De Morteme banuj ga majke ti, sevapa ćeš zaraditi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A sta trebao je u razgovoru za novu reci ne racunam na tog, tog i tog igraca da mahalci poput tebe i slicnih imate svaku info prije nego je zvanicno. I cuj Janez e pametan si pravo. Sto bi rekli moramo istrpiti trenera a covjek nakon 2 pobjede iz 2 meca vec na udaru pojedinih glupana.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pusti gluposti, covjek o sebi pri sebi, profesionalan. Nista slagao nije.keli je napisao/la: ↑24 avg 2023, 11:55A sta trebao je u razgovoru za novu reci ne racunam na tog, tog i tog igraca da mahalci poput tebe i slicnih imate svaku info prije nego je zvanicno. I cuj Janez e pametan si pravo. Sto bi rekli moramo istrpiti trenera a covjek nakon 2 pobjede iz 2 meca vec na udaru pojedinih glupana.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ovo sto posto treba uvesti. Kad pises gluposti i hoces neke ekskluzive koje unose nemir u ekipu onda im i lagano treba zabraniti pristup ekipi. Pogotovo ovim satro nasim nekim navijacima koji jedva cekaju da napisu nesto negativno i da pljuju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 avg 2023, 22:36Samo neka pišu izmišljotine i serru po Klubu, niko im ne brani.. Zato izvučeš imena svih tih goovnara i fino im zabraniš dolazak na pressice.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Promijenili su satnicu protiv GOŠK-a, nije više u 16h već u 20:45 mada nije ni ovo zvanična potvrda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoBBoja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ikic ide potvrdjeno mi je
Neko je isto napisao za Serbecica
Balta prekrsio disciplinu,to je zavrsena prica
Zeljkovic ostaje kao sto se pisalo aBd
Vidjet cemo hoce li jos nekoga osim ove trojice otpisati do subote
Viveros nece vise da bude ovdje ni dana.Ako ostane to je na tesku silu.Uostalom ne trebaju nam 3 stranca na jednoj poziciji napadaca tako da nek ide.Jbg popusili smo pare na njemu pomiriti se s tim i gotovo.Ne praviti istu gresku,drugacije i bolje birati strance i tjt
Neko je isto napisao za Serbecica
Balta prekrsio disciplinu,to je zavrsena prica
Zeljkovic ostaje kao sto se pisalo aBd
Vidjet cemo hoce li jos nekoga osim ove trojice otpisati do subote
Viveros nece vise da bude ovdje ni dana.Ako ostane to je na tesku silu.Uostalom ne trebaju nam 3 stranca na jednoj poziciji napadaca tako da nek ide.Jbg popusili smo pare na njemu pomiriti se s tim i gotovo.Ne praviti istu gresku,drugacije i bolje birati strance i tjt
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Danasnja tehnologija daje na uvid koliko ko daje sebe u treninzima
Isto tako se jako dobro zna kako ko zivi, sta radi.
Neki igraci stilom igre ne odgovaraju onome sto trener igra.
Kao sto sam i rekao kada je dosao, voli mlade, pokretljive igrace, koji daju 100%, koji zele napredak
Voli spremne igtace kojima je sport glavni orijentir u zivotu
Voli igrace koji su i trkacki mocni i znaju lopte, ne voli ako ima pola od toga...
Da li ce uspjeti obdje to provesti, ostaje da se vidi.
Isto tako se jako dobro zna kako ko zivi, sta radi.
Neki igraci stilom igre ne odgovaraju onome sto trener igra.
Kao sto sam i rekao kada je dosao, voli mlade, pokretljive igrace, koji daju 100%, koji zele napredak
Voli spremne igtace kojima je sport glavni orijentir u zivotu
Voli igrace koji su i trkacki mocni i znaju lopte, ne voli ako ima pola od toga...
Da li ce uspjeti obdje to provesti, ostaje da se vidi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Meni se cini da se Viveros u glavni nije prebacio ovdje,ono kao prvi dalji odlazak od kuce,vidim mu one story svako malo objavljuje sliku bebe i te porodicne neke objave,malo i razumljivo za jedan prvi takav odlazak,mozda griješim ali tako mi se cini.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:10
Viveros nece vise da bude ovdje ni dana.Ako ostane to je na tesku silu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svi koji nisu spremni, odnosno nisu se spremili dosad i nece da se fokisiraju na fudbal ili krse disciplinu, noga.
-
- Kontakt:
Ne grijesismiky_hz je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:19Meni se cini da se Viveros u glavni nije prebacio ovdje,ono kao prvi dalji odlazak od kuce,vidim mu one story svako malo objavljuje sliku bebe i te porodicne neke objave,malo i razumljivo za jedan prvi takav odlazak,mozda griješim ali tako mi se cini.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:10
To je glavni problem.Hoce sto prije da se vrati tamo da bude sa porodicom.
Jbg razumijem ga,kome ne bi falilo.Jos kad pogleda da ne igra i da ga nemaju u planu nije ni njemu lako.Pustit ga i gotovo
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 avg 2023, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa što mu ne dovedu porodicu ovdje? Naravno, ako on to želi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:23Ne grijesismiky_hz je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:19Meni se cini da se Viveros u glavni nije prebacio ovdje,ono kao prvi dalji odlazak od kuce,vidim mu one story svako malo objavljuje sliku bebe i te porodicne neke objave,malo i razumljivo za jedan prvi takav odlazak,mozda griješim ali tako mi se cini.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:10
Svi ti juznoamerikanci su muhanati, more njih ima sto im je karijera propala, jer se nisu snasli u evropi. Najbolji primjer riquelmemiky_hz je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:19Meni se cini da se Viveros u glavni nije prebacio ovdje,ono kao prvi dalji odlazak od kuce,vidim mu one story svako malo objavljuje sliku bebe i te porodicne neke objave,malo i razumljivo za jedan prvi takav odlazak,mozda griješim ali tako mi se cini.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:10
Za ovu prvu trojicu, nema se sta pricat, sve jasno ko dan, hvala lijepo dovidjenja i sve naibolje u nastavku karijere.miky_hz je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:19Meni se cini da se Viveros u glavni nije prebacio ovdje,ono kao prvi dalji odlazak od kuce,vidim mu one story svako malo objavljuje sliku bebe i te porodicne neke objave,malo i razumljivo za jedan prvi takav odlazak,mozda griješim ali tako mi se cini.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:10
Za Zeljkovica mi nije jasno da se ovoliko kuka. Da ga neznam koliko neko gotivi nije igrac koji pravi razliku. Vratite se jedno 400-500 stranica unazad pa se podsjetite da je 95% foruma pisalo da je on igrac tek dovoljno dobar za rotacije i klupe. Malo je onih koji su bili sretni transferom.
A Viveros, eh to je jedino enigma. Sta god da urade moj neki minimum ocekivanja je da kazu zasto je doveden i ako ga otjeraju zasto ga tjeraju. Ne zato sto mislim da je neko nekom duzan neka objasnjenja, ko placa nek radi kako hoce svojim parama, al tek toliko da dobijemo makar osjecaj na osnovu cega se igraci dovode i tjeraju. Idealno bi bilo da mu nadju klub za posudbu ili da ga prodaju. Koliko se sjecam bilo je klubova koji su ga htjeli. Nek nam plate koliko smo dali ili koliko mozemo izvuc i nek ide. Raskid i dzaba nikako ne!
Ma bas mi je cudno to sto pisete oko Viverosa. Dva mjeseca je tu i nije dobio sansu za sad, ok imamo puno igraca u fazi napada, malo je isla sporije njegova registacija ali za sad sto je tu je vrlo kratko vrijeme da obje strane odustanu od jedno drugog. Kevin je trebao biti svjestan da novo okruzenje, daleko od kuce donosi vise izazova da se prilagodi novoj kulturi, obicajima, nacinu rada ali kroz to je prolazilo milion igraca prije njega koji su dosli iz Juzne Amerike(mnogi i u mnogo jace ekipe i lige od nase). Ne znam kakvo je njegovo ponasanje na treninzima, ali mislim da je prekratko tu da bi se razisli i da mu se treba dati sansa naravno pod uvjetom da on zeli da mu se da sansa.
Pustite patetiku. Tačno je da se psihički nije uklopio ali onda nije igrač za više nego da ostane tamo gdje jeste.tabba77 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:24Pa što mu ne dovedu porodicu ovdje? Naravno, ako on to želi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2023, 12:23Ne grijesis
Što nije bio patetičan kada je prihvatio platu od 40 K EURA. Naravno da može dovesti porodicu, ali više podsjeća na scenario klepio sam neku lovu i bježi kući.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Kakve gluposti neces procitat, sve nesta znaju ustvari pojma nemaju.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dovodjenje i tjeranje ovih igraca, klub ce kostati koliko? Vjerovatno da Dalova otpremnina tesko moze to sve pokriti.
Ovo sto Mirvic radi, nezabiljezeno je u svijetu fudbala.
P.S. Treneru puna podrska!
Ovo sto Mirvic radi, nezabiljezeno je u svijetu fudbala.
P.S. Treneru puna podrska!
-
- Kontakt:
Ovo sto je ssba prenio za Zeljkovica u emisiji u zivo na
tv sa sinoc rekao Sinan. Da je Zeljkovic odbio raskid ugovora i da je spreman da ostane, radi i da se nametne. On rekao sinoc ovi danas to prenose.
tv sa sinoc rekao Sinan. Da je Zeljkovic odbio raskid ugovora i da je spreman da ostane, radi i da se nametne. On rekao sinoc ovi danas to prenose.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, JavierBosnia, NazorUso i 110 gostiju.