FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Apsolutno sam protiv prodaje alkohola na stadionu!
- napoleon72
- Kontakt:
Nije stvar samo u vjeri, zamisli onu stoku sa istoka koja psuje i zivo i mrtvo trijezna, zamisli jos da se naliju na tekmi. Pa imao bi 5 tuca na tribini svako kolo. Kome to treba? Kome se pije eno mu kafana, na tekme (a posebno tribine istok i zapad gdje dolaze i porodice) to nije potrebno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Svako ko odobrava alkohol na stadionu je teški debil. Ovako ima teške stoke i primitivaca koji nisu ni za koride, zamisli još da im pive prodaješ. Dozovite se.
- Generation74
- Kontakt:
Piva + istok...nenadjjebivoGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 avg 2023, 19:45Svako ko odobrava alkohol na stadionu je teški debil. Ovako ima teške stoke i primitivaca koji nisu ni za koride, zamisli još da im pive prodaješ. Dozovite se.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pretvorio bi se Istok u UFC kavez majke mi, ionako se popičkara neko s nekim svaku utakmicu, još kad ga mahnu svi mrtva glava bi palaAVNOJ je napisao/la: ↑24 avg 2023, 19:51Piva + istok...nenadjjebivoGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 avg 2023, 19:45Svako ko odobrava alkohol na stadionu je teški debil. Ovako ima teške stoke i primitivaca koji nisu ni za koride, zamisli još da im pive prodaješ. Dozovite se.![]()
Jedino primitivno je ovo tvoje psovanje vjere, sto je nekima ovdje sveto, jos lik nije to ni potencirao, jos vam treba striptiz plesacice uvest na poluvremenu da ugodjaj bude bolji. Pun nam je k trijeznih kocijasa koji laju 90min, sta bi tek bilo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne podržavan alkohol na tribinama. Mogu sve vrste sokova u čašama i više štandova za to. Grickalice razne po pristojnim cijenama, a ne pišljivi kikiriki ili sjemenke 50 gr 2,5 KM.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Tarik Ramic u prvih 11 Zrinjskog protiv Laska ,mislim da mu je ovo prvi start dole.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najjaci mi je onaj lik sto prodaje kafe 3 KM mu kafa

Zadnja izmjena: benko21, dana/u 24 avg 2023, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Cuj ne podrzavaju, pa jel vas neko tjera da pijete?
Odvaljenih od svega uvijek na tkemi koliko hoces, ali eto vi kao ne odobravate nesto? Sto ljudi pije u kafani prije svake tekme, trave i spida na stadionu kolko hoces, ali eto katastrofa bi bila da mozes uzet pivu na stadionu?

Odvaljenih od svega uvijek na tkemi koliko hoces, ali eto vi kao ne odobravate nesto? Sto ljudi pije u kafani prije svake tekme, trave i spida na stadionu kolko hoces, ali eto katastrofa bi bila da mozes uzet pivu na stadionu?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Tarik Ramic od tjeranja sa Koseva do prve postave Zrinjskog protiv LASKa. 

FK Sarajevo !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zar to nije prelijepo. Oslobodio mjesto za trostruko boljeg Buljubašića, hvala mu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: mnon46, napoleon72, NazorUso i 61 gost.