La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

eurofighter typhoon
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la eurofighter typhoon » 08 mar 2011, 15:43

Andres je napisao/la:Kume pucaj se u koljena....
Poredis Ovaj Real sa Bayernom i cak sta vise govoris da je Bayern jaci...
Ja Real mrzim ,ali je Real ko zemlja jak, imaju strasne igrace, uigrani su , i imaju sigurno najboljeg trenera...Real ce L<on raznjet u uzvratu...
Bayern jeste dobio na Meaci Inter...Ali kakav Inter, iako su ovako jadna ekipa trenutno , Inter je bolji od Bayerna i idalje imaju sanse....Jer kad im neke ššđ ekipe zabiju 3 gola kuci , inter moze i 5....No eto, mislim poredis Bundes sa Primerom, je suludo, jer prosjecna ekipa iz Primere tipa Seville ili Bilbaoa bi bila dominantna...Kad jedna Borussija koja je daleko ispred svih i igra najbolje i **** i Bayern i osale kvazi klubove onda ne vidim sto to ne bi Sevilla uradila koja je kvalitetnija ekipa id svake u BL , mnogo iskusnija ... A eto koliko je Borussija jaka , nisu mogli grupu EL proci...
Bayern ej po meni smjesna ekipa koju svaka iole jaca ekipa ne da moze pobjediti nego pregaziti...
A da ste Inter prosli vjeruj mi niste!!!!

Real je za Bayern druga planeta, a Barca je druga galaksija !!!
Po cemu je real jak ko zemlja- kazes uigrani-buhhahaah
real igra dobro al ima brdo prostora da se uigrava(neiskusni,prva sezona u ovom sastavu) i vjeruj mi mogu oni to mnogo bolje i da se ozil i dimaria jos bolje sporazume sa ronaldom i benzemom i nemoj da te previse zavaravaju utakmice u primeri jer onakva ekipa da se uigra vjerujem da bi lion pusio 3 na gerlandu(sjeti se bayerna)....
real je najperspektivnija ekipa u evropi ali jos nisu medju top 3 jer nemaju potrebnu rutinu,iskustvo....
koliko god recimo chelsea bude los ove sezone opet bi izbacio reala upravo zato sto je chelsea jedna rutinska ekipa
Da ponovim:nemoj da te zavara realova forma u primeri zato sto su oni(uz barcu) uglavnom uvijek dominantni(2007,2008,2009,2010)i do sada su sve njihove dobre statistike padale u vodu kada dodju u LP,,,,,zato apsurd je govoriti i da je real jaci od bayerna jer realno osim statistika real ni po kojoj osnovi nije jaci od bayerna i nakon niza godina,izvolite,neka prodje u polufinale(trenutno gotovo nemoguce)pa ce mo da popricamo o njihovoj jacini
Trebam neki dokaz da su to ponovo pravi galaktikosi a ne lose kopije kao u nekom proslim godinama(i samo nemoj da kazes da imaju najbolje igrace jer i ja to znam al bez timanisu nist..
Na dobrom su putu da formiraju tim(ali jos nisu ostvarili) i opet budu u vrhu evrope gdje i pripadaju
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 08 mar 2011, 16:20

Jel ovaj typhon, spamer opet napada lige ,ma nista neobicno prvo Seria A ,sad Primera ,sljedeci je Premiership ,treba obavijestit ljude da se pripreme .. :lol: ,ma eno ti skotska liga pa njima dosaduj covjece :lol: ..A kako lik rasuduje ,bez argumenata ,svojim cvrstim stavovima donosi odluke o najboljim timovima ,argumenta nigdje ,ne zna da je real 2 god .. favorit lige prvaka ispred barce ,sto je malo cudno ,al istinito .,al eto i on naravno poredi sve to sa svojim Bayernom ,kojem je odbrana veleža konkurent :lol: ,hoce kupit stilica :D :D iz nase lige,i jos neke ,trbojica ,ramica. .. :lol: ,da pokusaju zaustavit sahina i drustvo ...jer pranjic i breno ne uspjevaju :twisted:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 08 mar 2011, 17:12

warden je napisao/la:Jel ovaj typhon, spamer opet napada lige ,ma nista neobicno prvo Seria A ,sad Primera ,sljedeci je Premiership ,treba obavijestit ljude da se pripreme .. :lol: ,ma eno ti skotska liga pa njima dosaduj covjece :lol: ..A kako lik rasuduje ,bez argumenata ,svojim cvrstim stavovima donosi odluke o najboljim timovima ,argumenta nigdje ,ne zna da je real 2 god .. favorit lige prvaka ispred barce ,sto je malo cudno ,al istinito .,al eto i on naravno poredi sve to sa svojim Bayernom ,kojem je odbrana veleža konkurent :lol: ,hoce kupit stilica :D :D iz nase lige,i jos neke ,trbojica ,ramica. .. :lol: ,da pokusaju zaustavit sahina i drustvo ...jer pranjic i breno ne uspjevaju :twisted:
Joj wardene oko moje pa ti sam sbe kopas...prvo pogledaj moj prvi post u vezi primere na ovu temu i vidjet ces da sam napisao cistu kritiku koja uopste nije znacila nikakav napad ili omalovazavanje primere.....Pazi sad, dobro vidi sta si napisao""kako lik rasuduje ,bez argumenata ,svojim cvrstim stavovima donosi odluke o najboljim timovima ,argumenta nigdje ,ne zna da je real 2 god .. favorit lige prvaka ispred barce ,sto je malo cudno ,al istinito .,al eto i on naravno poredi ""
prvo mislio sam da ti je jasno da kad real nebi jos 5 god. prosao u 4 finale opet bi ga ljudi svrstavali u favorite sto zbog njegove velicine sto zbog njegove dominacije u primeri(uz barcu)- znaci po argumentima real je uvijek u TOP5
a glavni argument je po svima primera---jer LP nije njihov argument...... :lol:
Apsurdno je da je real bio veci favorit od barce a samim tim i svih ostalih u LP i ne znam gdje si taj podatak nasao sto odmah vidim da je to tvoja nestrucna konstatacija jer su sve kladionice ubjedljivo najvece sanse davale barci....al eto ti tvojih argumenata.. :roll:
Al eto zbog takvih kao ti je real opet favorit,,,,al pazi--ja ne kazem da real ne igra veoma dobro nego zbog losih ranijih iskustava(a njih je previse) svako stavljanje reala u kontekst favorita za osvajanje titule LP je cista blamaza....a ako cak ponovo ne uspije proci Lyona to je pak blamaza nad svim blamazama.....
Ali ako ja ne budem upravu to nije nikakav blaam nego naravno misljenje svakog razumnog bica...
Zato jjedino u vezi realsvaka spekulacija o TOP 3 u evropi ili osvajanje LP je suvisna mada
razumno je da se realovi navijaci nadaju...a nije nemoguce da daleko doguraju u LP a ako se to slucajno desi moj stav prema realu nece biti neobjektivan ili nepromisljen ,,,a ako bude suprotno tvoj ce stav da bude amaterski i ponovo nedokazan sto je kao sto sam reakao veliki blaam.....
Al kad si vec i za bayern zakacio da je taj isti bayern dobio intera na Meaci i mozes mislit kakav je inter u odnosu na bayern....-----Bayern mozda gubi od Hanovera,Schalke ili Borusije al bayen takav slab dobije intera.....i mislim da ti onda nemas pravo nista govoriti o bayernovoj igri :mrgreen: :mrgreen:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 mar 2011, 18:29

Elche fino napreduje sada su samo 1 bod od pozicija koje vode u playoff 8-) Mucho Elxe !!!!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 08 mar 2011, 20:39

eurofighter typhoon je napisao/la:
warden je napisao/la:Jel ovaj typhon, spamer opet napada lige ,ma nista neobicno prvo Seria A ,sad Primera ,sljedeci je Premiership ,treba obavijestit ljude da se pripreme .. :lol: ,ma eno ti skotska liga pa njima dosaduj covjece :lol: ..A kako lik rasuduje ,bez argumenata ,svojim cvrstim stavovima donosi odluke o najboljim timovima ,argumenta nigdje ,ne zna da je real 2 god .. favorit lige prvaka ispred barce ,sto je malo cudno ,al istinito .,al eto i on naravno poredi sve to sa svojim Bayernom ,kojem je odbrana veleža konkurent :lol: ,hoce kupit stilica :D :D iz nase lige,i jos neke ,trbojica ,ramica. .. :lol: ,da pokusaju zaustavit sahina i drustvo ...jer pranjic i breno ne uspjevaju :twisted:
Joj wardene oko moje pa ti sam sbe kopas...prvo pogledaj moj prvi post u vezi primere na ovu temu i vidjet ces da sam napisao cistu kritiku koja uopste nije znacila nikakav napad ili omalovazavanje primere.....Pazi sad, dobro vidi sta si napisao""kako lik rasuduje ,bez argumenata ,svojim cvrstim stavovima donosi odluke o najboljim timovima ,argumenta nigdje ,ne zna da je real 2 god .. favorit lige prvaka ispred barce ,sto je malo cudno ,al istinito .,al eto i on naravno poredi ""
prvo mislio sam da ti je jasno da kad real nebi jos 5 god. prosao u 4 finale opet bi ga ljudi svrstavali u favorite sto zbog njegove velicine sto zbog njegove dominacije u primeri(uz barcu)- znaci po argumentima real je uvijek u TOP5
a glavni argument je po svima primera---jer LP nije njihov argument...... :lol:
Apsurdno je da je real bio veci favorit od barce a samim tim i svih ostalih u LP i ne znam gdje si taj podatak nasao sto odmah vidim da je to tvoja nestrucna konstatacija jer su sve kladionice ubjedljivo najvece sanse davale barci....al eto ti tvojih argumenata.. :roll:
Al eto zbog takvih kao ti je real opet favorit,,,,al pazi--ja ne kazem da real ne igra veoma dobro nego zbog losih ranijih iskustava(a njih je previse) svako stavljanje reala u kontekst favorita za osvajanje titule LP je cista blamaza....a ako cak ponovo ne uspije proci Lyona to je pak blamaza nad svim blamazama.....
Ali ako ja ne budem upravu to nije nikakav blaam nego naravno misljenje svakog razumnog bica...
Zato jjedino u vezi realsvaka spekulacija o TOP 3 u evropi ili osvajanje LP je suvisna mada
razumno je da se realovi navijaci nadaju...a nije nemoguce da daleko doguraju u LP a ako se to slucajno desi moj stav prema realu nece biti neobjektivan ili nepromisljen ,,,a ako bude suprotno tvoj ce stav da bude amaterski i ponovo nedokazan sto je kao sto sam reakao veliki blaam.....
Al kad si vec i za bayern zakacio da je taj isti bayern dobio intera na Meaci i mozes mislit kakav je inter u odnosu na bayern....-----Bayern mozda gubi od Hanovera,Schalke ili Borusije al bayen takav slab dobije intera.....i mislim da ti onda nemas pravo nista govoriti o bayernovoj igri :mrgreen: :mrgreen:
Aha ,znaci moj izvor nije tacan ,pa jaro nije ti to kladionica derby ,to ti je procjena strucnjaka ,real je dobio 2,50 ,a barca 2,73, (tako nesto ),da ti objasnim sto je vece gore je ...znaci nije moj argument -jer argumnet mora bit potkrepljen dokazima ,to bi onda bio moj stav (imas valjda demokratiju i sociologiju u skoli ) ,ovo je argument strucnjaka i znaci da se moze koristiti kao dokaz ,a i ja sam sam izjavio da sam iznenaden da ne citas slovo po slovo mozda bi i uocio ;) ,a vidis opet ti sa svojim misljenjima ne argumnetima o poziciji reala ...nadi nesto na gola,com pa se vrati .. :lol: :lol: ,ovo sto ti govoris o odnosima npr.. inter=hanover=bayern..to se zove triologija ,da pojasnim ,toga nema u fudbalu ,ovdje vlada jedno drugo pravilo :lopta je okrugla .... ,ako cemo gledat triologiju ..onda je italijanska liga jaca i od spanske i od engleske .zasto?? prosle sezone inter _chelsea 3:1 ukupno ,chelsea prvi u engleskoj ligi = inter pobjedio i jaci od cijele engleske lige ,barca =inter 2:3 ,barca prva u primeri ,inter jaci od cijele primere ,sto naravno nije tako .....nekada se posreci (iskreno bayernu se posrecilo protiv intera al necemo o tome )..al to ako je inter pobjedio barcu ,jer to znacilo da je bolji od Barce ..oool ne ,i ja to priznajem ,inter jest prvak svijeta ,al ipak se vise govori o barci .. i njenim igracima od interovih prvenaca .. :)
IO SONO INTERISTA

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 08 mar 2011, 23:20

De ti fino postavi ovdje svoje argumente(ja sam iznio 100% tacan stav jer su argumenti uvijek na realovoj strani) zasto je real u top 3 i da vidim koji su to "strucnjaci" dali prednost realu u odnosu na barcu(a barca jos dobila el classico)
Ma koji su to strucnjaci???'......
Pusti Inter i Bayern ---ima za to druga tema na forumu
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 03:00

eurofighter typhoon je napisao/la:De ti fino postavi ovdje svoje argumente(ja sam iznio 100% tacan stav jer su argumenti uvijek na realovoj strani) zasto je real u top 3 i da vidim koji su to "strucnjaci" dali prednost realu u odnosu na barcu(a barca jos dobila el classico)
Real nije prvi favorit i ovaj lik je fulio ali je bio drugi favorit po kladarama.....

Inace : Barcelona je daleko najveci favorit koji je sam u vrhu, jer Realno gledavsi niko ne zeli grati sa njima , mos ti meni sad rec volio bi da Bayern igra, ali svjestan si da bi tu bilo malo toga sto bi Bayern odigrao ili pak vidio loptu....No eto to cu pustiti tebi....
Real je jaca ekipa od Bayern plus imaju stucnjaka za LP na klupi,,, ja kao navijac Barce ne bi Real npr: u 4 finalu....

Real na svakoj poziciji ima makar za klasu boljeg igraca od Bayerna , na nekim i po 3 kalse boljeg igraca...
Inter jeste dobili , niste prosli jos....
Ovaj Inter je jedno 3/4 slabija ekipa nego prosle godine...
Imali ste jadnu grupu , a pravi ispit dozivjet cete ako prodjete u 4 finale..Osima ako ne naletite na neku nafaku pa izvucete Shakhtar ili neke lijeve..Ne smatram njih losim ekipama, medjutim nisu zreli..Neko zreliji ubio bi boga u vama i sam si svjestan toga...
Al eto vidjet cemo ko ce igrati finale i ko ce dici trofej na Wembleyu

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 05:57

Ma naravno da bi baraca bila veci favorit i gotovo sigurno bi prosla bayerna jer su bolja ekaipa,,,a i bayern im nekih problema....
Koliko god da real ima jacu ekipu tesko ga je svrstati za favorita jer 7 god nisu nista ucinili a i sada ce tesko(treba im neko vrijeme s ovom podmladjenom ekipom).....Real ima bolje igrace po pozicijama(osim robbrnove i lahmove poz.)al to mi ne znaci puno jer je real uvijek imao jaku ekipu(al opet prima 5 redovno)
A ako si gledao utakmicu protiv intera mogao si da vidis da bayern bez obzira na problrme u ekipi ipak moze da dobro odigra(1 ili 2 tekme)....To je čar LP... Nikad neznas kako ce ko odigrati bez obzira na formu u domacoj Ligi..
Slazem se da je inter 3/4 slabiji nego prosle godine...i svakako imaju dobre izglede za prolaz....ali mislim da bayern nece ovo prokockati a i igraci su motivirani a i ako ispanemo iz LP ja nece me biti stid jer je inter medju top3 u evropi
Cak smatram da bi opet barcu pobijedili....Al necu puno da spekuliram o tome jer prvo da prodju bayerna pa ce mo onda......ili mozda ne :lol:
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 11:35

eurofighter typhoon je napisao/la:Ma naravno da bi baraca bila veci favorit i gotovo sigurno bi prosla bayerna jer su bolja ekaipa,,,a i bayern im nekih problema....
Koliko god da real ima jacu ekipu tesko ga je svrstati za favorita jer 7 god nisu nista ucinili a i sada ce tesko(treba im neko vrijeme s ovom podmladjenom ekipom).....Real ima bolje igrace po pozicijama(osim robbrnove i lahmove poz.)al to mi ne znaci puno jer je real uvijek imao jaku ekipu(al opet prima 5 redovno)
A ako si gledao utakmicu protiv intera mogao si da vidis da bayern bez obzira na problrme u ekipi ipak moze da dobro odigra(1 ili 2 tekme)....To je čar LP... Nikad neznas kako ce ko odigrati bez obzira na formu u domacoj Ligi..
Slazem se da je inter 3/4 slabiji nego prosle godine...i svakako imaju dobre izglede za prolaz....ali mislim da bayern nece ovo prokockati a i igraci su motivirani a i ako ispanemo iz LP ja nece me biti stid jer je inter medju top3 u evropi
Cak smatram da bi opet barcu pobijedili....Al necu puno da spekuliram o tome jer prvo da prodju bayerna pa ce mo onda......ili mozda ne :lol:
Robbenova pozicija je pozicija koju igra i Rnaldo tako da ste i tu slabiji...Realno je da je Lahm bolji od Ramosa i tu se slazem ;)
Iskreno ja mrzim Inter. Mrzim Taliane , i volio bi da Bayern prodje....Ali cigani su oni i znaju se izvuci kad im god zatreba...Bice zanimljivo ;)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 mar 2011, 14:04

eurofighter typhoon je napisao/la:De ti fino postavi ovdje svoje argumente(ja sam iznio 100% tacan stav jer su argumenti uvijek na realovoj strani) zasto je real u top 3 i da vidim koji su to "strucnjaci" dali prednost realu u odnosu na barcu(a barca jos dobila el classico)
pRVO hajde nadi moj post u kome ja kazem da je medu top 3 i nalijepi ga ,ja to ni na jednom mjestu nisam spomenuo,ovo oko argumenata to je bilo na pocetku ove i prosle sezone ,tako da je to tesko za pronaci ...danas smo mi to rijesili ;) ,a ne vidim razolog da bi izmisljao uostalom pogledaj moj avatar i uvjeri se ciji sam fan ..real je za mene jedna neutralna ekipa o kojoj sam ja obajvio one argumente ,procitaj ponovo post pa se sam uvjeri da sam i ja zacuden sto su ispred Barce...ali ponovljam ti ponovo i ako smo to danas rijesili ..da drugi znaju o cemu se radi i da to nije derby -kvota ,nego ocjena strucnjaka ,kakvi strucnajka ,ko su oni ,ja to neznam,i to mene ne intersesuje ,dovoljno je da su STRUCNE osobe i da se njihovo misljene uzima kao argument(dokaz ),,za razlku od tebe koji kazes "JA SAM IZNIO SVOJ STAV " ovo sve govori ,ubuduce pazi sta pises .... :D
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 mar 2011, 14:10

Andres je napisao/la:
Real nije prvi favorit i ovaj lik je fulio ali je bio drugi favorit po kladarama.....

Inace : Barcelona je daleko najveci favorit koji je sam u vrhu, jer Realno gledavsi niko ne zeli grati sa njima , mos ti meni sad rec volio bi da Bayern igra, ali svjestan si da bi tu bilo malo toga sto bi Bayern odigrao ili pak vidio loptu....No eto to cu pustiti tebi....
Real je jaca ekipa od Bayern plus imaju stucnjaka za LP na klupi,,, ja kao navijac Barce ne bi Real npr: u 4 finalu....

Real na svakoj poziciji ima makar za klasu boljeg igraca od Bayerna , na nekim i po 3 kalse boljeg igraca...
Inter jeste dobili , niste prosli jos....
Ovaj Inter je jedno 3/4 slabija ekipa nego prosle godine...
Imali ste jadnu grupu , a pravi ispit dozivjet cete ako prodjete u 4 finale..Osima ako ne naletite na neku nafaku pa izvucete Shakhtar ili neke lijeve..Ne smatram njih losim ekipama, medjutim nisu zreli..Neko zreliji ubio bi boga u vama i sam si svjestan toga...
Al eto vidjet cemo ko ce igrati finale i ko ce dici trofej na Wembleyu
Halo decko ,ne kladionica ,..nego ocjena strucnjaka ..nemoj da moram ponovo tipkat nadi moje postove i citaj ,ja sam se iznenadio sto su ispred Barce ,ja 6 puta vise volim barcu od reala ,i oni su mnogo jaci ,ja sam samo dostavio jedan argumnet ...a to nije KVOTA nego OCJENA .....procitaj postove ,pa ponovo naleti :) :)
IO SONO INTERISTA

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 14:12

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisi pratio temu od pocetka al nema veze,,nece mo se vise raspravljat,,,,,,dosadilo mi je a vjerujem i tebi :| :|
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 14:19

warden - daj mi taj podatak banovacu se sa ovog Foruma....
Nema niakve logike da Real bude ispred Barce, ali znaci nikakve...Nema logike da budu u prva 3 a kamoli ispred Barce, koja je logicno uvjek daleko najveci favorit za pobjedu u svakoj utakmici, za svaki torfej i za sve sto se moze uzeti...
Ali eto nesto si se pojebo, no nebitno....
Vise manje , nevazan podatak

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 mar 2011, 14:49

eurofighter typhoon je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisi pratio temu od pocetka al nema veze,,nece mo se vise raspravljat,,,,,,dosadilo mi je a vjerujem i tebi :| :|
Meni nije ,al jest tebi nestalo argumenata.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 mar 2011, 14:52

Andres je napisao/la:warden - daj mi taj podatak banovacu se sa ovog Foruma....
Nema niakve logike da Real bude ispred Barce, ali znaci nikakve...Nema logike da budu u prva 3 a kamoli ispred Barce, koja je logicno uvjek daleko najveci favorit za pobjedu u svakoj utakmici, za svaki torfej i za sve sto se moze uzeti...
Ali eto nesto si se pojebo, no nebitno....
Vise manje , nevazan podatak
Ma ne, mislim ja i typhon se poznajemo pa smo malo ovako razmjenili misljena , to i nije bas nesto bitan podatak sto ti kazes statistika je statistika ,al ovaj ne znam sad tacno gjde sam nasao taj podatak to je bilo na pocetku sezone tako da... i ja sam se iznenadio ,ali tako je pisalo .. sta cu ja sad :cry: :cry: :cry:
IO SONO INTERISTA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 mar 2011, 14:56

warden je napisao/la:real je dobio 2,50 ,a barca 2,73

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 15:02

pa sigurno....
Der "TITAN"
Der "KAISER"

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 mar 2011, 16:15

Raul_64 je napisao/la:
warden je napisao/la:real je dobio 2,50 ,a barca 2,73

slika
Hoces samar raul .. :D
IO SONO INTERISTA

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 mar 2011, 20:02

[youtube][/youtube]
Spanska YNWA, samo sto je ovo unikat... prelijepa himna.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 10 mar 2011, 20:59

To je taj Nilmar...kad je Pep tražio da se dovede još dok je igrao u brazilskom Internacionalu, Txiki: neka imamo i boljeg talenta u Kierisonu :evil: :x :x :oops: :oops: yebo li ga Kierison :twisted: :twisted:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 11 gostiju.