NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ma pust iih ban
- Modricluka
- Kontakt:
Sto se brisu postovi? 

Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
e sad kad se ovi internet manijaci malo smirili možemo nastaviti normalnu raspravu o Zvijezdi,
u naredna tri kola se rješava naš status, vidjećemo gdje smo i kolko vrijedimo
misljenja sam da ce nama odlucivati utakmica u Banovicima, gore jednostavno moramo pobijediti. Jest da ima dosta vremena do te utakmice ali nesto me na to vuceseven je napisao/la:e sad kad se ovi internet manijaci malo smirili možemo nastaviti normalnu raspravu o Zvijezdi,
ako izgubimo od širokog i drine džaba pobjeda u BanovićimaNKZG je napisao/la:misljenja sam da ce nama odlucivati utakmica u Banovicima, gore jednostavno moramo pobijediti. Jest da ima dosta vremena do te utakmice ali nesto me na to vuceseven je napisao/la:e sad kad se ovi internet manijaci malo smirili možemo nastaviti normalnu raspravu o Zvijezdi,
Danas sam cuo pricu od ljudi koji na neki nacin imaju veze sa savezom.Osnovni problem sto nas sudije ne vole je zapravo zbog Cvitkusica.To je sigurno.Njegova prepotentnost iritira vecinu sudija.Drugi docekju sudije,plate im prenociste,dorucak,rucak i veceru poslije tekme.Nisu to neke pare.Jedan sudija kaze da ga ne moramo voliti,al ljudi hoce postovanje.To Cvitkusic ne preferira i nema obavezu, ali dok shvati neke stvari bodovi ce iz Gradacca ici i dovesce nas u tesku situaciju.
evo upravo citam Avazov Sport i po ko zna koji put M. Suljagic samo pise o Tosunovicu inace igracu kojem je menadzer njegov prijatelj Husaric. Stvarno neznam zbog cega o nasem voljenom klubu pise covjek iz Srebrenika kojeg sam samo jednom u ovoj sezoni ja vidio na Banji (neznam dali ga je ko od vas vidio vise puta). Stvarno mi vise ovi njegovi textovi idu na zivce

zato što su ga najurili sa stadionaNKZG je napisao/la:evo upravo citam Avazov Sport i po ko zna koji put M. Suljagic samo pise o Tosunovicu inace igracu kojem je menadzer njegov prijatelj Husaric. Stvarno neznam zbog cega o nasem voljenom klubu pise covjek iz Srebrenika kojeg sam samo jednom u ovoj sezoni ja vidio na Banji (neznam dali ga je ko od vas vidio vise puta). Stvarno mi vise ovi njegovi textovi idu na zivce![]()
PA STA HOCE TE SUDIJE.IMAJU DNEVNICU,PUTNI TROSAK I SVE TO KOSTA OKO 1500 KM.I TO IM JE MALO.SVE DOK JE LOPOVA NIKAD NECEMO ICI NAPRIJED, I NE TREBA IM DATI NISTA. CVILE JE U PRAVU.DOK IM DAJES ZNACI NE TREBA NI IGRAT TU SU TRI BODA, A KAD IM NE DAS ONDA TE IZ.E.BU KO ONAJ SUPAK ALECKOVIC.zvjezdas je napisao/la:Danas sam cuo pricu od ljudi koji na neki nacin imaju veze sa savezom.Osnovni problem sto nas sudije ne vole je zapravo zbog Cvitkusica.To je sigurno.Njegova prepotentnost iritira vecinu sudija.Drugi docekju sudije,plate im prenociste,dorucak,rucak i veceru poslije tekme.Nisu to neke pare.Jedan sudija kaze da ga ne moramo voliti,al ljudi hoce postovanje.To Cvitkusic ne preferira i nema obavezu, ali dok shvati neke stvari bodovi ce iz Gradacca ici i dovesce nas u tesku situaciju.
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Nije tu kriv ni Cvitkušić, koliko su sudije kivne što ih dočekuje Mustafa Avdić. Jednom prilikom jedan sudija je izjavio da nisu željni njegovog bureka i jogurta i da ih on više ne dočekuje. Još nešto ako je Tosunović za ono dobio crveni karton, šta je trebao Helvida dobiti koji je namjerno kramponima Ristiću poderao lice. Napravio je pravi karate udarac nogom u glavu i još se sudija dvoumio hoće li mu dati žuti.
U 8.kolu PL. u Zvorniku je gostovala ekipa Leotara s kojom Zvijezda ima ogled iduceg vikenda.U toj utakmici ekipa Drine je slavila rezultatom 2-1.Igrac utakmice,strijelac prvog pogotka je bio Dragan Ristic.Tokom citavog susreta fudbaleri Leotara imali su problema sa ovim robusnim napadacem koji je prilicno uspijesno debitovao za ekipu Zvijezde u Travniku.Dragan Ristic bi trebao predvoditi napad Zmajeva u subotu i ako ponovi igru kao protiv Travnika i onu iz 8.kola Zvijezda bi se mogla vratiti najmanje sa bodom iz Hercegovine.
Zadnja izmjena: zvjezdas, dana/u 09 mar 2011, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi jeste li vidjeli ovo ? Napravljena prije 3 dana
http://nkzvijezda.wordpress.com/

Mario Gavranovic potencijalni reprezentativac BiH ciji roditelji poticu iz Gradacca.
-
- Kontakt:
sta je sa njim .... jel treba da potpise za nas ili ????zvjezdas je napisao/la:Mario Gavranovic potencijalni reprezentativac BiH ciji roditelji poticu iz Gradacca.
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
sta je sa njim .... jel treba da potpise za nas ili ????[/quonecko_gradacac je napisao/la:zvjezdas je napisao/la:Mario Gavranovic potencijalni reprezentativac BiH ciji roditelji poticu iz Gradacca.
igrac salke 04 sto ga je sinoc zabio valensiji
-
- Kontakt:
aha ,,,, jbg nisam gledo tekmu tu ... pa nisam u toku ... HVALA
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Jučer na treningu Prodanoviću slomljen nos, tako da ni njega sutra nema u Trebinju.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
ee jast nas krenulo, jbt. sta bi sa onim likom sto je trebao doć kao veliko pojačenje jeli to onaj eldar ikanović??????????????
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jel to znaci da ipak opet idemo po tri boda?husein veličanstveni je napisao/la:Jučer na treningu Prodanoviću slomljen nos, tako da ni njega sutra nema u Trebinju.

Dragon Town
-
- Kontakt:
Ja bi i sa bodom bio i vise nego zadovoljan ....zmaj_Bosne je napisao/la:Jel to znaci da ipak opet idemo po tri boda?husein veličanstveni je napisao/la:Jučer na treningu Prodanoviću slomljen nos, tako da ni njega sutra nema u Trebinju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.