SVI U SARAJEVO !
Ako toliko znaju pa izaberu Mulalica onda nema nista od nas.
Ako pronadjes slike, posalji mi ih, da vidim mogu li sebe pronaci na tribine. Slagirao se umali nisam od zime, kise i vjetraminimalist je napisao/la: ↑26 avg 2023, 11:11Bio na centralnoj s dva prijatelja. Došao kući mokar ko čep. Jedna od najdepresivnijih utakmicaNeutral je napisao/la: ↑26 avg 2023, 04:45Kad smo kod neke mlađe historije, sjećate li se Adina Džafića, tada velikog talenta, pa Amera Osmanagića koji je zaista na terenu i činio određenu razliku.
Pa kad je došao onaj iz Amerike Brković, mašina momak bio na lijevom krilu iako je kao napadač bio, mlađahni Okić isto bio zvijer. Nikolić je bio Hasanović prije Hasanovića, Haurdić![]()
Na klupi Dušan Hodžić, pa kasnije Mladost te Radnik, pa u 90 min naniza tri Veležova igrača tada, a vamo kao nije valjao. Bilo je to velikih kikseva oko igrača.
I neprevaziđeni Kerim, dignut ću ruku kad izvodim korner Tatar. Po Jablanici se priča, tj. svako zna za njegovu "obdarenost" van terena![]()
Nikad zaboravljeni, ujedno i najspremniji igrač Premijer lige svih vremena, Panesso. Gledam neke igrače i vidim Hamzu Mešanovića, sada je u Krki, igrao sa mnom na terminima lopteNiko nije igrao futsal kao Seid Behram, dominacija. Moram se pohvaliti da sam imao sreće pa sam igrao na terminima s Vladavićem, Jugom, Elvisom Ćorićem, lijepa mlađa vremena.
Sorry na digresiji, malo historije nekih starijih Veležovih igrača.
Najneposjećenija utakmica Veleža je bila u toku ispadanje iz lige, kada je Bobić imao najviše dodira na utakmicama. Tada je na utakmic vs Slavije 0:3 bilo max 100-150 ljudi na tribini. Nezapamćena bura, kiša, katastrofalni uvjeri i majstorski Spalević koji je zabio s makazicama gol.Baš me zanima ima li neko s foruma da je bio na toj utakmici. Imao sam sliku s Sjeverne tribine, nigdje nikoga
Pronašao sam podatke:
Stadion Rođeni | Attendance: 100
Referee: Haris Kaljanacpljusak se ne smiruje, 100-150 ljudi na stadionu, veteran Spalević nas razvaljuje... Sjećam se da smo i mi probali iz prolaza gledat, pa se vratili opet gore. Imam i ja negdje slike tribine s te utakmice.
Ima još jedna iz ove sezone koju nerado pamtim. Protiv Slobode, koja se bori za sami vrh, a mi na dnu sa nekoliko slučajnih bodova, već ispali. Sjećam se da smo poveli, mislim da je Papaz bio strijelac. Poslije Sloboda izjednačila, pa je bio neki prekid zbog RA, nastavilo se i poslije Zeba zabio nekad u 100+teška vremena.
Nadam se da taj balkanski strucnjak nije Mulalic. Ima li ikakav info za Sportskog Direktora?RainMan je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:51Pregovori s dvije osobe za trenersku poziciju su u završnoj fazi. Glavni kandidat će biti na utakmici u ponedjeljak i ako sve bude u redu, potpisat će u utorak ili srijedu. Taj kandidat nije s Balkana. Pregovori su također sa još jednim balkanskim stručnjakom, ali za sada prednost ima internacionalni.
Honaaaj kao alternativa, a ko je glavni pikRainMan je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:51Pregovori s dvije osobe za trenersku poziciju su u završnoj fazi. Glavni kandidat će biti na utakmici u ponedjeljak i ako sve bude u redu, potpisat će u utorak ili srijedu. Taj kandidat nije s Balkana. Pregovori su također sa još jednim balkanskim stručnjakom, ali za sada prednost ima internacionalni.
Dogovoreno je sve i sa novim SD.Dariovfc je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:53Nadam se da taj balkanski strucnjak nije Mulalic. Ima li ikakav info za Sportskog Direktora?RainMan je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:51Pregovori s dvije osobe za trenersku poziciju su u završnoj fazi. Glavni kandidat će biti na utakmici u ponedjeljak i ako sve bude u redu, potpisat će u utorak ili srijedu. Taj kandidat nije s Balkana. Pregovori su također sa još jednim balkanskim stručnjakom, ali za sada prednost ima internacionalni.
Molim te brate samo nam potvrdi da Mulalica nema ni u kakvoj mogucoj kombinaciji.RainMan je napisao/la: ↑26 avg 2023, 16:48Dogovoreno je sve i sa novim SD.Dariovfc je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:53Nadam se da taj balkanski strucnjak nije Mulalic. Ima li ikakav info za Sportskog Direktora?RainMan je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:51Pregovori s dvije osobe za trenersku poziciju su u završnoj fazi. Glavni kandidat će biti na utakmici u ponedjeljak i ako sve bude u redu, potpisat će u utorak ili srijedu. Taj kandidat nije s Balkana. Pregovori su također sa još jednim balkanskim stručnjakom, ali za sada prednost ima internacionalni.
svi na Koševo!
Medicinke u naramak, i uz Forticu...
Kad mu Edou pokaze caroliju eto nam para od Bayerna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.