Ovako fine momke nece banovat
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Tu sam.
- legenda reala
- Kontakt:
Misli li MigMig ikako ovo igrati ove godinee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Treba ga smijeniti, previše sebi dopušta

Vratite nam stare rukovodioce i organizatore
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Naravno da misli, liga pocinje sljedeći vikend kup utakmica. Tokom sedmice ide update igrackih postava i raspored svih utakmica.
Max Allegri
- JohnCleese
- Kontakt:
Pensioner26 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 16:11Tu sam.

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Odradjeni su transferi, ako treba jos neke izmjene uraditi, tu smo.
Max Allegri
- Sjenjak1919
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:41![]()

SLOBODA ILI NIŠTA
Nirton novi clan Delfina... Zajedno vracamo Delfine na puteve stare slave...
Max Allegri
Izbacite Justina iz Grizzlija, scudetto upada umjesro njega. Boixosnois ostaje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zamijeni samo r i t.

Drago mi je da sam reaktivirao svoju karijeru, hvala @Migu na pozivu da branim boje ovog velikog tima. Idemo vratiti ovaj tim tamo gdje pripada, na vrh.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Za Kup utakmicu ste označili igrača u penziji, to jest mene...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Povuklo stare oznake... Bice update. Mozda nisu u penziji? Delfini su poslali upit...kraljttbvb je napisao/la: ↑24 avg 2023, 15:34Za Kup utakmicu ste označili igrača u penziji, to jest mene...
Max Allegri
Tipovanje odrađeno, pocinje era Jointa Ef Ce, konacno sam u rangu kojem pripadam kvalitetom i publicitetom 

Stone hands👊
Ima li slobodnih igraca na trzistu a da pristaju igrat negdje drugo osim u Arabiji?
Hammers mi je javio da nazalost nece stizati tipovati i predlozio da ga zamijenimo.
Nemojte mi reci samo da saljem pp po temama, nisam otvorio drugu temu osim ove godinama
Hammers mi je javio da nazalost nece stizati tipovati i predlozio da ga zamijenimo.
Nemojte mi reci samo da saljem pp po temama, nisam otvorio drugu temu osim ove godinama

Support Velez, It's logical! ★
Max Allegri
kralju odigraj kupscudetto89 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:33@ Mig ako mozes da me ubacis u grizlije ,a delfin nek neko preuzme ko zeli

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Editujte nam lineup, BoixosNois ide umjesto Justina. Lik banovan od kraja prosle sezone i vi mi ga ostavite u rosteru

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.