AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako ga ne mazne Fener, iz Lyona predstavnici će biti u Milanu navodno da ga odvedu tamo. Izgleda da će oni ići u svakom slučaju. Nebitno ko, samo nek ga nose BRE!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Danas najviše najava o odlasku Krunića i dolasku Taremija. Dva odvojena posla ali mogla bi odrediti sudbinu Milana tokom sezone.
Rade ako ode, Milan mora naći i zamjenu za njega. A vjerujem da imaju već nekog dogovorenog.
Rade ako ode, Milan mora naći i zamjenu za njega. A vjerujem da imaju već nekog dogovorenog.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa bgm nije mala razlika u parama preko 2M po sezoni pa ti vidi. U Milanu ima koliko 1.2 ako se ne varam ovi daju preko 3 hehRaonffa je napisao/la: ↑26 avg 2023, 16:41Ne vjerujem ja da će ga prodati, premalo je vremena da se nađe zamjena. A i Pioli ga baš gotivi, siguran sam da ne bi bio sretan da mu prodaju Krunića![]()
A ne znam ni šta Krunić misli o tom transferu, čovjek legitimni prvotimac Milana koji će klinac u Feneru. Okej, veća plata pretpostavljam al' ne može ni to biti neka velika razlika, ne ide mi u glavu da bi zbog par miliona završio sa ozbiljnim nogometom![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Sa dovođenjem Taremija za godinu najviše dvije opet nas čeka ista stvar kad moramo tražiti boljeg i mlađeg napadača.
- Beduin
- Kontakt:
A ovog se neces moci rijesiti kao sad Origija, ili ranije Samua i slicnih.celikmilan je napisao/la: ↑26 avg 2023, 17:50Sa dovođenjem Taremija za godinu najviše dvije opet nas čeka ista stvar kad moramo tražiti boljeg i mlađeg napadača.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neka odradi dvije sezone upola ko u Portu i dosta od njega. Svakako će doći neko mlađi vjerovatno već sljedeće ljeto. Ali otom potom.celikmilan je napisao/la: ↑26 avg 2023, 17:50Sa dovođenjem Taremija za godinu najviše dvije opet nas čeka ista stvar kad moramo tražiti boljeg i mlađeg napadača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Manji pritisak, ista ili veca plata, manje utakmica itd, a realno on ce iz Milana ici za par sezona , ako ne i iduce, a transferom u Tursku bi se rijesio dugorocno barem narednih 5-6 godina.Raonffa je napisao/la: ↑26 avg 2023, 16:41Ne vjerujem ja da će ga prodati, premalo je vremena da se nađe zamjena. A i Pioli ga baš gotivi, siguran sam da ne bi bio sretan da mu prodaju Krunića![]()
A ne znam ni šta Krunić misli o tom transferu, čovjek legitimni prvotimac Milana koji će klinac u Feneru. Okej, veća plata pretpostavljam al' ne može ni to biti neka velika razlika, ne ide mi u glavu da bi zbog par miliona završio sa ozbiljnim nogometom![]()
Kad tako gledaš, ima smisla. Nije mu velika plata u Milanu ali eto ja sve nešto računam na taj takmičarski duh ali slabo to ima kod fudbalera iz BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Hajde momci, idemo ponta tri boda. FM 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Prva domaća,idemo po nove 3 bobe
Forza Milan!!
Forza Milan!!
Idemo momci po novu pobjedu abd 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Leao nakon fudbala moze komotno probati umjetnicko klizanje
Mogla bi se napraviti kompilacija od 15-ak minuta s njegovim klizanjem u zadnjih par sezona. 

Pulisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Ko zna zna, nema potrebe prolaziti neke pripreme, godinu prilagodjavanja na ligu i slicno

Ko zna zna, nema potrebe prolaziti neke pripreme, godinu prilagodjavanja na ligu i slicno

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 26 avg 2023, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pulišić
Gol u pravo vrijeme, bravo momci!

Gol u pravo vrijeme, bravo momci!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bravo momci,ove je uvijek teeko naceti
Puli 2/2
Kako dobra i tečna akcija kod gola. Djeluju sigurno, smireno... Bilo je bitno samo ove levate probiti. Vamos!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?