Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ova sredina je raspad sistema, apsulutno ne funkcionise sa malo ozbiljnijim protivnikom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
E moj Arteta..nemam snage ni da mu yebem sve po spisku jer sam ocekivo ovo
Masterclass
Kad vrati Parteya gdje mu je i mjesto igra će da liči na nešto.
Ne da je Parteya ubio ovim, White isto ne igra na svojoj najboljoj poziciji. Šega al njemu na dušu ide ovo.
Havertz ne zna gdje udara, al nije on kriv. Pa Martinelli i on nikako jedan drugom ne štimaju, i prošli meč nisu znali šta da rade.
Ne da je Parteya ubio ovim, White isto ne igra na svojoj najboljoj poziciji. Šega al njemu na dušu ide ovo.
Havertz ne zna gdje udara, al nije on kriv. Pa Martinelli i on nikako jedan drugom ne štimaju, i prošli meč nisu znali šta da rade.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 26 avg 2023, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
4 igraca ne igraju svoju poziciju i onda se cudimo ovome.
Havertz...
Havertz...
Goni Parteya sa beka u pm
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
White je Holding na stoperskoj poziciji.
Ja ne vidim nacina da ovo profunkcionise...
Arteta prestani da jedes ****.
Ja ne vidim nacina da ovo profunkcionise...
Arteta prestani da jedes ****.
Martin je poezija, šta god sa Rozicki ovdje pisao o njemu. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Saliba, Rice, Martinelli ubijaju.
Zelim Havertzovu qurcobolju u zivotu
Mi sa Parteyom na beku nemamo nikakvu podrsku Saki po krilu. Covjek igra sam po desnoj strani
Gledaj Anemije kakva vizija yebo te ..
Prijedlog za drugo poluvrijeme:
Kiwior na CF
Partey golman
Ramsdale na CMF
Havertz nek igra dje hoce.
Sta lik radi s jednom od najjacih ekipa koju smo ikad imali
Jos kad skontas da pored cesto povrijedjenog Zinchenka nemas nikog na lijevom beku i opet saljes Tierneya na neku bezveznu posudbu od koje nikakve koristi nemas... Ocigledno se momak prosle sezone pobunio i onda ga ovaj ego triper klupirao sve vrijeme, i kada Zinchenko nije igrao. Glumi ko da ima 6x EPL, 17x LP, 34x FA Cup trofeja.
Kiwior na CF
Partey golman
Ramsdale na CMF
Havertz nek igra dje hoce.
Sta lik radi s jednom od najjacih ekipa koju smo ikad imali

Jos kad skontas da pored cesto povrijedjenog Zinchenka nemas nikog na lijevom beku i opet saljes Tierneya na neku bezveznu posudbu od koje nikakve koristi nemas... Ocigledno se momak prosle sezone pobunio i onda ga ovaj ego triper klupirao sve vrijeme, i kada Zinchenko nije igrao. Glumi ko da ima 6x EPL, 17x LP, 34x FA Cup trofeja.
Ali koliko samo analiza i preseravanja u posljednje vrijeme o Artetinom masterclassu po drustvenim mrezama
Havertz placen 70m da osvaja duele

Havertz placen 70m da osvaja duele

Onakve pasove igraci u ozbiljnim timovima ne pokusavaju. Odavno govorim da nasi igraci nemaju mentalitet da treba postici gol, mi se sprdamo sa pasovima i nekom chill igrom.
Spori smo do bola
Meni se ne da pisati ovdje opet što evo tri hefte pišem, yebe nas Arteta momački, al valjda okrenu, nema fajde gubiti živce kad Arteta ništa neće promijeniti po ovom pitanju.
Allaha mi htio napisat ko da gledam Trossard prvi izlazi, dok ce Havertza i dalje zadrzat na terenu
Kad...

Kad...

Nazalost ocekivano. Ovo vec arogantni ego radi, a ne menadzer