Ako FCUM dodje sa svim licnostima, tesko BordoBBoji.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Velez je igrao sve utakmice dosad dobro, i bio je bolji protivnik u sve 3 utakmice.
Protiv Goska im je igra bila losija nego u ove dvije al bili su bolji ibu toj utakmici i u zadnjoj minuti su fulali penal..
Mislim da je njih ponijela euforija protiv igmana gdje su sa pola snage zabili 5 golova igra im je bila extra.. i dole se odma stvorila euforija da ce oni imat 3/3 ( domaci teren)
Mislim da je velika greska sto su trenera smjenili, jer ko god da dodje u ovom trenutku (nesto ce svoje pocet reklamirat) dosta je novih igraca koji su tek poceli da prihvacaju Jusufbegovucevu filizofiju, sace to sve ponovo u rikverc, al bez obzira ko ih bude vodio protiv nas oni ce bit opasni.. sigurno tezecemo proc sanjima nego protiv borca ,zelje sb..jer njihovoj igri je trebalo samo malo vise samopouzdanja i malo vremena da se uvezu..Mi nesmijemo uc u utakmicu pobjedili smo 2 utakmice velez ce past sapatom..
Moramo igrat na snagu i iskoristit sanse, druge lopte ako nebudemo uzimali (70-30) tesko da cemo uzet 3 bobe.. upravo vidim sansu u tim drugim loptama jer to imamo prednost i njihovu prednost be pretvorili u njihovu manu. Velez nije opasan iz prekida kao tc al posto smo mi tanki u tim polju izbjegavat kornere i slobodne udarce sa krilni pozicija..
Ako bude vruce sparno vrijeme takodje velez je u prednosti jer oni su naviknuti da igraju po vrucinama
Protiv Goska im je igra bila losija nego u ove dvije al bili su bolji ibu toj utakmici i u zadnjoj minuti su fulali penal..
Mislim da je njih ponijela euforija protiv igmana gdje su sa pola snage zabili 5 golova igra im je bila extra.. i dole se odma stvorila euforija da ce oni imat 3/3 ( domaci teren)
Mislim da je velika greska sto su trenera smjenili, jer ko god da dodje u ovom trenutku (nesto ce svoje pocet reklamirat) dosta je novih igraca koji su tek poceli da prihvacaju Jusufbegovucevu filizofiju, sace to sve ponovo u rikverc, al bez obzira ko ih bude vodio protiv nas oni ce bit opasni.. sigurno tezecemo proc sanjima nego protiv borca ,zelje sb..jer njihovoj igri je trebalo samo malo vise samopouzdanja i malo vremena da se uvezu..Mi nesmijemo uc u utakmicu pobjedili smo 2 utakmice velez ce past sapatom..
Moramo igrat na snagu i iskoristit sanse, druge lopte ako nebudemo uzimali (70-30) tesko da cemo uzet 3 bobe.. upravo vidim sansu u tim drugim loptama jer to imamo prednost i njihovu prednost be pretvorili u njihovu manu. Velez nije opasan iz prekida kao tc al posto smo mi tanki u tim polju izbjegavat kornere i slobodne udarce sa krilni pozicija..
Ako bude vruce sparno vrijeme takodje velez je u prednosti jer oni su naviknuti da igraju po vrucinama
The saddest thing in life is wasted talent.
Sa Viverosom i Penom koji ima isto strašnu platu ali manju od Viverosa pokušali su da naprave nekakav bum i iskorak i da se prešaltaju na velike pare. Ispadanje iz Europe u prvom kolu je skroz poremetilo koncepciju i planove, a pomenutoj dvojici je najavljeno igranje u EU utakmicama što je trebala da bude odskočna daska za dalju prodaju. Za obojicu je plan bio podizanje cijene na višemilionske iznose, te prodaja. Navodno je Viveros odbio neke velike klubove, a radi uslova/cifri koje mu je Mirvić ponudio. Vidjeti ćemo kako će ovo na kraju završiti, ali neminovno je da je lik pukao ko kokica i ima totalni psihički pad.napoleon72 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 14:30Ma kakvih 40k eura, pa nije Kvarachelia. To je preko milion maraka na godisnjem nivou i drasticno iznad nivoa nase lige i ekipe.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Bravo za komentar! Ja sam sa istoka se vratio na Sjever nakon Sloge i pljuvanja malog Buljubasica nakon izgubljene lopte. A sad se prave pamerni i kao hvale momka FUJ.. SVI NA SJEVER!Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 15:47Posto ce ove sezone biti nerviranja dok trener skonta najbolju postavu i uigra sve to najbolje da nam se raja sa istoka i zapada pridruzi na sjeveru da makar navijamo i grmimo
Pa kasnije kad bude ta tika taka vratite se na istok i zapad i uzivajte u igri
-
- Kontakt:
Ma moramo biti saburli i istrpiti ove pa kako god zavrsimo na kraju. Svi smo umorni od mjenjanja trenera i uprava. Pa slijedece sezone da smo pravi. A mozda nam se i ove sezone sreca nasmijesi. Vazno je biti blizu vrha do zimske pauze pa onda na proljece "svaka ko da je zadnja".Riki10HZ je napisao/la: ↑24 avg 2023, 16:01Bravo za komentar! Ja sam sa istoka se vratio na Sjever nakon Sloge i pljuvanja malog Buljubasica nakon izgubljene lopte. A sad se prave pamerni i kao hvale momka FUJ.. SVI NA SJEVER!Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 15:47Posto ce ove sezone biti nerviranja dok trener skonta najbolju postavu i uigra sve to najbolje da nam se raja sa istoka i zapada pridruzi na sjeveru da makar navijamo i grmimo
Pa kasnije kad bude ta tika taka vratite se na istok i zapad i uzivajte u igri
Ko nema zivaca da ovo trpi i ne moze se strpiti da ne psuje i tjera bujrum da ne sjever da navijamo

A sad ce biti i velezovih na jugu pa ne bi bilo lose da nas bude jos vise na sjeveru nego u prethodne dvije utakmice
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nek Penju dvaput uhvate na party-u, otic ce on prije Viverosa.Amcho1 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 15:59Sa Viverosom i Penom koji ima isto strašnu platu ali manju od Viverosa pokušali su da naprave nekakav bum i iskorak i da se prešaltaju na velike pare. Ispadanje iz Europe u prvom kolu je skroz poremetilo koncepciju i planove, a pomenutoj dvojici je najavljeno igranje u EU utakmicama što je trebala da bude odskočna daska za dalju prodaju. Za obojicu je plan bio podizanje cijene na višemilionske iznose, te prodaja. Navodno je Viveros odbio neke velike klubove, a radi uslova/cifri koje mu je Mirvić ponudio. Vidjeti ćemo kako će ovo na kraju završiti, ali neminovno je da je lik pukao ko kokica i ima totalni psihički pad.napoleon72 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 14:30Ma kakvih 40k eura, pa nije Kvarachelia. To je preko milion maraka na godisnjem nivou i drasticno iznad nivoa nase lige i ekipe.
-
- Kontakt:
Evo sad ce ta utakmica sa Velezom pa da se dotaknemo jedne teme u vezi tocenja piva. Velika vecina nas na sjeveru i istoku u zadnjih par utakmica unese na pocetku po casu-dvije pive i plus idemo na poluvremenu da donesemo jos. Posto niko ne brani da se unosi pivo u plasticnim casama (mnogi unose i u staklenim flasama) sto se jednostavno ne bi tocilo na stadionu ili iza trinina da nam je blize 

Imas brate dvije sisiceve kafane na stadionu, samo nam jos fali opijanje po tribinamaTatamata1946 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 17:03Evo sad ce ta utakmica sa Velezom pa da se dotaknemo jedne teme u vezi tocenja piva. Velika vecina nas na sjeveru i istoku u zadnjih par utakmica unese na pocetku po casu-dvije pive i plus idemo na poluvremenu da donesemo jos. Posto niko ne brani da se unosi pivo u plasticnim casama (mnogi unose i u staklenim flasama) sto se jednostavno ne bi tocilo na stadionu ili iza trinina da nam je blize![]()
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Pitaru najveci problem sto nema pive na stadionu, daj mu pivu pa nek ide sve...
Ja kasnio par puta na temu. 5-10min, puna kafana.JuricaSpindl je napisao/la: ↑24 avg 2023, 17:36Pitaru najveci problem sto nema pive na stadionu, daj mu pivu pa nek ide sve...

🇵🇸
-
- Kontakt:
Pa ima pive, unosi se bez problema. Niko ne brani na ulazu. Mnogi idu na poluvremenu u kafanu pa donesu na stadion u plasticnim casama
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebala vas piva i alkohol
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Stoper
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zato sto neda MUP da se toci na stadionu i ispred.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 17:03Evo sad ce ta utakmica sa Velezom pa da se dotaknemo jedne teme u vezi tocenja piva. Velika vecina nas na sjeveru i istoku u zadnjih par utakmica unese na pocetku po casu-dvije pive i plus idemo na poluvremenu da donesemo jos. Posto niko ne brani da se unosi pivo u plasticnim casama (mnogi unose i u staklenim flasama) sto se jednostavno ne bi tocilo na stadionu ili iza trinina da nam je blize![]()
Ko hoce nek pije, ko nece nek ne pije, neces svoje primitivne stavove nametat nikome
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ