Kako je ovo uspio/la jbt
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako ga vec peces na elektricnom ova varijanta ti je najbolja (sve sam probo):
Pa vidim odavno da mi ovaj drug iz Svabije ide cesto u steakhouse. Znaci preselilo se i na narodAshburtonG je napisao/la: ↑26 avg 2023, 11:25
Ima jasta, pogotovo u zadnje vrijeme i u ovom ljetnom periodu. Mislim da se ta popularizacija bbq kulture lagano prenosi i na Zapadnu Evropu. Sve vise i vise vidjam BBQ pribor, specijalna pakovanja mesa, zacine. Prije 5-6 godina je bilo definitivno toga manje, iako je meso bilo jeftinije znatno. Svabe samo yebe sto zele bit pu.saci qrca ovim zelenim opcijama, pa ce meso uskoro bit 50€ po kg u prosjeku. Neki dan gledam, BIO pileca prsa 30€, a kod nas jeftinija nego ova iz supemarketa.![]()
Ljudima se cijela politika svodi da se oni osjecaju dobro i onda exportiraju jednostavno zagadjenja u druge zemlje, pa se hvale kako su nesto uradili za planetu, a glupi liberali u to vjeruju. Ukinuli atomsku energiju i ona importuju tu istu energiju od drugih zemalja.![]()
Tako je , nema dalje . Meni nema boljeg mesa , još kad se napravi da baš imaš umočiti aaauuuuuuuuuArvid je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:07Dobro spremljena džigera je sve na svijetuVensanKasel je napisao/la: ↑26 avg 2023, 12:53
Kakav ba tibon , džigerica ili ti ga jetra iz Kedaša majka
![]()
Ma dobra je, pa i luka stavis. Ispadne top, ali da nea boljeg mesa ima 6 ne zezaj. Nea nista bolje of jagnjece plecke ili sponca. Da si to reko pa hajVensanKasel je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:32Tako je , nema dalje . Meni nema boljeg mesa , još kad se napravi da baš imaš umočiti aaauuuuuuuuuArvid je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:07Dobro spremljena džigera je sve na svijetuVensanKasel je napisao/la: ↑26 avg 2023, 12:53
Kakav ba tibon , džigerica ili ti ga jetra iz Kedaša majka
![]()
![]()
Nisam joj ni ja neki fanAshburtonG je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:37Jesam li ja jedan od rijetkih koji ne voli dzigericu? Miris mi je top, ali tekstura mesa me odbija nenormalno.
I meni bas ima neku cudnu teksturu. Ko da zvacem haribo gumene bomboneAshburtonG je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:37Jesam li ja jedan od rijetkih koji ne voli dzigericu? Miris mi je top, ali tekstura mesa me odbija nenormalno.
Ma dešava se svašta.AshburtonG je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:37Jesam li ja jedan od rijetkih koji ne voli dzigericu? Miris mi je top, ali tekstura mesa me odbija nenormalno.
ASD je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:46Ma dešava se svašta.AshburtonG je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:37Jesam li ja jedan od rijetkih koji ne voli dzigericu? Miris mi je top, ali tekstura mesa me odbija nenormalno.
Nećeš vjerovat, ali ja ne volim janjetinu. Baš rijetkost u Bosni.
Piletinu ne volim nikako, baš rijetko je jedem.
Bivši španski trener, Tito Vilanova.
U Bosni je stvarno tako kao na videu.alemsa je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:48ASD je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:46Ma dešava se svašta.AshburtonG je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:37Jesam li ja jedan od rijetkih koji ne voli dzigericu? Miris mi je top, ali tekstura mesa me odbija nenormalno.
Nećeš vjerovat, ali ja ne volim janjetinu. Baš rijetkost u Bosni.
Piletinu ne volim nikako, baš rijetko je jedem.
Naravno da ce mislit da si cudan po tom pitanju Lol. Ovdje je tako sa steak-om, ko ga jede well done (skroz peceno), misli se da je cudan.ASD je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:56U Bosni je stvarno tako kao na videu.
Janjetina se mora voljeti.
Ja kad kažem da volim ribu više od janjetine u društvu, isto kao da se neki prekid razgovora desi da se ustanovi kako je to uopšte moguće.
Čak, šta više, više volim onu najnekvalitetniju ribu iz Binga nego onu najkvalitetniju janjetinu što ljudi ispeku.
Kako nije, jos one punjene, top. Ima u TZ jaka u onoj pivari top
Isto, ne pase mi tekstura nikako, mada sam ja bas izbirljiv. Od povrca ne jedem nista osim krompira.AshburtonG je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:37Jesam li ja jedan od rijetkih koji ne voli dzigericu? Miris mi je top, ali tekstura mesa me odbija nenormalno.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 9 gostiju.