FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Saurman
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Saurman » 09 mar 2011, 12:50

amell je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Vas mali politicki klub klubove iz Premiershipa moze proci samo pomocu sudija i to se jos jednom obistinilo, besramna kradja u reziji uefe jednog dana kad dodju drugi ljudi u uefu ucesnici ovih kriminalnih kradja na stetu Arsenala i ostalih Engleskih klubova bice zatvoreni i kaznjeni kao sto je Juventus to bio.

Fools!
slika

Sudija je kriv sto retardi iz Arsenala ne mogu osutati na gol :lol:
arsenalu nije bio cilj da suta po golu neznalico,oni su dosli da odbrane prednost i eventualno postignu 1 gol,sto su i uspjeli ali nakon toga sudija i uefa stupaju na scenu,mani se te glupe price o posjedu lopte i jalovim sutevima na gol,kakve koristi od toga bi vi sinoc imali da vam lopovi nisu pomogli,a ko ce kome ko lopov lopovu 8-) :twisted:
Prosipa bisere ko veliki.. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 mar 2011, 12:52

hahaha neka on iz analizira a i vi smradaloncici koliko ste sansi napravili kad su snage bile izjednacene? Kad to uradite i vidite da ste iz nikakve sanse zabili sretan prvi gol a mi se ponovo vratili onda mozete da se javite i pricate o nekakvoj statistici, jer i Newcastle je nakon iskljucenja igraca Arsenala popravio statistiku a kao i Barcelona dok je bilo 11 na 11 nije stvorio sanse. Kako su smijesni smradalonci imaju pticije mozgove.
Dio Arsenala

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 09 mar 2011, 12:53

amell je napisao/la:ja neznam jeli vas stid uopste komentarisati na ovome forumu,ovu temu treba izbrisati odavde jer onaj vas poluklub ne zasluzuje da se spominje ovdje,ovo je preslo svaku mjeru,previse je ocito i providno koliko vas guraju sudije i uefa,vi ste lopovi,niste klub i ne igrate fudbal,najmrzi mi ljudi u tim,neka ih je stid i sram a i vas koji velicate onaj jad,cemer i lopovluk sinoc na camp nou,onako ocito i bez imalo stid i ustrucavanja da sudije navijaju za barcu to je katastrofa za fudbal i sport,pitam se ima li vise uopste smisla gledati te utakmice,to treba sve unistiti,sramota,cim je arsenal izjednacio sudija se prepao da barca ispadne i odmah nepostojeci crveni mamu mu lopovsku hebem,pa penal eeeeeej,pa 1000 nepostojecih faula lopove iz barce samo da se arsenal spreci u postizanju igre i gola,nisam simpatizer premier lige niti arsenala ali ono sinoc je sramota jad i bjeda od uefe i barcelone,arsenal je treba proc dalje imali su igru i cvrstinu,dobro su stajali na terenu sve do crvenog kartona i da koji slucajem sudija nije bio lopov arsenal bi izbacio barcu lopovsku,posjed lopte je nebitan jer nista niste mogli uraditi do crvenog kartona,svi vasi napadi su bili jalovi,arsenal je kopirao interovu taktiku od prosle sezone,sudija je to znao i stvar uzeo u svoje ruke :evil: :evil: :evil:
pa prosle godine su sudije spasile inter...... milito postize gol a 2 metra u ofsajdu i nepravilno ponisten gol krkicu u 90-oj ... iskreno ovo sve sto si napiso nea veze nikakve... hah pozz :D

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 mar 2011, 12:55

-Paja je napisao/la:hahaha neka on iz analizira a i vi smradaloncici koliko ste sansi napravili kad su snage bile izjednacene? Kad to uradite i vidite da ste iz nikakve sanse zabili sretan prvi gol a mi se ponovo vratili onda mozete da se javite i pricate o nekakvoj statistici, jer i Newcastle je nakon iskljucenja igraca Arsenala popravio statistiku a kao i Barcelona dok je bilo 11 na 11 nije stvorio sanse. Kako su smijesni smradalonci imaju pticije mozgove.
Gdje si bio ovaj put,jesi opet morao nesto do Amerike skoknut :lol:

I ti se kao i tvoji drugovi samo zali na sudije,cmizdri i kukaj.To samo i znate.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 09 mar 2011, 13:06

-Paja je napisao/la:hahaha neka on iz analizira a i vi smradaloncici koliko ste sansi napravili kad su snage bile izjednacene? Kad to uradite i vidite da ste iz nikakve sanse zabili sretan prvi gol a mi se ponovo vratili onda mozete da se javite i pricate o nekakvoj statistici, jer i Newcastle je nakon iskljucenja igraca Arsenala popravio statistiku a kao i Barcelona dok je bilo 11 na 11 nije stvorio sanse. Kako su smijesni smradalonci imaju pticije mozgove.
Dobrodošao Paja...Legendo!!!Valjda vas sudija neće zakinut u prvenstvu. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 mar 2011, 13:12

Jos malo statistike,strasno.

After the first half, Arsenal had just 32% possession and hadn’t had a single shot, on or off target. Arsenal had 41 touches in the opposition half in the first half, compared to 310 by Barcelona.

By the end of the game, Xavi and Iniesta both individually (not combined) made more passes than Diaby, Wilshere, Cesc, Rosicky, Nasri, van Persie, Bendtner and Arshavin combined.

Barcelona attempted 717 passes, Arsenal just 195. Arsenal touched the ball twice in Barca’s box, compared to a total of 47 by Barcelona.

This was the first time since stats were analysed for Champions League games that a team has hadn’t a single effort at goal.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 13:19

Kakanj je napisao/la:ALO VI SVI STO SE DOSLI NA NASU TEMU I PISETE NA NAS UEFA GURA I SLICNO...**** se svi..
Vidim niko ne spominje..u londonu namjerno igranje ruke u 16...niko ne spominje cist gol messija koji je ponisten..niko ne spominje sinocnji cist penal sinoc na pedru...u prvom dijelu..ma pusite ga svi ba..
BARCELONA-DOMINACIJA SE NASTAVLJA !
Villa nas je mogao skupo kostati sinoc..
Messijev prvi gol mozete pogledati na redtube-u ...
E sad bi trebali dobit laganog protivika...red je...moze shaktar..ili neko od vecerasnjeg para..shalke-valencia...:D :P
Hocemo Chelsea bola :)
Da ove Londonske hahare izbacimo pa da se okrenemo ovim ozbiljnijijm timovima...
Pusti ih neka kukaju , samo neka kukaju , a nisu ocito gledali 1 utakmicu niti su geldali do crvenog kartona RvP...
Ali boli nas qrac, klasa smo za njih i za sve ostale !

Daj te nam jos nekog iz Londona....Moze i jadni Totenham !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 mar 2011, 13:45

losmi je napisao/la:MA Bussaca je jedan od najboljih sudija na svetu.Sudio je i finale Lige evrope 2007,finale lige sampiona 2009,sudio i na Evropskom prvenstvu 2008 kao i na svetskom prvenstvu 2010.
slika :roll:
Rođen s tobom da budem

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 09 mar 2011, 13:47

-Paja je napisao/la::lol: :lol:

11 na 11 sansu nisu stvorili samos e dodavali 50 metara od gola i nabijali loptu naprijed isto ko Newcastle u cijem ste vi rangu dali gol iz polusanse nakons to se Flop obrukao i promasio loptu ali kao inzhagiju mu se vratila preskocivsi Almuniju i onda kad se izjednacilo sudija iskljucio igraca i oni stvarali sanse i sad se dice statistikom. Mozes li mi pokazati statistiku prve utakmice kad vam nije bilo 12 igraca?

Clowns!
Jeste, jeste sve si dobro primjetio. Mi smo najlosija ekipa, mi smo najsretnija ekipa, tri najgora fudbalera ove godine igraju za nasu ekipu, sudija nas je pomagao i mi cemo igrati u cetvrtini finala champions league, a vi cete zavrsiti drugi u PL i jos jedna godina bez trofeja hihihi VISCA BARCA
Mi nikada odustati necemo...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 13:48

Faraon iz Visokog je napisao/la:
losmi je napisao/la:MA Bussaca je jedan od najboljih sudija na svetu.Sudio je i finale Lige evrope 2007,finale lige sampiona 2009,sudio i na Evropskom prvenstvu 2008 kao i na svetskom prvenstvu 2010.
slika :roll:
Sta predstavlja ta super slika ??? DE nam detaljno objasni ?

passa007
Kontakt:

Post Postao/la passa007 » 09 mar 2011, 13:53

amell je napisao/la:ja neznam jeli vas stid uopste komentarisati na ovome forumu,ovu temu treba izbrisati odavde jer onaj vas poluklub ne zasluzuje da se spominje ovdje,ovo je preslo svaku mjeru,previse je ocito i providno koliko vas guraju sudije i uefa,vi ste lopovi,niste klub i ne igrate fudbal,najmrzi mi ljudi u tim,neka ih je stid i sram a i vas koji velicate onaj jad,cemer i lopovluk sinoc na camp nou,onako ocito i bez imalo stid i ustrucavanja da sudije navijaju za barcu to je katastrofa za fudbal i sport,pitam se ima li vise uopste smisla gledati te utakmice,to treba sve unistiti,sramota,cim je arsenal izjednacio sudija se prepao da barca ispadne i odmah nepostojeci crveni mamu mu lopovsku hebem,pa penal eeeeeej,pa 1000 nepostojecih faula lopove iz barce samo da se arsenal spreci u postizanju igre i gola,nisam simpatizer premier lige niti arsenala ali ono sinoc je sramota jad i bjeda od uefe i barcelone,arsenal je treba proc dalje imali su igru i cvrstinu,dobro su stajali na terenu sve do crvenog kartona i da koji slucajem sudija nije bio lopov arsenal bi izbacio barcu lopovsku,posjed lopte je nebitan jer nista niste mogli uraditi do crvenog kartona,svi vasi napadi su bili jalovi,arsenal je kopirao interovu taktiku od prosle sezone,sudija je to znao i stvar uzeo u svoje ruke :evil: :evil: :evil:
Ne znam sta se vi bune al su uvijek sudije pomagale velikim klubovima u ovom slucaju barsu a ove manje klubove poput arsenala, koga briga za njih pricat ce koji dan o svemu tome pa ce se usutit kao da nista nije bilo :lol: :lol:

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 09 mar 2011, 13:54

CB82 je napisao/la:

TI SI COVJECE PRAVO PANGLU
Malo je reći. Mi nismo isli na njihovu temu da ih provociramo, a oni izgubili i dosli kod nas da se k..ce. Neopisivo glupi fanovi smijesne ekipe.
Mi nikada odustati necemo...

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 09 mar 2011, 13:55

Elegant je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:slika

slika
Messi = Allah

zamoli bih te bez ovih gluposti,ak nije problem ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 09 mar 2011, 13:59

Barca je izmislila nogomet za ove jade "engleske", kao i za sve ostale. Nitko im nije ni blizu, zato i jesu ovako ljubomorni i jalni na njih.
Arsen je od Arsenala napravio **** klub...modna revija frizura , ogrlica pletenica....igraci **** ala van perise i slični manekeni nemaju sta trazit protiv Barcelone
Lesinari j*bo vas mladić

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 mar 2011, 14:04

flopovi misle da klub antitalenata ima kvalitetu i ovako kao ovaj prethodnik gore lupaju neke nebuloze o snazi tima koji nije trofej osvojio bez sudijskih skandala.
Dio Arsenala

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 14:08

David VIlja de molim te promijeni taj avatar brukas nas sve redom....Sta ce ti Vilja bolan---sta je on???
U barceloni imas dovoljno odlicnih igraca messi,xavi,iniesta ili pique a ti vilju stavljas na svoj avatar :oops: :oops: :oops: Pa kako bi izgledalo da ja stavim nekog smotu kao recimo gomesa.....
Pa covjece ljudi te ne shvataju ozbiljno kad ti vide avatar i name..... :arrow: :arrow:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 09 mar 2011, 14:11

eurofighter typhoon je napisao/la:David VIlja de molim te promijeni taj avatar brukas nas sve redom....Sta ce ti Vilja bolan---sta je on???
U barceloni imas dovoljno odlicnih igraca messi,xavi,iniesta ili pique a ti vilju stavljas na svoj avatar :oops: :oops: :oops: Pa kako bi izgledalo da ja stavim nekog smotu kao recimo gomesa.....
Pa covjece ljudi te ne shvataju ozbiljno kad ti vide avatar i name..... :arrow: :arrow:
David Villa najbolji strelac Spanije ikada.
Znam da je prestigao Raulov broj golova za mislim oko 20 utakmica manje.i Ti kazes da on ne valja?
MVP - Messi-Villa-Pedro

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 mar 2011, 14:12

nidjo_barca je napisao/la: This was the first time since stats were analysed for Champions League games that a team has hadn’t a single effort at goal.
HAHAHA :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 mar 2011, 14:17

Pa naravno, svjedoci smo kako je Bussaca rek'o Fabregasu da ne smiju uputiti niti jedan udarac ka golu Barcelone; ako se pažljivije posvetite razgovoru koji je dotični dvojac vodio u tunelu, možete to pročitati sa usana ovih dvaju aktera. Što se tiče @Paje, ne znam samo ko se to još uopće lijepi na njegove postove?! Evo sad ima snimak Barcelona - Zaragoza na Sport Klubu i tu se može vidjeti koliko je Zaragoza opasnija od Arsenala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 09 mar 2011, 14:18

Wenger treba ici da se lijeci,njemu su svaku tekmu koju izgube ili
odigraju nerijeseno sudije krive.Kad bi se 10 puta zaredom sastali
nebi dobili ni jednu tekmu.
A sto se tice V.Persia kad nije cuo zvizduk sto nije nastavio sam prema
golmanu nego onako isfrustriran opali je odmah po golu pa naravno kad
je cuo al se lako praviti paglu!
Joj sto volim sto su ih otresli pogotovo sad kao oni su osteceni.
Nego da mi saberemo iz dva susreta pa realno Barca je imala 40 suteva
na gol a Arsenal maksimalno 10 al bolje je da ljube stope onom
Almunji jer ih je spasio katastrofe.
I na kraju za Arsenalove navijace koji citaju ovo moja poruka je da
neki imaju nadu da ce dobiti Barcu al vi se nemojte nadati nego
punite one Wigane i West Bromvice to je vasa klasa! ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.