas da rade ne zaostaje, obzirom na poziciju koju igra ovo je lose, pogledaj samo koliko je proveo trčeći, hodajući, i koliko u punom trku, Los je bio Rade mora puno vise kretnje puno vise da se otkriva i neko mu mora objasnit da slobodno moze dodat pas unaprijed da ne mora svaki unazad igraču metar od sebe, par kontri nam je u startu prekinuo na taj način.

slika

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 avg 2023, 08:12

milanist je napisao/la:

Sad je i na sebe prvog mislio, ali je eto napisao "neki su ovdje", umjesto "prvi ja sam govorio". Romova igra rijeci
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 avg 2023, 09:22

Pogba je znao :kafa:
Pogba je napisao/la:
30 jun 2022, 20:48
Pulisic apsolutno, gotivan igrač, fali mu mišića, ali inače na toj lijevoj strani bi bio idealan. Jos od BvB-a imam pik na njega.

Mada, gledajući zadnju sezonu, nije Allegriev tip igraca, on hoce kakvog ograničenog vojnika. Sezonu prije je blistao do one povrede, super talent.
2020 :salut:
slika

slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 avg 2023, 11:21

Beduin je napisao/la:
27 avg 2023, 08:12
Sad je i na sebe prvog mislio, ali je eto napisao "neki su ovdje", umjesto "prvi ja sam govorio". Romova igra rijeci
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
:mrgreen: Ma ko nas Rom, ali je raja, prizna kad pogrijesi, samo sto mu se to stalno desava :urnebes:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 avg 2023, 12:08

Origi je konačno pred odlazak kao i Sale, eto novca za Taremija ili koga su već Furlani i Moncada izabrali.

Ballo je i dalje misterija, ne igra a odbija ponude.

Colombo će u Monzu, sve upućuje na to.

Rade je isto neko ko bi mogao otići. Jer izaslanici Lyona nisu džaba sinoć bili na San Siru. A tu je i Fener također.

Bit će zanimljiva sljedeća 4 dana mercata.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 27 avg 2023, 12:33

27 avg 2023, 12:08
Origi je konačno pred odlazak kao i Sale, eto novca za Taremija ili koga su već Furlani i Moncada izabrali.

Rade je isto neko ko bi mogao otići. Jer izaslanici Lyona nisu džaba sinoć bili na San Siru. A tu je i Fener također.

Nece Krunic nigdje to je sinoc Pioli na presici potvrdio.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 avg 2023, 12:42

meepo je napisao/la:
27 avg 2023, 12:33
27 avg 2023, 12:08

Nece Krunic nigdje to je sinoc Pioli na presici potvrdio.
Ma brate Pioli je prije 2 dana govorio da neće doći novi napadač, a sinoć samo što nije javno priznao da će ipak biti noviteta na toj poziciji. Nisu ljudi džaba došli iz Francuske na San Siro. Sigurno nisu tu jer vole Milan. Nešto se dešava između Milana i Lyona, a pitanje je šta. Ima tu par zanimljivih imena u Lyonu koje bi mogle zanimati Milan. Ne mora značiti da je samo Rade u pitanju.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 27 avg 2023, 12:50

27 avg 2023, 12:42
Ma brate Pioli je prije 2 dana govorio da neće doći novi napadač, a sinoć samo što nije javno priznao da će ipak biti noviteta na toj poziciji. Nisu ljudi džaba došli iz Francuske na San Siro. Sigurno nisu tu jer vole Milan. Nešto se dešava između Milana i Lyona, a pitanje je šta. Ima tu par zanimljivih imena u Lyonu koje bi mogle zanimati Milan. Ne mora značiti da je samo Rade u pitanju.
Novi napadac okej, ali prevelik je rizik trenutno prodati Krunica i dovoditi zamjenu. Stizu utakmice protiv Rome i intera, hajde Roma manje vise nece biti problem ali uci protiv intera sa 100% promijenjenim veznim redom je bas ogroman rizik. Nije Krunic WC igrac ali isto tako nije ni taraba kako ga 80% Milanovih navijaca na drustvenim mrezama predstavlja.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 avg 2023, 13:21

meepo je napisao/la:
27 avg 2023, 12:50
27 avg 2023, 12:42
Novi napadac okej, ali prevelik je rizik trenutno prodati Krunica i dovoditi zamjenu. Stizu utakmice protiv Rome i intera, hajde Roma manje vise nece biti problem ali uci protiv intera sa 100% promijenjenim veznim redom je bas ogroman rizik. Nije Krunic WC igrac ali isto tako nije ni taraba kako ga 80% Milanovih navijaca na drustvenim mrezama predstavlja.
Čak i da Rade ostane, Milan treba još jednog veznog. Ne znam da li će doći neko, ali je potrebno. Pioli jednostavno ne računa na Adlija. A do povratka Bennacera ima još više od 2 mjeseca. I kud onda ako se Krunić povrijedi ili bude suspendovan? Napadač i vezni, to je idealan završetak mercata.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 avg 2023, 15:39

Ne znam koji ce nam klinac vise veznih kad ih imamo dovoljno, ovo sad sto imamo do januara je sasvim dovoljno, tad se Benaser vraca i opet si jaci za njega

9-ka treba jer Olivier ne moze sam , a Okafor nije taj sto ce ga mijenjati

Sinoc nisam bio u mogucnosti u livu odgledati tekmu pa pogledah sad reprizu bez da znam rezultat. Dobro su odigrali grizemo i trazimo go svaki napad, ima par novina kod kretanja igraca, Calabria dosta sa beka ulazi u sredinu i tako otvara prostor Pulisicu, RLC je meni sinoc bio top, i da moram reci da je i Tomori sinoc odigrao napokon dobru tekmu bez nekih ispada

I vidim da Rom proziva strucnjake ovdje, a on najvise govorio da je Pulisic propali fudbaler, kakav lik

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 avg 2023, 16:10

Osim tih par noviteta u igri koji su zasad donijeli dobar napredak i neke nove mogućnosti na terenu, ono što mi se najviše sviđa je to što se uopšte ne osjeti toliko novih igrača u rosteru. Baš su dobro kliknuli, pogotovo Pulišić i Tijjani koji već sad pokazuju takvu hemiju sa suigračima kao da su tu već 102 utakmice, a ne tek 2.

I onda u nastavku uvedeš svježe noge poput Okafora, Čakija ili Musaha, drastična razlika i širina na klupi u odnosu na prošlu sezonu.

Zasad izgleda zadovoljavajuće, ali vidjet ćemo kroz neko vrijeme kad (ako) protivnici pročitaju ove nove fore sa ulogom Thea i Calabrije i novu formaciju. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 avg 2023, 17:38

Tek su dvije utakmice prošle. Dobro su odrađene, ali tek onaj najteži dio prvog dijela sezone počinje od petka. Ići meč po meč i nadati se najboljem. Ja najbolja izdanja ove ekipe očekujem za 7-8 sedmica, jer mislim da će tek tad na pravi način sve da "legne". Kako novi igrači tako i nove ideje Piolija. Naravno, može to i sve ranije da se desi, što bih i volio. Ali nekako je prirodnije da to ipak bude par sedmica.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 27 avg 2023, 18:30

ronaldo99 je napisao/la:
27 avg 2023, 15:39
Ne znam koji ce nam klinac vise veznih kad ih imamo dovoljno, ovo sad sto imamo do januara je sasvim dovoljno, tad se Benaser vraca i opet si jaci za njega
Nemas cistog defanzivnog veznog osim Pobege. Krunica ne treba tu racunati jer je univerzalac. Potreban je igrac slicnog profila kao Partey, Kessie itd da bi to jos bolje izgledalo ovako je odbrana na vjetrometini. Naravno prve dvije utakmice su bile protiv slabijih po kvaliteti protivnika ali kad se bude igralo protiv ovih jacih u Italiji i Europi to ce doci do izrazaja i onda ce se napadati Thiaw, Tomori itd.

Milan je sad ofanzivno jaci , ali isto tako i defanzivno slabiji jer Pulisic je slican tip igraca kao Leao i defanziva mu je mnogo losiji dio igre i to je razlog vise sto je potreban jak defanzivni vezni.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 avg 2023, 18:44

meepo je napisao/la:
27 avg 2023, 18:30
ronaldo99 je napisao/la:
27 avg 2023, 15:39
Nemas cistog defanzivnog veznog osim Pobege. Krunica ne treba tu racunati jer je univerzalac. Potreban je igrac slicnog profila kao Partey, Kessie itd da bi to jos bolje izgledalo ovako je odbrana na vjetrometini. Naravno prve dvije utakmice su bile protiv slabijih po kvaliteti protivnika ali kad se bude igralo protiv ovih jacih u Italiji i Europi to ce doci do izrazaja i onda ce se napadati Thiaw, Tomori itd.

Milan je sad ofanzivno jaci , ali isto tako i defanzivno slabiji jer Pulisic je slican tip igraca kao Leao i defanziva mu je mnogo losiji dio igre i to je razlog vise sto je potreban jak defanzivni vezni.

Kad bude Benaser spreman ili ce on ili RLC igrati 6-cu, a iskreno Rade igra odlicno tu poziciju, samo sto mi previse kenjamo svi po njemu a decko ke vise nego dobar i odlicno odradjuje taj dio posla

Dovesti jos jednu 9-ku i prodati ove sto ne racunas na njih i mi smo itekako dobili i na kvaliteti i sirini u odnosu na proslu sezonu

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 avg 2023, 19:22

Torino i Bologna su nagazne mine koje nisu imale dvije šanse protiv Milana. Tako da dva meča odrađena ekstra.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.