Rubrika za ne povjerovati.Carti je napisao/la: ↑23 avg 2023, 21:34• Matip (Free)
• Klavan (£4m)
• Robertson (£8m)
• Van den Berg (£1.3m)
• Tsimikas (£11.75m)
• Davies (£1.6m)
• Konate (£36m)
• Ramsay (£6m)
Take away Van Dijk and under Klopp, we've spent £68.65m on defenders. Take away Konate and that's £32.65m. In 7 years. Disgraceful.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- SoloControTutti
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prošle godine u ovo doba sam tvrdio da je Darvin promašaj i da će isti Liverpul koštati nastupa u Ligi Prvaka, svi ste to ismijali nakon sezone u kojoj ste se borili za 4 trofeja a ja sam na kraju bio tačan u prognozi.
Nakon utakmice protiv Čelzija u prvom kolu sam rekao da klub želi prodati Salaha i da je isti raspoložen za tu opciju, naveo sam i motive njega, kluba i Arapa u tom poslu kazao sam i da je jedino što blokira taj transfer Jurgen Klopp. Svi ste to ismijali. Evo danas mediji prenose da je taj scenario izgledan
Nakon utakmice protiv Čelzija u prvom kolu sam rekao da klub želi prodati Salaha i da je isti raspoložen za tu opciju, naveo sam i motive njega, kluba i Arapa u tom poslu kazao sam i da je jedino što blokira taj transfer Jurgen Klopp. Svi ste to ismijali. Evo danas mediji prenose da je taj scenario izgledan
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Kako si samo glup jbt hljeb
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Wenger poslije WengeraSoloControTutti je napisao/la: ↑24 avg 2023, 07:31Rubrika za ne povjerovati.Carti je napisao/la: ↑23 avg 2023, 21:34• Matip (Free)
• Klavan (£4m)
• Robertson (£8m)
• Van den Berg (£1.3m)
• Tsimikas (£11.75m)
• Davies (£1.6m)
• Konate (£36m)
• Ramsay (£6m)
Take away Van Dijk and under Klopp, we've spent £68.65m on defenders. Take away Konate and that's £32.65m. In 7 years. Disgraceful.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Još je gore kad skontaš da je od Virgilovog dolaska jedini stoper koji je došao u ovaj klub Konate. Tragično uzimajuću u obzir onu dvojicu jeremija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zanimljivo da kad je uvijek kriticna situacija s dolaznim transferima, fsg spinuje sa arapima oko prodaje kluba ili sa salahom.
bostonsku lesinu da lijeci ovaj dr.hause
bostonsku lesinu da lijeci ovaj dr.hause

Na šta li će ličit Kloppova presica sutra ujutro.
U glavi mi i dalje one prošlosezonske riječi kako nam niko ne treba u vezi..
U glavi mi i dalje one prošlosezonske riječi kako nam niko ne treba u vezi..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Romano radi PR za FSG kaže da će Liverpul pustiti igrača da odluči, predsjednik Al Itihada je u Europi i cifre su porasleDRHAUSE je napisao/la: ↑24 avg 2023, 15:05Prošle godine u ovo doba sam tvrdio da je Darvin promašaj i da će isti Liverpul koštati nastupa u Ligi Prvaka, svi ste to ismijali nakon sezone u kojoj ste se borili za 4 trofeja a ja sam na kraju bio tačan u prognozi.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Salah je pristao!
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Bili bi ludi da ga prodaju sad. Sezona počela, zamjena ni na vidiku.
Na slici forumski skuzeri u obračunu sa Doktorom drugo ljeto uzastupno
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Bein Sports(Katarski državni kanal) prenosi da je postignut potpuni dogovor. Ostalo je samo da FSG pripremi medijski spin za mamlaze poput forumskih sluzera koji ovo nisu očekivali
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Adi33, FieldsOfAnfieldRoad, fukara87 i 6 gostiju.