RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Jeli iko detaljnije pratio Akrapovića? Kakav je trener?
Isto mislim i ja. Pratio sam mu reakcije i vodjenje ekipe neku vecer. Bas djeluje pun motiva i entuzijazma.Mostarac1922 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 15:32Neznam imam takav osjecaj samo, mislim da je Coric veci potencijal i da je zeljan dokazivanja kao recimo Dudic kad je bio u Gosku. A nisam neki fan ovih sto su po emiratima itd po max sezonu pa mjenjaju klubove.
Za Brunu sam nesto skeptican.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Feja je dobar teoretičar, ali vrlo slab praktičar...Ako se sjećate imao je i Dudic u jednom trenutku probleme sa igračima i Upravi odmah predložio ostavku jer je bio otvoren i iskren, nakon čega se sve promjenilo u jednu pozitivnu priču, naravno do njegovog šupačkog odlaska u Sarajevo...Ko god dođe, bogami će se dobro oznojit dok "sklopi sve kockice", a nadamo se da će to biti neko sa jasnom vizijom i dugoročnim planom. Forzaaa.RainMan je napisao/la: ↑24 avg 2023, 16:26Jusufbegović nije dobio otkaz zbog rezultata. Dobio je otkaz jer je okrenuo protiv sebe više od polovine svlačionice, a upravi tu informaciju nije rekao iako je bio svjestan. Na sastanku s upravom u ponedjeljak je rekao da je atmosfera u timu odlična, dok je stvarnost drugačija. Nezadovoljni su prvenstveno igrači koji su bili u klubu prije njega. Alagić je dobio otkaz jer je znao za probleme u klubu i timu, a svjesno ih nije prenosio upravi.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Coric i Sesar
LIga šampiona
LIga šampiona

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Eo sporcke pišu nema ništa od Ćorića, okrenuli smo se Bruni
Pozdrav raja, da se probam uključit u ovim turbulentnim vremenima. Čitam forum već 2-3 godine, Velež pratim od 2014. (jbg nisam živio u Mostaru prije toga). Pa evo napravio sam račun, da nas je što više ovdje
Posljednjih mjeseci me dosta zanima video analiza utakmica pa ako bude zainteresovanih da unaprijedimo i taj segment na forumu - super.
Vjerovatno zbog staba..nece da diraju Avdagu i ekipu

Pasharoni je napisao/la: ↑24 avg 2023, 19:07Pozdrav raja, da se probam uključit u ovim turbulentnim vremenima. Čitam forum već 2-3 godine, Velež pratim od 2014. (jbg nisam živio u Mostaru prije toga). Pa evo napravio sam račun, da nas je što više ovdjePosljednjih mjeseci me dosta zanima video analiza utakmica pa ako bude zainteresovanih da unaprijedimo i taj segment na forumu - super.
Dobro dosao

Akrapovic ce biti promasaj.
Nema modernog zapadnog stila, mozda ce u ligi napraviti nesto al ne neku podlogu za buducnost!
Nema modernog zapadnog stila, mozda ce u ligi napraviti nesto al ne neku podlogu za buducnost!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ne znam buraz šta bih ti rekao, taj termin ''moderan, mlad'' koji se provlači zadnjih godinu - dvije postao je tako izlizan u mojim očima. Sta je to moderan, mlad evropski trener sa savremenim shvatanjima? Nešto kao Gvardiola, Arteta taj fazon? Evo Anćeloti nije mlad pa je top 3 u svijetu.
Ili imaš autoritet i znaš ili ne znaš, to je neko moje viđenje stvari. Koliko je god bitan glavni trener bitni su i ostali saradnici, trener je samo jedan točak u sistemu.
Nisu nam ni igrači moderni tako da nam ne pomaže ni moderan trener. 

Ma nije to samo sto je neko mlad pa je zbog toga moderan. Problem je kod ovih nasi stariji, oni misle da su sistemi treniranja uvijek isti. A toliko toga se je promijenilo, i svakim danom se mijenja …JimmyPage je napisao/la: ↑24 avg 2023, 20:32Ne znam buraz šta bih ti rekao, taj termin ''moderan, mlad'' koji se provlači zadnjih godinu - dvije postao je tako izlizan u mojim očima. Sta je to moderan, mlad evropski trener sa savremenim shvatanjima? Nešto kao Gvardiola, Arteta taj fazon? Evo Anćeloti nije mlad pa je top 3 u svijetu.
Ili imaš autoritet i znaš ili ne znaš, to je neko moje viđenje stvari. Koliko je god bitan glavni trener bitni su i ostali saradnici, trener je samo jedan točak u sistemu.
Ancelotti ima sigurno 5 asistenata koji sve rade za njega , i mi to ne smijemo gledat. Kod nas trener mora biti sve i psiholog i pazit na ishranu ma skoro sve , i zbog toga ako zelis napredak moras trazit Trenera koji je stazirao po Njemackoj ili Belgiji, Holandiji i tako tim zemljama. A kad igraci vide da on zna slikedit ce oni njega…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Ja nemam neke svoje kandidate, Ali s mog nekog aspekta ludog koji imam : Emir Spahic SD, Varesanovic trener. Yebo mater ako bi im vode dali da se napiju na treningu

-
- Kontakt:
Nešto ne vjerujem za Spahića i on je čini se kao i Barbarez odustao i ne želi imati nikakve veze sa sportom.
Oni su izgledala odlučili trošiti pare i uživat u životu.
Mada opet nikad se ne zna ima mu Kevelj šta ponuditi,ima i Spaha biznis u Mostaru a ovaj je majstor za kentranje i pregovore.
Oni su izgledala odlučili trošiti pare i uživat u životu.
Mada opet nikad se ne zna ima mu Kevelj šta ponuditi,ima i Spaha biznis u Mostaru a ovaj je majstor za kentranje i pregovore.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Hoće li konačno danas pasti odluka ko će Rođene voditi u nastavku prvenstva? Ostala su jos 3 dana do meča sa Sarajevom, na kraju će izgleda Merza i Avdo na crtu onom slovencu Simonu...To mi baš ne ulijeva neku nadu...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Merza ce vodit ekipu u pon to je definitovno
FK Sarajevo ostao bez svog igrača, napadač karijeru nastavlja u redovima FK Velež Mostar!
23/08/23
https://sportskevijesti.com/2023/08/23/ ... ez-mostar/
23/08/23
https://sportskevijesti.com/2023/08/23/ ... ez-mostar/
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pozz i izvinite na upadu.Direktorcic je napisao/la: ↑24 avg 2023, 23:31Ja nemam neke svoje kandidate, Ali s mog nekog aspekta ludog koji imam : Emir Spahic SD, Varesanovic trener. Yebo mater ako bi im vode dali da se napiju na treningu![]()
![]()
Čisto sumnjam da Spahića zanima posao SDa, a i generalno bilo koji posao u fudbalu. Mirvić drži određene biznise sa njim, i ponudio mu je poziciju SDa, ali nije Spaha htio. Tako da, ako je odbio da radi negdje gdje ima maksimalno odriješene ruke i iza sebe čovjeka sa kojim biznis radi, neće htjeti ni u Velež.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pozdrav. Problem vas navijača Sarajeva je što vi ne bi mogli podnijeti da Spahić sada prihvati funkciju SD u Veležu (iako pojma nemam ni da je bilo razgovora). Spahić je puno više vezan za Mostar nego za Sarajevo, ovdje je nonstop, ima svoj TC (udio u njemu valjda, nmp). Jesi li razmišljao na način da će ovdje moći raditi bez pritiska i možda moći paralelno obavljati više poslova što u Sarajevu ne bi mogao? Da možda hoće da uveže Velež i taj centar ili šta već da kroz marketing digne prihode. A možda ovdje ima osobu od povjerenja koja bi mu pomagala u obavljanju funkcije SD?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2023, 10:53Pozz i izvinite na upadu.Direktorcic je napisao/la: ↑24 avg 2023, 23:31Ja nemam neke svoje kandidate, Ali s mog nekog aspekta ludog koji imam : Emir Spahic SD, Varesanovic trener. Yebo mater ako bi im vode dali da se napiju na treningu![]()
![]()
Čisto sumnjam da Spahića zanima posao SDa, a i generalno bilo koji posao u fudbalu. Mirvić drži određene biznise sa njim, i ponudio mu je poziciju SDa, ali nije Spaha htio. Tako da, ako je odbio da radi negdje gdje ima maksimalno odriješene ruke i iza sebe čovjeka sa kojim biznis radi, neće htjeti ni u Velež.
Milion malih ideja za potencijalni dogovor koje može razviti s Veležom jer je, ma koliko se ti brecao, Velež brend u Hercegovini pa i u Bosni koji dosad niko nije marketinški iskoristio u punom potencijalu. I tvoj jedini cilj je da napišeš kako Spahić ne može doći u Velež jer je kobiva Mirvić bog i batina u ovoj ligi i ako neko ne želi surađivati s njim iz milion razloga, nema šanse da je zamislio nešto s nekim drugim klubom? Ako se Spahiću recimo ne ide iz Mostara zbog vremena ili sporijeg ritma života, može li Mirvić usporiti ritam u Sarajevu i dovesti sunce?
OK je kad upadate na temu da prenesete neku informaciju, ali ovo je baš ono: mi smo probali, nismo mogli, nemojte vi ni probati. Bez ikakvog obrazloženja zašto ne bi moglo, osim što ne može u FKS, pa nemojte ni probati. Thumb down.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 25 avg 2023, 11:05, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.