Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
još jedan sa šupljim forama, na koje se ljudi lože.
A i ovaj je tu negdje sa njim.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nekad mi izbaci neki video, svaki put kad se pojavi neka nova AI stranica kaže da je to kraj

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A što se One Coina tiče, svaka čast ženi realno, pobjeći sa 4 milijarde dolara i nestati sa lica planete da ti niko ne može ući u trag, aferim
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma znam par ljudi koji su radili u tim nekim call centrima i bukvalno kažu da ih je stid kad nazovu, kao šta se sve nudi, prodaje i sl.ASD je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:37Zadnjih godina se pojavila na našim prostorima jedna nova vrsta prevare, Financial literacy.
Ukratko, pokušavaju ljudima objasniti kako mogu zaraditi pare ulaganjem.
O ovom znam najviše jer sam imao poslovni sastanak s Rumunima koji su razvili veliku šemu. Sastanak nije bio to za šta sam se prijavio.
Igrom slučaja poznajem neke što rade za njeg.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:31Pa jel Ajdin Brkovic uzeo milione tako. Ona njegova prevarantska firma, odite mu na stranicu, pola ne mozes skontat cim se bavi, neke skupe cajeve prodaje, rasirio se skroz. MonetizeAd tako nesto, pise na posluju po citavoj skoro Europi i imaju urede tamo, a onda ukucas tu adresu i ne dobijes nista.
Ali da uzima pare na budalama, to 100 %. Obogatio se tako.
Gledaj bivola i suplje. Jao cehre.![]()
Čista prevara.
Ne, oni prodaju stvarne proizvode.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:28Pa zar to ne rade svi ovi call centri po BIH? Čisto prodavanje magle.scholsey je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:25One telefonske prevare starijih ljudi po Americi i Njemačkoj su baš odron. Znam da u Njemačkoj čitave porodice ublehaša iz Poljske i sličnih zemalja žive od toga. Onaj što je kao izumio Enkeltrick milion puta oslobođen na sudu, samo nastavi gdje je stao.
Čudi me pa u Bosni još uvijek nema toga preko telefona, ili ja nisam čuo za to..
Sve ostalo se da izbjeći ako si iole inteligentan.
- numanumaye22
- Kontakt:
Naravno da nije, ali govorim da je prevarant jer prodaje maglu. Ali ima moju podrsku iskreno, izlevatiti tolike ljude, samo ako ima Boga vjerovatno ce odgovarat na onom svijetu, jer sta je cajeva koji "lijece" rak prodao starim iznemoglim ljudima koji nemaju sta izgubiti pa su dali novac za tu "maglu".
Okej je varati ljude jer su budaletine, uvijek ima glupana koji ce svasta nesto platiti i precijeniti, ali na bolesnim zaradjivati, e to je vec nesto drugo.
On bi ipak trebao krivicno da odgovara zbog toga ali nece nikad logicno.
Ja mislim da ona već dugo nije među živima. Njen CV, znanje i pojava se samo iskoristilo da cijela stvar bude relevantnija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:53A što se One Coina tiče, svaka čast ženi realno, pobjeći sa 4 milijarde dolara i nestati sa lica planete da ti niko ne može ući u trag, aferim
The saddest thing in life is wasted talent.
Ovaj lik je najveci smarator moguci, iz pastete iskace, morao sam ga blokirati na svim mrezama. Svaki video mu isti, novi AI i to je to, kraj svijeta..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma živa itekako, pa brat joj je uhapšen jer su ušli u trag da je dobijao ogromne količine novca iz jedne banke sa Kipra (predpostavlja se od nje), te taj novac pokušao oprati kupovinom automobila i sl.scholsey je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:58Ja mislim da ona već dugo nije među živima. Njen CV, znanje i pojava se samo iskoristilo da cijela stvar bude relevantnija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:53A što se One Coina tiče, svaka čast ženi realno, pobjeći sa 4 milijarde dolara i nestati sa lica planete da ti niko ne može ući u trag, aferim
Vjerujem da je otišla na neke plastične operacije, novi pasoš, novi identitet i uživanje.
Isti slučaj sa najvećim crypto hedge fundom na svijetu, three arrows capital, izgubili ljudi 2 milijarde i pobjegli u Dubai

Ili ona dva brata od 18 i 19 godina što su napravili najveću afričku crypto mjenjačnicu pa pobjegli sa 700-800 miliona isto u Dubai, a prije toga i kupili drzavljanstvo St. Kitts i Nevisa
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ASD
- Kontakt:
Što je najjače, lik poplaćao sve moguće plug-inove i AI-e koje treba platiti, da bi pričao o njima.
Ma kakav Monetize, cimaju bolesne ljude i starije i uvaljuju im kofol cajeve za 50KM koji ce im pomoci da rak nestane. A vrijednost obicnog caja par maraka. Odron, samo ne znam ko im je dao bazu podakata sa brojevima, jer su pretezno ciljna grupa stariji i bolesni. Pretpostavljam dom zdravlja ili tako nesto. Ma odron, al najbitnije je da je on bio na Hadzu, moze sad sta god hoce.

E vala ako je ni FBI ne može naći, svaka joj čast.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 13:01Ma živa itekako, pa brat joj je uhapšen jer su ušli u trag da je dobijao ogromne količine novca iz jedne banke sa Kipra (predpostavlja se od nje), te taj novac pokušao oprati kupovinom automobila i sl.scholsey je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:58Ja mislim da ona već dugo nije među živima. Njen CV, znanje i pojava se samo iskoristilo da cijela stvar bude relevantnija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:53A što se One Coina tiče, svaka čast ženi realno, pobjeći sa 4 milijarde dolara i nestati sa lica planete da ti niko ne može ući u trag, aferim
Vjerujem da je otišla na neke plastične operacije, novi pasoš, novi identitet i uživanje.
Isti slučaj sa najvećim crypto hedge fundom na svijetu, three arrows capital, izgubili ljudi 2 milijarde i pobjegli u Dubai
Ili ona dva brata od 18 i 19 godina što su napravili najveću afričku crypto mjenjačnicu pa pobjegli sa 700-800 miliona isto u Dubai, a prije toga i kupili drzavljanstvo St. Kitts i Nevisa
Te kripto prevare mi generalno nisu nikakvo iznenađenje. Zalete se pametnjakovići da uzmu lagan keš bez ikakvog znanja i istraživanja. Koliko sam skontao, u ovom OneCoinu uopšte nisu imali šta ni kupiti.
- ASD
- Kontakt:
Jeste upratili Crypto Kinga što je preminuo u Indiji, a sa njim umrle i šifre?
Sve je to tu negdje sa kladionicoma i igrama na sreću, procenti su tu negdje što se tiče šanse za dobitak ili odnosa dobitak/gubitak. Sve je to blizu 0. Samo u prvom slučaju imaš igru pa je zanimljivije i daje ti osjećaj da ti nešto osjetno utičeš na ishod, dok ovamo čekaš da se nešto desi, a ništa se ne dešava. Mislim, ko se vodi pohlepom to su mu prave stvari da ga malo prizemlje.
- ASD
- Kontakt:
Nije isto.sljivo je napisao/la: ↑24 avg 2023, 13:21Sve je to tu negdje sa kladionicoma i igrama na sreću, procenti su tu negdje što se tiče šanse za dobitak ili odnosa dobitak/gubitak. Sve je to blizu 0. Samo u prvom slučaju imaš igru pa je zanimljivije i daje ti osjećaj da ti nešto osjetno utičeš na ishod, dok ovamo čekaš da se nešto desi, a ništa se ne dešava. Mislim, ko se vodi pohlepom to su mu prave stvari da ga malo prizemlje.
U kladionici kad uložiš marku, znaš da je ta marka otišla u kolo sreće i imaš neku šansu od par procenata da ćeš imati više od marke.
Dok kod prevare ti kažu da je tvoja marka otišla u to kolo sreće, slažu te, ne ulože je uopšte, već je u startu pretvorena u 0.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakav ti ba , kod Epija mačak biftek jedeBiftekSaKorpe je napisao/la: ↑24 avg 2023, 13:13rucak od cirka 10 eura za cetveroclanu porodicu, moze se sve kad se malo potrudi
cak ostavimo i malom par zalogaja

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Tako je. Priređivači igara na sreću ili njihovi proizvođači su u dosta država zakonski obavezni jasno navesti procentualne šanse za dobitak (npr. za slotove). To se konstantno provjerava. Kladionice su opet nešto slično berzi - pratiš trendove, formu i uložiš u ono što misliš da je prolazno.ASD je napisao/la: ↑24 avg 2023, 13:29Nije isto.sljivo je napisao/la: ↑24 avg 2023, 13:21Sve je to tu negdje sa kladionicoma i igrama na sreću, procenti su tu negdje što se tiče šanse za dobitak ili odnosa dobitak/gubitak. Sve je to blizu 0. Samo u prvom slučaju imaš igru pa je zanimljivije i daje ti osjećaj da ti nešto osjetno utičeš na ishod, dok ovamo čekaš da se nešto desi, a ništa se ne dešava. Mislim, ko se vodi pohlepom to su mu prave stvari da ga malo prizemlje.
U kladionici kad uložiš marku, znaš da je ta marka otišla u kolo sreće i imaš neku šansu od par procenata da ćeš imati više od marke.
Dok kod prevare ti kažu da je tvoja marka otišla u to kolo sreće, slažu te, ne ulože je uopšte, već je u startu pretvorena u 0.
Kako god, imaš neku šansu da nešto dobiješ što kaže @ASD.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kod mene jaran je tu uzeo nekih para i mene nagovarao ali nisam htio uplatit na prvu odmah bilo sumnjivo a malim istraživanjem vidi se da je prevara. Oni koji na početku krenu radit i imaju neku zaradu al to stane brzo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 08:49Po primjeru koliko ljudi je uvuceno u ovu ponzijevu semu zvanu eMagnetix kod nas jasno dokazuje da smo mi jedan od glupljih naroda na planeti
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ovo neki fejk burgeri od soje, sta je toBiftekSaKorpe je napisao/la: ↑24 avg 2023, 13:13rucak od cirka 10 eura za cetveroclanu porodicu, moze se sve kad se malo potrudi
cak ostavimo i malom par zalogaja

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ajdin je pametan momak, u pocetcima smo radili zajedno Google AdSense gdje je on uzeo prve velike pare oko 10.000€ mjesecno je imao primanja.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:44Ajdin je napravio pare na digitalnom marketingu, jer je bio prvi u BiH koji je krenuo sa tim (SMMA), a vala i među prvima u Europi kad se gleda agencija kao agencija. Bruka stranih klijenata, nakon toga su uslijedili drugi i treći biznis (call centar).
Iznjamljivali smo stranice na drustvenim mrezama i tu je bio krug nekih 20tak ljudi tada sa TK svi smo pomagali jedni drugima, varali Google i svi uzimali lijepe pare.
Posle se nadogradio, isao na kurseve i napravio to sto je napravio sa firmom i par kolega.
U biti jedan jako snalazljiv momak i u tim pocetcima je propadao, vracao se, isprobavao i na kraju nasao dobitnu formulu.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 10 gostiju.