RŠD Velež Mostar

ra1981
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la ra1981 » 24 avg 2023, 18:06

Jeli iko detaljnije pratio Akrapovića? Kakav je trener?

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 avg 2023, 18:17

Mostarac1922 je napisao/la:
24 avg 2023, 15:32
ra1981 je napisao/la:
24 avg 2023, 13:59
Mostarac1922 je napisao/la:
24 avg 2023, 13:38
Prije bi Corica nego Akrapovica
Što to?
Neznam imam takav osjecaj samo, mislim da je Coric veci potencijal i da je zeljan dokazivanja kao recimo Dudic kad je bio u Gosku. A nisam neki fan ovih sto su po emiratima itd po max sezonu pa mjenjaju klubove.
Isto mislim i ja. Pratio sam mu reakcije i vodjenje ekipe neku vecer. Bas djeluje pun motiva i entuzijazma.
Za Brunu sam nesto skeptican.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

salmy

Post Postao/la salmy » 24 avg 2023, 18:21

RainMan je napisao/la:
24 avg 2023, 16:26
Jusufbegović nije dobio otkaz zbog rezultata. Dobio je otkaz jer je okrenuo protiv sebe više od polovine svlačionice, a upravi tu informaciju nije rekao iako je bio svjestan. Na sastanku s upravom u ponedjeljak je rekao da je atmosfera u timu odlična, dok je stvarnost drugačija. Nezadovoljni su prvenstveno igrači koji su bili u klubu prije njega. Alagić je dobio otkaz jer je znao za probleme u klubu i timu, a svjesno ih nije prenosio upravi.
Feja je dobar teoretičar, ali vrlo slab praktičar...Ako se sjećate imao je i Dudic u jednom trenutku probleme sa igračima i Upravi odmah predložio ostavku jer je bio otvoren i iskren, nakon čega se sve promjenilo u jednu pozitivnu priču, naravno do njegovog šupačkog odlaska u Sarajevo...Ko god dođe, bogami će se dobro oznojit dok "sklopi sve kockice", a nadamo se da će to biti neko sa jasnom vizijom i dugoročnim planom. Forzaaa.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 24 avg 2023, 18:44

Coric i Sesar

LIga šampiona :njanjanja:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 24 avg 2023, 19:02

OnlyLeft22 je napisao/la:
24 avg 2023, 18:44
Coric i Sesar

Eo sporcke pišu nema ništa od Ćorića, okrenuli smo se Bruni

Pasharoni
Kontakt:

Post Postao/la Pasharoni » 24 avg 2023, 19:07

Pozdrav raja, da se probam uključit u ovim turbulentnim vremenima. Čitam forum već 2-3 godine, Velež pratim od 2014. (jbg nisam živio u Mostaru prije toga). Pa evo napravio sam račun, da nas je što više ovdje 🔴 Posljednjih mjeseci me dosta zanima video analiza utakmica pa ako bude zainteresovanih da unaprijedimo i taj segment na forumu - super.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 avg 2023, 19:29

JimmyPage je napisao/la:
24 avg 2023, 19:02
OnlyLeft22 je napisao/la:
24 avg 2023, 18:44
Coric i Sesar

Eo sporcke pišu nema ništa od Ćorića, okrenuli smo se Bruni
Vjerovatno zbog staba..nece da diraju Avdagu i ekipu :D

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 avg 2023, 19:31

Pasharoni je napisao/la:
24 avg 2023, 19:07
Pozdrav raja, da se probam uključit u ovim turbulentnim vremenima. Čitam forum već 2-3 godine, Velež pratim od 2014. (jbg nisam živio u Mostaru prije toga). Pa evo napravio sam račun, da nas je što više ovdje 🔴 Posljednjih mjeseci me dosta zanima video analiza utakmica pa ako bude zainteresovanih da unaprijedimo i taj segment na forumu - super.

Dobro dosao :bih:

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 24 avg 2023, 19:39

Akrapovic ce biti promasaj.
Nema modernog zapadnog stila, mozda ce u ligi napraviti nesto al ne neku podlogu za buducnost!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 24 avg 2023, 20:32

GG3 je napisao/la:
24 avg 2023, 19:39
Nema modernog zapadnog stila, mozda ce u ligi napraviti nesto al ne neku podlogu za buducnost!
Ne znam buraz šta bih ti rekao, taj termin ''moderan, mlad'' koji se provlači zadnjih godinu - dvije postao je tako izlizan u mojim očima. Sta je to moderan, mlad evropski trener sa savremenim shvatanjima? Nešto kao Gvardiola, Arteta taj fazon? Evo Anćeloti nije mlad pa je top 3 u svijetu.
Ili imaš autoritet i znaš ili ne znaš, to je neko moje viđenje stvari. Koliko je god bitan glavni trener bitni su i ostali saradnici, trener je samo jedan točak u sistemu.

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 24 avg 2023, 20:34

Nisu nam ni igrači moderni tako da nam ne pomaže ni moderan trener. :mrgreen:

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 24 avg 2023, 21:21

Addo1922 je napisao/la:
24 avg 2023, 20:34
Nisu nam ni igrači moderni tako da nam ne pomaže ni moderan trener. :mrgreen:
Istina, Halilović, Haskić i ostale starkelje se teško mogu adaptirati na savremene metode treniranja

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 24 avg 2023, 22:46

JimmyPage je napisao/la:
24 avg 2023, 20:32
GG3 je napisao/la:
24 avg 2023, 19:39
Ne znam buraz šta bih ti rekao, taj termin ''moderan, mlad'' koji se provlači zadnjih godinu - dvije postao je tako izlizan u mojim očima. Sta je to moderan, mlad evropski trener sa savremenim shvatanjima? Nešto kao Gvardiola, Arteta taj fazon? Evo Anćeloti nije mlad pa je top 3 u svijetu.
Ili imaš autoritet i znaš ili ne znaš, to je neko moje viđenje stvari. Koliko je god bitan glavni trener bitni su i ostali saradnici, trener je samo jedan točak u sistemu.
Ma nije to samo sto je neko mlad pa je zbog toga moderan. Problem je kod ovih nasi stariji, oni misle da su sistemi treniranja uvijek isti. A toliko toga se je promijenilo, i svakim danom se mijenja …
Ancelotti ima sigurno 5 asistenata koji sve rade za njega , i mi to ne smijemo gledat. Kod nas trener mora biti sve i psiholog i pazit na ishranu ma skoro sve , i zbog toga ako zelis napredak moras trazit Trenera koji je stazirao po Njemackoj ili Belgiji, Holandiji i tako tim zemljama. A kad igraci vide da on zna slikedit ce oni njega…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 24 avg 2023, 23:31

Ja nemam neke svoje kandidate, Ali s mog nekog aspekta ludog koji imam : Emir Spahic SD, Varesanovic trener. Yebo mater ako bi im vode dali da se napiju na treningu :urnebes: :urnebes:

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 24 avg 2023, 23:45

Nešto ne vjerujem za Spahića i on je čini se kao i Barbarez odustao i ne želi imati nikakve veze sa sportom.
Oni su izgledala odlučili trošiti pare i uživat u životu.
Mada opet nikad se ne zna ima mu Kevelj šta ponuditi,ima i Spaha biznis u Mostaru a ovaj je majstor za kentranje i pregovore.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

salmy

Post Postao/la salmy » 25 avg 2023, 09:13

Hoće li konačno danas pasti odluka ko će Rođene voditi u nastavku prvenstva? Ostala su jos 3 dana do meča sa Sarajevom, na kraju će izgleda Merza i Avdo na crtu onom slovencu Simonu...To mi baš ne ulijeva neku nadu...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 25 avg 2023, 09:52

salmy je napisao/la:
25 avg 2023, 09:13
Hoće li konačno danas pasti odluka ko će Rođene voditi u nastavku prvenstva? Ostala su jos 3 dana do meča sa Sarajevom, na kraju će izgleda Merza i Avdo na crtu onom slovencu Simonu...To mi baš ne ulijeva neku nadu...
Merza ce vodit ekipu u pon to je definitovno

narzes
Kontakt:

Post Postao/la narzes » 25 avg 2023, 10:46

FK Sarajevo ostao bez svog igrača, napadač karijeru nastavlja u redovima FK Velež Mostar!
23/08/23

https://sportskevijesti.com/2023/08/23/ ... ez-mostar/

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 avg 2023, 10:53

Direktorcic je napisao/la:
24 avg 2023, 23:31
Ja nemam neke svoje kandidate, Ali s mog nekog aspekta ludog koji imam : Emir Spahic SD, Varesanovic trener. Yebo mater ako bi im vode dali da se napiju na treningu :urnebes: :urnebes:
Pozz i izvinite na upadu.
Čisto sumnjam da Spahića zanima posao SDa, a i generalno bilo koji posao u fudbalu. Mirvić drži određene biznise sa njim, i ponudio mu je poziciju SDa, ali nije Spaha htio. Tako da, ako je odbio da radi negdje gdje ima maksimalno odriješene ruke i iza sebe čovjeka sa kojim biznis radi, neće htjeti ni u Velež.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 avg 2023, 11:02

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
25 avg 2023, 10:53
Direktorcic je napisao/la:
24 avg 2023, 23:31
Pozz i izvinite na upadu.
Čisto sumnjam da Spahića zanima posao SDa, a i generalno bilo koji posao u fudbalu. Mirvić drži određene biznise sa njim, i ponudio mu je poziciju SDa, ali nije Spaha htio. Tako da, ako je odbio da radi negdje gdje ima maksimalno odriješene ruke i iza sebe čovjeka sa kojim biznis radi, neće htjeti ni u Velež.
Pozdrav. Problem vas navijača Sarajeva je što vi ne bi mogli podnijeti da Spahić sada prihvati funkciju SD u Veležu (iako pojma nemam ni da je bilo razgovora). Spahić je puno više vezan za Mostar nego za Sarajevo, ovdje je nonstop, ima svoj TC (udio u njemu valjda, nmp). Jesi li razmišljao na način da će ovdje moći raditi bez pritiska i možda moći paralelno obavljati više poslova što u Sarajevu ne bi mogao? Da možda hoće da uveže Velež i taj centar ili šta već da kroz marketing digne prihode. A možda ovdje ima osobu od povjerenja koja bi mu pomagala u obavljanju funkcije SD?

Milion malih ideja za potencijalni dogovor koje može razviti s Veležom jer je, ma koliko se ti brecao, Velež brend u Hercegovini pa i u Bosni koji dosad niko nije marketinški iskoristio u punom potencijalu. I tvoj jedini cilj je da napišeš kako Spahić ne može doći u Velež jer je kobiva Mirvić bog i batina u ovoj ligi i ako neko ne želi surađivati s njim iz milion razloga, nema šanse da je zamislio nešto s nekim drugim klubom? Ako se Spahiću recimo ne ide iz Mostara zbog vremena ili sporijeg ritma života, može li Mirvić usporiti ritam u Sarajevu i dovesti sunce?

OK je kad upadate na temu da prenesete neku informaciju, ali ovo je baš ono: mi smo probali, nismo mogli, nemojte vi ni probati. Bez ikakvog obrazloženja zašto ne bi moglo, osim što ne može u FKS, pa nemojte ni probati. Thumb down.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 25 avg 2023, 11:05, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.