Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Imal kakve moderacije da smakne ovog majmuna sa teme prije nego dobijem ban?
Dosadilo mu diskutovati sam sa sobom na onoj šizo temi pa međed izašao iz pećine po interakciju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
A šta da urade sa tih para? Drugo da je početak roka. Pa Fluminense se postavi nama i kaže da ne daju Andrea do kraja godine, a da Liverpool poklekne i pusti najboljeg igrača 7 dana pred kraj prelaznog roka, a zamjena se ne može naći.
Recite Romanu šta pišu po Kataru molim vas
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Romano u 2 dana od najveceg neprijatelja teme do prijatelja 

Ma I Bascombe je odmah rekao da nema ništa od tog.
Ovaj mongoloid nek s materom diskutuje.
Pa naravno da ce trebat velike pare.
Em kraj roka, em znaju da imaš para, em si bukvalno očajan za pojačanjima.
Hajd Alonso poguraj malo.
Ovaj mongoloid nek s materom diskutuje.
Idu mi na tuki a ovim "velikim ponudama".Piero Hincapie of Bayer Leverkusen has emerged as a potential defensive target for Liverpool, however it is acknowledged it would take a big offer to convince the German side to sell. - @neiljonesgoal
Pa naravno da ce trebat velike pare.
Em kraj roka, em znaju da imaš para, em si bukvalno očajan za pojačanjima.
Hajd Alonso poguraj malo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Pa nista se ne moze uraditi s tim parama a da je trenutno pametno, al yebi ga kad je vlasniku samo bitan profit bez jaceg ulaganja onda je svasta moguce,yebi ga kakva je motivacija dijku,salahu kadnema adekvatnih pojacanja zbog skrtosti.
Iako mislim da ovi tviterasi i house lupaju bezze da se samo sta klikce, tesko se je nositi s realnim migucnostima makar volio klub do kosti a mozes se obogatit za 3 generacije, ko zna sta igracima prolazi kroz glavu.
CPOJ
Ti si obećao otić s foruma.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ja mislim da Salah ima taj mentalitet da ganja legacy i da može da sačeka taj trasfer jer u Evropi još može mnogo toga da pruži. U svakom slučaju njemu Arabija u jednom momentu ne gine. Najveći je arapski igrač svih vremena, tamo ga jedva čekaju i biće najveća zvijezda. Poenta je ta da mu ovo nije poslednja šansa da se odluči da ide tamo, oni će se vraćati po njega svaki naredni rok, tako da naplatiće se sigurno.qaa18 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 20:45Pa nista se ne moze uraditi s tim parama a da je trenutno pametno, al yebi ga kad je vlasniku samo bitan profit bez jaceg ulaganja onda je svasta moguce,yebi ga kakva je motivacija dijku,salahu kadnema adekvatnih pojacanja zbog skrtosti.
Iako mislim da ovi tviterasi i house lupaju bezze da se samo sta klikce, tesko se je nositi s realnim migucnostima makar volio klub do kosti a mozes se obogatit za 3 generacije, ko zna sta igracima prolazi kroz glavu.
Nadam se. Al kad see cifra zavrti pred ocima, hmmm svi postanu malo drukciji. A i u 35. On tamo moze harati, to je ono vjv sto ga jos drzi u liverpulu.Fuerza je napisao/la: ↑24 avg 2023, 20:55Ja mislim da Salah ima taj mentalitet da ganja legacy i da može da sačeka taj trasfer jer u Evropi još može mnogo toga da pruži. U svakom slučaju njemu Arabija u jednom momentu ne gine. Najveći je arapski igrač svih vremena, tamo ga jedva čekaju i biće najveća zvijezda. Poenta je ta da mu ovo nije poslednja šansa da se odluči da ide tamo, oni će se vraćati po njega svaki naredni rok, tako da naplatiće se sigurno.qaa18 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 20:45Pa nista se ne moze uraditi s tim parama a da je trenutno pametno, al yebi ga kad je vlasniku samo bitan profit bez jaceg ulaganja onda je svasta moguce,yebi ga kakva je motivacija dijku,salahu kadnema adekvatnih pojacanja zbog skrtosti.
CPOJ
joj doktora amebe, treba te u svabiju deportovati da ti gaston dupe brise 

- jasonstatham
- Kontakt:
Ako majmuni puste Salaha, Klopp da je pametan, odmah da da otkaz.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
ma boli njega qrc, on ima nekakav lijep dogovor s americkim lesinarom.jasonstatham je napisao/la: ↑24 avg 2023, 23:50Ako majmuni puste Salaha, Klopp da je pametan, odmah da da otkaz.
za kraj dana ide izvjestaj od tople brace
Pola milijarde i neka ide.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nek nam vrate ulozene pare za Nuneza i nek ga nose
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Lik uziva da vodi ekipu bez pritiska, to bi mu tek doslo top kao izgovor. Drago mi je i da su neki ovdje to uvidjelijasonstatham je napisao/la: ↑24 avg 2023, 23:50Ako majmuni puste Salaha, Klopp da je pametan, odmah da da otkaz.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Andre do kraja veceri dize cijenu na 50+
Klasa od igraca u svakoj u 5 tekmi koje sam gledao u ovom mjesecu je bio najbolji na terenu.

Klasa od igraca u svakoj u 5 tekmi koje sam gledao u ovom mjesecu je bio najbolji na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.