Karo bi nas jedno 5 godina nesprestalno.
Nece Ivan u BiH zasad osim ako mu ne dadnu bas dobre pare a kod njih bi ozivio 100% sam siguran.Bolji im je vala i od Malekinusica a pogotovo od Jukica
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Karo bi nas jedno 5 godina nesprestalno.
Zrinjski radi to konstantno, uzimaju dosta naših, koje mi otjeramo, i od njih 10 jedan bude Bilbija, a većinom ni kod njih ne uspiju. Nije Zrinjski los, ni sekunde, fizički su spremniji od nas, bar trenutno.Harakiri79 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 23:21Od kadeta sam ga pratio, nikad mi nece biti jasno kako je dosao do prvog tima i kako ga Zrinjski uze na kraju. Sad da me neko pita ne bih mu znao reci sta mu je jaca strana u igri…
Danas ako se ne olesis od pive,valjas ko svinja i pravis budalu od sebe si primitivan
Da nam je bar alkohol jedini problem
Ne možeš se sa tim porediti, oni stave el classico u 4 da čitav svijet može gledati, ko će nas gledati mimo Bosne? Jedino možda neka jača tekma da se u regionu isprati i to je to._weella_ je napisao/la: ↑25 avg 2023, 09:43Evo i Real Madrid igra u petak 21:30h, sigurno i njih Vico siluje.
Morate biti svjesni da u modernom nogometu vlasnici TV prava odredjuju termine. Tako je u Engleskoj, tako je u Spaniji (pa Classico se zbog Kineza igrao u subotu u 13h), a da ne bude u ultra gledanoj i pracenoj Premijer ligi BiH.
Arena hoce da svaki dan (petak-pon) dok nema Evrope ima po jednu ili dvije dobre utakmice u terminima od 19-21h.
U subotu ima Spance/Engleze/Srbe, mi smo tu nebitni sa strane gledanoati, petak i ponedjeljak ce pokrivati s nama kada nema boljih utakmica.
Samo sto je Spancima godinama normalan termin za utakmice poslije 21:00 i Reala ce doc gledat 80 hiljada ljudi taman se igralo u ponedjeljak u 09:00 ujutro. Nama ce ovaj termin izbit 2-3 hiljade ljudi najmanje. Evo skontaj ko nije iz Sarajeva, dodje kuci s posla (i to ako ne radi drugu ili trecu smjenu), odmori 2 sata, ako i toliko, i ide na tekmu. Tekma zavrsi u 11, kuci do 12 i ujutro opet u prvu. Pola ljudi ce odmah prekrizit to jer nece da se pati bezveze._weella_ je napisao/la: ↑25 avg 2023, 09:43Evo i Real Madrid igra u petak 21:30h, sigurno i njih Vico siluje.
Morate biti svjesni da u modernom nogometu vlasnici TV prava odredjuju termine. Tako je u Engleskoj, tako je u Spaniji (pa Classico se zbog Kineza igrao u subotu u 13h), a da ne bude u ultra gledanoj i pracenoj Premijer ligi BiH.
Arena hoce da svaki dan (petak-pon) dok nema Evrope ima po jednu ili dvije dobre utakmice u terminima od 19-21h.
U subotu ima Spance/Engleze/Srbe, mi smo tu nebitni sa strane gledanoati, petak i ponedjeljak ce pokrivati s nama kada nema boljih utakmica.