Joj al te mesira
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- AshburtonG
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
A dobitna formula su penzioneri i bolesni. Nadam se da nisi i ti to radio.Wanderson je napisao/la: ↑24 avg 2023, 13:58Ajdin je pametan momak, u pocetcima smo radili zajedno Google AdSense gdje je on uzeo prve velike pare oko 10.000€ mjesecno je imao primanja.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:44Ajdin je napravio pare na digitalnom marketingu, jer je bio prvi u BiH koji je krenuo sa tim (SMMA), a vala i među prvima u Europi kad se gleda agencija kao agencija. Bruka stranih klijenata, nakon toga su uslijedili drugi i treći biznis (call centar).
Iznjamljivali smo stranice na drustvenim mrezama i tu je bio krug nekih 20tak ljudi tada sa TK svi smo pomagali jedni drugima, varali Google i svi uzimali lijepe pare.
Posle se nadogradio, isao na kurseve i napravio to sto je napravio sa firmom i par kolega.
U biti jedan jako snalazljiv momak i u tim pocetcima je propadao, vracao se, isprobavao i na kraju nasao dobitnu formulu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
tanko, ni za večere da ostaneBiftekSaKorpe je napisao/la: ↑24 avg 2023, 13:13rucak od cirka 10 eura za cetveroclanu porodicu, moze se sve kad se malo potrudi
cak ostavimo i malom par zalogaja
Ma nema Google Ads veze s tim, to je fora s call centrima.
Otvorena je i u Srebreniku slicna firma Obscale, cak su i proizvodnju tableta pokrenuli i zaposlili mnogo zena za call centar.
Vecina tih nomada je krenula od Adsensa na kojem se fino moglo zaraditi, sve sa prevarom preko Vpn klikova na reklame i pop up-om ima tu raznih fora.
Recimo Sportsport je mogao uzeti preko 10 mil. eura da su htjeli ili mozda nisu znali.
Vidim i da su se mnogi prebacili na affiliate i idu po tim konferencijama po Barceloni i Bangkoku.
- AshburtonG
- Kontakt:
Nisam ja jos za bifteka, jer sam poguzija. Bez 400g steaka nisam sit bez UH.
Kad se već hvalimo.BiftekSaKorpe je napisao/la: ↑24 avg 2023, 14:17to je to, bogatasko jelo, nabacaj svega sto sirotinja nema u frizideru![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
sto ti je taj prst smedj, jel to nema rukavica na poslu??gaston je napisao/la: ↑24 avg 2023, 14:32Kad se već hvalimo.BiftekSaKorpe je napisao/la: ↑24 avg 2023, 14:17to je to, bogatasko jelo, nabacaj svega sto sirotinja nema u frizideru![]()
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
gastone jesi siguran da je to sve iz kese izvađeno
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Eo da ne propadne fazon.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Iz žučne kese brate Bgm
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 24 avg 2023, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
On je lovu zaradio bukvalno na jednoj pop up skripti i onda pokrenuo ove biznise. Nisam siguran zasto se cima ovim border line ilegalnim poslovima s cajevima i sl, skoro je bio opsiran clanak o njemu na raskrinkavanju i haman su mu gotovo sve lokacije osim ove u sarajevu fiktivne ili tako nesto.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:31Pa jel Ajdin Brkovic uzeo milione tako. Ona njegova prevarantska firma, odite mu na stranicu, pola ne mozes skontat cim se bavi, neke skupe cajeve prodaje, rasirio se skroz. MonetizeAd tako nesto, pise na posluju po citavoj skoro Europi i imaju urede tamo, a onda ukucas tu adresu i ne dobijes nista.
Ali da uzima pare na budalama, to 100 %. Obogatio se tako.
Gledaj bivola i suplje. Jao cehre.![]()
Bio je skoro i onaj fijasko sa fb oglasima za posao kad je sve radnike natjerao da pisu pozitivne komentare kako im je u firmi ko u dzenetu

naprijed rejal
Ovo sam vidio, yebote isto sekta kad su bili oni oglasi za poslove

Al radilo mi je par jarana za njega, doduse ne u tom call centru, fakat ga hvale i kazu da je tako sve.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Leo vrati profil hardenu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Njegovi rade za Nvidiu i Apple

Ma bio je prejak sa FB stranicama i tu su pare ogromne bile, klikovi, pop up, refresh skripte su samo dosle kao alat za naplatu ogromnog broja posjeta.Sveti je napisao/la: ↑24 avg 2023, 14:45On je lovu zaradio bukvalno na jednoj pop up skripti i onda pokrenuo ove biznise. Nisam siguran zasto se cima ovim border line ilegalnim poslovima s cajevima i sl, skoro je bio opsiran clanak o njemu na raskrinkavanju i haman su mu gotovo sve lokacije osim ove u sarajevu fiktivne ili tako nesto.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:31Pa jel Ajdin Brkovic uzeo milione tako. Ona njegova prevarantska firma, odite mu na stranicu, pola ne mozes skontat cim se bavi, neke skupe cajeve prodaje, rasirio se skroz. MonetizeAd tako nesto, pise na posluju po citavoj skoro Europi i imaju urede tamo, a onda ukucas tu adresu i ne dobijes nista.
Ali da uzima pare na budalama, to 100 %. Obogatio se tako.
Gledaj bivola i suplje. Jao cehre.![]()
Bio je skoro i onaj fijasko sa fb oglasima za posao kad je sve radnike natjerao da pisu pozitivne komentare kako im je u firmi ko u dzenetu![]()
U pocetku si stranicu koja vrijedi 20.000 eura mogao kupiti za 300 eura jer narod nije znao sta posjeduje i nije znao to monetizovati kroz Google Ads, onda si mogao jeftino iznajmiti, onda su dosle i grupe njih si mogao jos jeftinije uzeti, a ako si administrator mogo si odma monopol napraviti i samo ti kaciti linkove.
On je među prvim bh. adsenserima koji su uzeli ogromno lovu, poslije je otisao u affiliate kad je adsense propao, pa je pokusao svoju mrezu MonAd plug napraviti i na kraju taj call centar koji donosi najvise para.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Slušao sam i ja taj podcast sa Ajdinom. U životu nisam vidio da neko moze toliko pričati a ne kazati ništa.
- ASD
- Kontakt:
Načelnik opštine mi se zaključao u opštini s uposlenicima.
Ovo treba da bude glavna vijest, samo umjesto BiH napisati, u Zimbabveu, da nam se ljudi ne smiju.

Ovo treba da bude glavna vijest, samo umjesto BiH napisati, u Zimbabveu, da nam se ljudi ne smiju.
Al ovo je najjače

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."