Admir_Sa je napisao/la:Ovaj Dimitrov ako prodje ev glave
prvi mi par na tiketu ,i odma padam na njemu yebem mu mater ,a ko fol neki veliki talenat prvi nositelj nemože Becku ništa

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Admir_Sa je napisao/la:Ovaj Dimitrov ako prodje ev glave
Nisam ga gledo ni jednom do sad ,ali po ovome što vidim nikakav je on igrač ,on ako bude ikad u top 10 ja ću pojesti svoju diplomuAdmir_Sa je napisao/la:Pa frajer nishta drugo ne zna osim bekend slajs![]()
Odkud danas nemaš nikakvog tiketa? Taj mi nije loš, ali nešto me strah igrati Tottenham - MIlan ps1...ŽMonolog je napisao/la:Oba para lige prvaka sam igr'o PS1(oba daju gol). Dod'o sam Caju Laboral i zamastio tiketić pozamašnom uplatom. Inače, dugo mi ponuda nije bila odvratnija nego danas.![]()
Sretno svima.
E pa brate, onda si trebao ''malo'' rizikovati k'o ja, pa bi vidio kako se kvota od 3.20 lako pogadaAdmir_Sa je napisao/la:Ovaj Basic Mirza je za Dimitrova Federer
Ma rek'o sam ti da se kloniš Miami-a. Ljudi su katastrofa, ne'a potrebe na njih igrat' dok kvota ne bude oko dvojke.mandraX je napisao/la:Monolog, loše ono sinoć prođe, NBA...fuj koliko se zavaLih![]()
Stvarno jesu, fuj...LBJ 31p, Wade 38p ... pa šta ovi ostali rade?Monolog je napisao/la:Ma rek'o sam ti da se kloniš Miami-a. Ljudi su katastrofa, ne'a potrebe na njih igrat' dok kvota ne bude oko dvojke.mandraX je napisao/la:Monolog, loše ono sinoć prođe, NBA...fuj koliko se zavaLih![]()
Mirza vodi u trecem setu 4-1, dva brejka prednosti ima. Amer igra mensecini kad ovaj zavrsiSanchez_8 je napisao/la:Kad igraju Besic i ovaj Delic po ovom vremenu na rezultatima Basic je trebao zavrsiti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.