Kako starim, samo pite od tikve i kupusa znam preskočiti, sve ostalo može. Dok sam bio mlađi 101 qrac mi smetao.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kod mene obrnuto. Krompirusu bez problema mogu jest, kao i krompir u nekoj corbi ili kuhanju, ali pecenog ga nikako ne volim.
Zavisno jel prskano
Organsko je sve. Ali nije to sada kod nas baš puno skuplje. Neće ljudi kupiti. Mada svakako oni to ne bi ni prodali nikad, sve je za ličnu upotrebu.
Ne znam jel, prsce narod i po Bosni. Furo sam malo tu dijetu, ne mos vise jesti a nisi sitASD je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:43Organsko je sve. Ali nije to sada kod nas baš puno skuplje. Neće ljudi kupiti. Mada svakako oni to ne bi ni prodali nikad, sve je za ličnu upotrebu.
Pršće ko hoće da proda i zaradi na tome. Oni proizvode za sebe.alemsa je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:48Ne znam jel, prsce narod i po Bosni. Furo sam malo tu dijetu, ne mos vise jesti a nisi sitpa opet brzo gladan. Onako kad se najedes do vecere dobar.
Optika smajlovic tuzlasoxx je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:39Gdje uzet Dioptrijske naocale i pregled uradit? (Tuzla, gracanica, doboj, tesanj, zavidovici, maglaj, zenica)
Da imaju veliki izbor okvira, najbolje kad bi bile one sto mozes zalijepit na njih i tamna stakla da budu suncanice, da ne uzimam 2 okvira. Te da su profesionalni i mogu pomoci u odabiru okvira
Optolux Tuzla, zgrada jupitersoxx je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:39Gdje uzet Dioptrijske naocale i pregled uradit? (Tuzla, gracanica, doboj, tesanj, zavidovici, maglaj, zenica)
Da imaju veliki izbor okvira, najbolje kad bi bile one sto mozes zalijepit na njih i tamna stakla da budu suncanice, da ne uzimam 2 okvira. Te da su profesionalni i mogu pomoci u odabiru okvira
+1Fullspeed je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:02Optolux Tuzla, zgrada jupitersoxx je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:39Gdje uzet Dioptrijske naocale i pregled uradit? (Tuzla, gracanica, doboj, tesanj, zavidovici, maglaj, zenica)
Zavisi koga pitaš, u mom okruženju samo ja volim džigericu. Bukvalno niko drugiAshburtonG je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:37Jesam li ja jedan od rijetkih koji ne voli dzigericu? Miris mi je top, ali tekstura mesa me odbija nenormalno.
Ma morski plodovi su top, samo ne znam koliko izbora imate, iso sam vam dole kod Zivinica u Ribnjak (Priluk kako se vec zove) dobra hrana. A inace shrimp, lobster, losos, crawfish sve je top.ASD je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:51
Pršće ko hoće da proda i zaradi na tome. Oni proizvode za sebe.
Ma nije ovo kod mene dijeta. To hbg volim.
Ali doduše, naveče pijem enerdzije i razne grickalice da to ne bude dijeta.
Ne volim piletinu, ne volim janjetinu, ne volim svinjetinu. Govedina mi je ok, a riba je najbolja. Malo mi fali da za sebe kažem da sam Pescatarian.
Preselio bih se na more zbog morskih plodova, ali ne volim vrućine.![]()
Javorov do
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VivaLaStella i 7 gostiju.