Visoko. Zerdelija i tikva. Pita od tikve - tikvenica.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Visoko. Zerdelija i tikva. Pita od tikve - tikvenica.
Kad je u kombinaciji s argetom zovu ga dzenetska blagodat
Ja ih isto tako zovem. Pita od bunde ili bundevara
Cvijet
Sunce,ružakraljttbvb je napisao/la: ↑26 avg 2023, 21:30Cvijet
Zvijezda
Inace neki ljudi u Jablanici za hljeb kažu "panja".
Dok u Travniku kažu "čvrka" za broj četiri.
Čim neko spomene kljukusu, ovo mi odmah padne na pametKupim ja neku kucu a prve komsije mi bili covjek i zena iz krajine. Samo nas ograda dijelila. Zena bila malo seljanka ali bomba ko dzeniferka lopezDolazim ja tako jednom kuci kad kona me zove i kaze hajd KLJUKUSE komsija, evo je vrila (vrela-vruca). Volis li ti to kaze? A ja se izgubio, jer nikad do tada nisam cuo za tu rijec-kljukusa, kontam zove me da je yebem. Reko garant ona tako tepa svojoj picki
Reko volim kono, eto me za 5 minuta. Haj kaze, vaku jos nisi probo.
Trcim ja pod tus, okliznem se i razbijem se ko ckapi, ali ne hajem, reko sad cu guzit.
Ja do kone, kad mi njen muz otvori vrata. Ispuha se meni cuna ko dusica. Kaze on hajde komso cekamo te, jos je vruca
Ja se izgubio ko abdest, idem za frajerom a kontam sta se desava, reko mozda hoce hajvan da je zajedno guzimo
Kad vidim postavljen sto i tepsija sa KLJUKUSOM. Evo je kaze, nasa krajiska, hajd bujrum.
![]()
I tako ja pojedem pola tepsije kljukuse i odem kuci drqati![]()
![]()
![]()
Ja mislim da je ovo od osobe do osobe,nema veze odakle si
Pa nije lahko bjezati cijeli zivot, valjda je pita dobra bila.BiftekSaKorpe je napisao/la: ↑26 avg 2023, 19:2792' otisao sa mamom u Hrv, 93' neko primirje lafo i vratimo se, tetka za docek pravila pitu sa rizom i pola zelene paprike, nikad zaboravit necu![]()
nakon 7 dana zapucalo, bjezi nazad do 97'![]()
Nista ta depresija buraz, samo udri, a pobijedio ti Zeljo...valjda
Mozedenimb je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:38Nista ta depresija buraz, samo udri, a pobijedio ti Zeljo...valjda![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=TC7tjGJ ... l=KmMusic1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.