AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako ga ne mazne Fener, iz Lyona predstavnici će biti u Milanu navodno da ga odvedu tamo. Izgleda da će oni ići u svakom slučaju. Nebitno ko, samo nek ga nose BRE!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Danas najviše najava o odlasku Krunića i dolasku Taremija. Dva odvojena posla ali mogla bi odrediti sudbinu Milana tokom sezone.
Rade ako ode, Milan mora naći i zamjenu za njega. A vjerujem da imaju već nekog dogovorenog.
Rade ako ode, Milan mora naći i zamjenu za njega. A vjerujem da imaju već nekog dogovorenog.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa bgm nije mala razlika u parama preko 2M po sezoni pa ti vidi. U Milanu ima koliko 1.2 ako se ne varam ovi daju preko 3 hehRaonffa je napisao/la: ↑26 avg 2023, 16:41Ne vjerujem ja da će ga prodati, premalo je vremena da se nađe zamjena. A i Pioli ga baš gotivi, siguran sam da ne bi bio sretan da mu prodaju Krunića![]()
A ne znam ni šta Krunić misli o tom transferu, čovjek legitimni prvotimac Milana koji će klinac u Feneru. Okej, veća plata pretpostavljam al' ne može ni to biti neka velika razlika, ne ide mi u glavu da bi zbog par miliona završio sa ozbiljnim nogometom![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Sa dovođenjem Taremija za godinu najviše dvije opet nas čeka ista stvar kad moramo tražiti boljeg i mlađeg napadača.
- Beduin
- Kontakt:
A ovog se neces moci rijesiti kao sad Origija, ili ranije Samua i slicnih.celikmilan je napisao/la: ↑26 avg 2023, 17:50Sa dovođenjem Taremija za godinu najviše dvije opet nas čeka ista stvar kad moramo tražiti boljeg i mlađeg napadača.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neka odradi dvije sezone upola ko u Portu i dosta od njega. Svakako će doći neko mlađi vjerovatno već sljedeće ljeto. Ali otom potom.celikmilan je napisao/la: ↑26 avg 2023, 17:50Sa dovođenjem Taremija za godinu najviše dvije opet nas čeka ista stvar kad moramo tražiti boljeg i mlađeg napadača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Manji pritisak, ista ili veca plata, manje utakmica itd, a realno on ce iz Milana ici za par sezona , ako ne i iduce, a transferom u Tursku bi se rijesio dugorocno barem narednih 5-6 godina.Raonffa je napisao/la: ↑26 avg 2023, 16:41Ne vjerujem ja da će ga prodati, premalo je vremena da se nađe zamjena. A i Pioli ga baš gotivi, siguran sam da ne bi bio sretan da mu prodaju Krunića![]()
A ne znam ni šta Krunić misli o tom transferu, čovjek legitimni prvotimac Milana koji će klinac u Feneru. Okej, veća plata pretpostavljam al' ne može ni to biti neka velika razlika, ne ide mi u glavu da bi zbog par miliona završio sa ozbiljnim nogometom![]()
Kad tako gledaš, ima smisla. Nije mu velika plata u Milanu ali eto ja sve nešto računam na taj takmičarski duh ali slabo to ima kod fudbalera iz BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Hajde momci, idemo ponta tri boda. FM 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Prva domaća,idemo po nove 3 bobe
Forza Milan!!
Forza Milan!!
Idemo momci po novu pobjedu abd 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Leao nakon fudbala moze komotno probati umjetnicko klizanje
Mogla bi se napraviti kompilacija od 15-ak minuta s njegovim klizanjem u zadnjih par sezona. 

Pulisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Ko zna zna, nema potrebe prolaziti neke pripreme, godinu prilagodjavanja na ligu i slicno

Ko zna zna, nema potrebe prolaziti neke pripreme, godinu prilagodjavanja na ligu i slicno

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 26 avg 2023, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pulišić
Gol u pravo vrijeme, bravo momci!

Gol u pravo vrijeme, bravo momci!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bravo momci,ove je uvijek teeko naceti
Puli 2/2
Kako dobra i tečna akcija kod gola. Djeluju sigurno, smireno... Bilo je bitno samo ove levate probiti. Vamos!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.