Nisam mislio da im treba desno krilo, nego da bi što se kaže procvjetao dole.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Treba im širine svakako zbog Europe. Ići će oni po još pojačanja.
Inače, ako je Zrinjski jadan, šta je tek Sarajevo nakon ispadanja od Torpeda.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ti mjesecima govoris da mi trebamo igrati 3-5-2, na sta bi to licilo vidjeli smo sa Doganom. Zrinjski tako igra dvije godine, pa evo gdje su danas.napoleon72 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:53Najbitnije je da ode na 4-2-3-1 formaciju na svoju prirodnu poziciju
Evo ga, šta sam ti rekaoEvander je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:36Jedino sto je jadno, su ovako zavidni komentari, puni kompleksa. Sta je problem ne komentarisati Zrinjski i njihov nastup u Europi? Jednostavno preskocis. U tvom postu mogu se prepoznati zamo savist i ljubomora.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:21Nisu odigrali jedan mec da valja u evropi,malo je reci da su jadni.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Gledam Zrinjski, i ovaj Ramic je karinana teska !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mogu ici po neke extra igrace koje ce im valjat za Evropu,sta ce dobit od Ikica sto sad nemaju. Pricamo o igracu koji je otišao u drugu Tursku ligu i vratio se bez ikakvog ucinka,neznam na osnovu cega dizanje neko,nek ide dje hoce na kraju krajeva,kod nas nemože igrat na glavu da se nasadi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Strah me i pomislit gdje bi tek Zrinjski bio da je igrao 352Lucas je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:57Ti mjesecima govoris da mi trebamo igrati 3-5-2, na sta bi to licilo vidjeli smo sa Doganom. Zrinjski tako igra dvije godine, pa evo gdje su danas.napoleon72 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:53Najbitnije je da ode na 4-2-3-1 formaciju na svoju prirodnu poziciju
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Bio bi u rangu kluba iz mjesta gdje ti živišnapoleon72 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 23:05Strah me i pomislit gdje bi tek Zrinjski bio da je igrao 352Lucas je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:57Ti mjesecima govoris da mi trebamo igrati 3-5-2, na sta bi to licilo vidjeli smo sa Doganom. Zrinjski tako igra dvije godine, pa evo gdje su danas.napoleon72 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:53
Najbitnije je da ode na 4-2-3-1 formaciju na svoju prirodnu poziciju

-
- Kontakt:
Ubio ih Urtatu u Mostaru,takodje i na njihovom terenu su bili bolji. Dosao im Slovan i Islandjani mi o tome bi samo mogli sanjat. Nama u playoffy da dodje Linz je nemoguca misija,nama dolaze Borusije,Kijev,Atalanta,Celtik i slicniDadox je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:40Ne bih se bas slozio, bolji su bili u dvomecu protiv Urartua koji je igrao poslije bare bare dvomec sa rumunskim prvakom, Slovan prosle godine igrao cetvrrfinale KL 0-1 2-2, Islandjane nabili, i za sad protiv treceplasirane ekipe iz austrijske bundeslige solidne igraju, imaju aktivan rezultat, syebale ih uvodne minute samo, nije to bas toliko katastrofa kao sto se ovdje pišeAmcho1 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:31Samo me interesuje kad i kako misle odigrati ovolike zaostale utakmice .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:21
Nisu odigrali jedan mec da valja u evropi,malo je reci da su jadni.To bi ih na kraju moglo pravo zeznuti, nije baš ni dobro kad ti u svemu ugađaju i glade te po jaj...
![]()
-
- Kontakt:
Ma ja upravu si,mrsko mi se raspravljati,da si citao moje postove dok ih je Jakirovic vodio sve bi ti se samo reklo.Evander je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:36Jedino sto je jadno, su ovako zavidni komentari, puni kompleksa. Sta je problem ne komentarisati Zrinjski i njihov nastup u Europi? Jednostavno preskocis. U tvom postu mogu se prepoznati zamo savist i ljubomora.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:21Nisu odigrali jedan mec da valja u evropi,malo je reci da su jadni.
-
- Kontakt:
Ja ba, baš čudno nikog iz Mostara, BiH predstavnik u Europi, ponos BiH fudbala, a tamo gdje teže i gdje bi volili da su borili bi se za opstanak u ligi.

Sad čekam da budem okarakterisan kao iskompleksiran jer diram u šahovnicu

Za ovo drugo, sigurno kad se posložimo neće nam moći ni kopačke vezati.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Kad smo kod štopera, šta je sa onim Hamzom Bešićem, jel ga neko pratio, gdje je sada?
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Pregovara se sa Ikicem, Alenom Ikicem
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- napoleon72
- Kontakt:
Bio u Stupci, ni tamo se nije mogao nametnut. Propao haos. A bio je megatalenat, sa 16 god ga dozivali u prvi tim (nesto kao Celik sad).
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa ruku na srce, nije ni dobio priliku kako treba. Odigrao jednu cijelu utakmicu protiv Tuzle u gostima (0:0), korektno odradio posao, kasnije ulazio po par minuta I to je to.
Znam da se pričalo da bi mogao ozbiljnu karijeru napraviti i nešto mi naum pade, baš šteta ako je propao.napoleon72 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 23:59Bio u Stupci, ni tamo se nije mogao nametnut. Propao haos. A bio je megatalenat, sa 16 god ga dozivali u prvi tim (nesto kao Celik sad).
Psihički padovi su nerijetko kobni za igrače i njihove karijere, kako Vrančić reče u podcast, tanka je linija do propadanja.
Isto i onaj mali Kenan Dervisagic, mislio sam da će fin napadač ispasti, jel on sada u Slobodi?
U Stupci je. Dobro se pokazao na pripremama, izborio je opet prvih 11napoleon72 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 23:59Bio u Stupci, ni tamo se nije mogao nametnut. Propao haos. A bio je megatalenat, sa 16 god ga dozivali u prvi tim (nesto kao Celik sad).

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.