BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Jeste dosadni vise sa tim nacijama, politikom i pi.ckaa materinama. Nadjite drugi forum, ili druge teme na ovom forumu...idite vise u pm.
Ima li ovdje Administrator uopste.
Ima li ovdje Administrator uopste.
- FKS -
Glava je problem ovim našim igracima tacno imaju mentalitet gubitnika,onaj promašaj Bilbije nema veze što je bio ofsajd ono se ne fula 100 od 100 pokušaja..
Cuze je u puno lošijoj formi od kad se vratio sad,dok je Malenkinusic najbolji igrac Zrinjskog u Evropi a frajer nije planiran ni da bude startno krilo u ovoj ekipi.
Cuze je u puno lošijoj formi od kad se vratio sad,dok je Malenkinusic najbolji igrac Zrinjskog u Evropi a frajer nije planiran ni da bude startno krilo u ovoj ekipi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
2 gola na greške igrača Zrinjskog. Šteta za stativu. Može se Zrinjski nositi, iako je razlika u kvaliteti očita.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ElCartel11
- Kontakt:
Gledaš Zrinjski i vidis, zasto nas ni jedan klub jos uvijek nepripada niti jednom grupnom takmicenju u Evropi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kakav gol
Bravo Zrinjski, idemo po drugi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav igrac je ovaj Bilbija
Steta sto nije mladji obzirom u kakvoj je formi zadnjih godina
Steta sto nije mladji obzirom u kakvoj je formi zadnjih godina
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Baš su ih poremetila ona dva gola na startu. Kad su se oporavili počeli su bolje da igraju.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bilbija iskustvo,dao je dosta slicnih golova u toku karijere.
I kad ostavim komentar zasto ga selektori ne koriste dovoljno u reprezentaciji uvijek budem negativno citiran.
Bit ce pravo cudo ako ne primi Zrinjski gol oko 90 minute jer to su nase minute.
I kad ostavim komentar zasto ga selektori ne koriste dovoljno u reprezentaciji uvijek budem negativno citiran.
Bit ce pravo cudo ako ne primi Zrinjski gol oko 90 minute jer to su nase minute.
-
- Kontakt:
Ili niste upoznati sa rosterom Laska ili ste ljubomorni na Zrinjski. Imati aktivan rezultat pred revanš sa ovakvom ekipom je fantastičan rezultat. Ima 3 igrača u Lasku vrijede Ko komplet naša liga. Al **** to nije pogledalo 3 utakmice mimo derbija i lige prvaka i onda počne pricat kako je nas fudbal los.
Zrinjski fantastičan mnogo bolje ekipe u ovom srazmjeru nakon dva gola u 10 minuta bi izgubile 5 razlike. A Zrinjski je dobar.
Zrinjski fantastičan mnogo bolje ekipe u ovom srazmjeru nakon dva gola u 10 minuta bi izgubile 5 razlike. A Zrinjski je dobar.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zrinjski ce opet da se proseta ligom. Ljudi sa timovima poput ovog se nose sasvim korektno, imaju aktivan rezultat , a da ne mogu prekucat nase klubove
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- ASD
- Kontakt:
Zrinjskom fali bolji vezni red. Čanađija je baš tanak.
- akisarajevo92
- Kontakt:
tako sam i ja mislio za Zelju nakon meceva sa Ferencom i Standardom pa na kraju zavrsismo 4. ili 5. u ligi, plus ce ovi imati obaveze u Europi sve do novembra
ne funkcionise bas tako logika u fudbalu
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Istina, ali razlika je ta što su oni uzeli već 2 titule zaredom, jaki su ybg, jedino im može raspored praviti problem, oni su pilot projekat da vidimo kako će se neko nositi sa timakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:50tako sam i ja mislio za mog Zelju nakon meceva sa Ferencom i Standardom pa na kraju zavrsismo 4. ili 5. u ligi
ne funkcionise bas tako logika u fudbalu
Interesantno na ovom forumu, u prvi 15 minuta, zrinjski gubi 2-0, ljudi odmah ono svoje guraju, zrinjski je los, nemoze meda, lask je ozbiljan klub, imali su najvecu srecu sto su uspijeli grupe (jer sreca je u zadnji 2 godine svima bjezati preko 30 bodova ili vise), katastrofa, oni su ono ili ono, jos onaj jedan forumas kaze borac veci od zrinjski, jer borac igrao protiv austrije dobro, pa eto borac igra grupe ligu prvaka, borac je u zadnji 2 godine svima bjezao preko 30 bodova covjece ko sve prati fudbal...
I sad odjednom su ponos drzave a prije to nisu bili, ja neznam stvarno ovamo kako vjetar puhne tako i ljudi se okrecu, ja neznam kako tako mozete brzo suditi u toku utakmice ko da 10-0 gubi zrinjski, kad sudija odsviraj onda sudite, i onda ta prica srece je sve, da vidim samo hoce li sarajevo,zeljo, velez, siroki ono uspijeti sto je zrinjski uradio u ove zadnje 2 godine, srecu moras zasluzit uz dobar rad i borba a to je zrinjski pokazao, kakvi god da su navijaci, okrenio ledja ili ne, volili BiH ili ne, BiH ima svog prestavnika u grupe i to je meni najbitnije, da predstavu nasu zemlju

Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Dugo nisam vidio ruznije dresove kao u ovog lask-a
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Aktivan rezultat što je najbitnije,veceras sa oba rezervna stopera plus debi Ramica na sve to...imali su problema sa sastavom.
Šteta uvodnih minuta ,najbitnije je da su vidjeli da se moze sa ovim igrati.
Šteta uvodnih minuta ,najbitnije je da su vidjeli da se moze sa ovim igrati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.